Pluspunten
Duidelijke webpagina en snelle levering
Pluspunten
Bellen in het weekend en na werktijd. Anders had ik niet gelijk het probleem kunnen oplossen.
Pluspunten
Na een telefoongesprek alles geregeld
VerbeterpuntenEigenlijk niet
Pluspunten
Duidelijk en gedetineerd overzicht van de goederen
Pluspunten
goede afspraken
Verbeterpuntenalles ok
Pluspunten
Een bedrijf waar ik zeker terug ga komen. Ouderwets goede service!
VerbeterpuntenNiets meer aan doen, houden zo!
Pluspunten
juiste levering van de bestelling.
Verbeterpuntenmisschien snellere verzending van de bestelling .. bijv voor 18.00 besteld, volgende dag in huis?
Pluspunten
Communiceert goed over de status en voortgang van de bestelling. Snelle levering
VerbeterpuntenLed voeding alleen beschikbaar met vaste stekkerunit. Bij gebruik van b.v. spots in het plafond is dit niet handig. Een losse uitmeten schroefklemmen in/uit zou handiger zijn.
geen
Pluspunten
Gemakkelijk kunnen bestellen en snel geleverd.
VerbeterpuntenMisschien een kleine uitleg bijvoegen hoe je LED onderbouw lichtbalk (artikel 100455)uit mekaar krijgt om de bodem te kunnen vastschroeven (Zonder deze te beschadigen). Het is me nu nog een raadsel dus gewoon gekleefd met dubbelzijdige kleefband.
Pluspunten
telefonisch goed bereikbaar, na foute bestelling
Verbeterpuntenn.v.t
Pluspunten
Prima snelle service.
VerbeterpuntenDPD service wat iets minder. Kreeg bericht van levering via mail 5 minuten voor de werkelijke levering!!!
Pluspunten
Behulpzaam, vlotte afhandeling
geen
Pluspunten
Duidelijke site. Deskundig advies. Goede nazorg.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snelle afhandeling
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goed geordend zoeken Goede aanbieding
Pluspunten
Qua levering wordt er gedaan wat er beloofd wordt. Artikelen worden goed verpakt verzonden.
VerbeterpuntenGeen verzendkosten berekenen zal de verkoop positief beïnvloeden.