Pluspunten
Goede en snelle levering.
Pluspunten
Correcte levering met tijdsplanning
VerbeterpuntenHoe komen we aan een kortings actie?
Pluspunten
Snelle levering en een uitgebreid assortiment.
Pluspunten
Goed en vakkundig telefonisch contact. Breed assortiment wordt op de juiste wijze zichtbaar gemaakt op de site.
geen
Pluspunten
Zeer prettige site. Na bestelling gelijk diverse info over status verzending, etc. Na ontvangst een mail gestuurd met de mededeling dat de dimmer niet werkte. Eén dag later werd ik al terug gebeld en is e.e.a. besproken-geadviseerd.
VerbeterpuntenMisschien een iets betere kennis qua elektra ontwikkelen, zodat bij problemen m.b.t. aansluiten een goed advies kan komen. (een beter inlevingsvermogen krijgen hoe de elektrische situatie bij de klant is). Deze situatie is uiteraard in eerste instantie het probleem van de klant. NuLED heeft goed werkende producten afgeleverd.
Pluspunten
Snelle en goede levering
Pluspunten
Pluspunten
Je kunt voor vragen of problemen altijd bij NuLED terecht. Ook telefonisch.
Pluspunten
Aandacht en afspraak nakomen kost, 3X NIETS
Pluspunten
Snelle reactie bij foutieve adressering
Pluspunten
Werken bij NuLED ook mensen of zijn het alleen maar computers en zo? Na het ontvangen van een verkeerde zending kreeg ik wel na het terugzenden van het verkeerde spul het juiste toegezonden. Maar een excuus of zoiets kon er niet af. En dat valt vooral op omdat ik NuLED een verlies van meer dan 20 euro bespaarde.
VerbeterpuntenBetere eindcontrole van de te verzenden producten.
Pluspunten
ik kan nog geen echte objectieve beoordeling plaatsen goederen nog niet in mijn bezie krijg ik pas half juni
Pluspunten
Top bedrijf weten waar ze het over hebben en gewoon een goede prijs voor een goed product En de webwinkel werkt ook perfect op je mobiel!
VerbeterpuntenKan er zo snel niet 1 bedenken
Pluspunten
Interessante site voor verschillende led-lampjes. Prima service.
VerbeterpuntenIk kan er geen bedenken; alhoewel r7s leds van een kleinere diameter; maar die vind ik nergens..
Pluspunten
Reëele prijs, snelle levering, kortom perfect