Laden reviews...
126 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen geven klanten aan dat leveringen snel en betrouwbaar verlopen, met duidelijke productinformatie. De prijzen worden gezien als goed in verhouding tot de kwaliteit. Bij problemen wordt snel en vriendelijk geholpen door de klantenservice. De ervaringen variëren, maar de meeste reviews tonen een hoge tevredenheid.
Product pas later kunnen ontvangen dan aangegeven op de website. Ook de oordopjes bij het setje wat ik bij de tas ontving waren ... gesmolten(misvormd). De rugzak zelf was helemaal prima.
Beveelt niet aan
10 July 2026
Roy
Nijmegen
- Snelle levering - Vlotte levering - Snelle reactie - Makkelijk online te bestellen - Duidelijke uitleg op de website
7 July 2026
Charissa
Lint
Online besteld, exact volgens afspraak de volgende dag geleverd. Het koffer voldoet aan alles. Zoals je ze op de website ziet, zijn ze ook in werkelijkheid.
30 June 2026
ineke
Zyfflich
Koffer besteld en wat later geleverd gekregen als dat zou moeten. Maar een prima koffer, netjes verpakt, ziet er goed uit.
30 June 2026
Karin
Workum
Op zondag besteld, keurig dinsdagochtend binnen.
26 June 2026
Ron
Rheden
Vlotte levering, product klopt met de beschrijving.
21 June 2026
Greetje
De Wijk
Koffer heeft niet de juiste maat, niet zoals omschreven op de website. Wil deze retourneren maar klantenservice werkt helaas niet mee.
Beveelt niet aan
19 June 2026
Inge
Helmond
Beste Inge,
Het spijt ons dat u niet tevreden bent met uw aankoop. Bij uw bestelling heeft u gekozen voor een koffer met de afmetingen 54 x 35 x 20 cm. Deze afmetingen zijn conform de productomschrijving op onze website en zijn door ons tevens nagemeten, inclusief wielen en andere uitstekende delen.
U geeft aan dat de koffer volgens u niet voldoet aan de bagage-eisen van Ryanair. De door Ryanair gehanteerde maximale afmetingen voor handbagage zijn echter 55 x 40 x 20 cm, waardoor deze koffer binnen de toegestane afmetingen valt.
Daarnaast willen wij graag aangeven dat uw e-mail, die rond 20:00 uur door ons werd ontvangen, de volgende ochtend om 09:30 uur is beantwoord. Hoewel wij van mening zijn dat het product overeenkomt met de omschrijving op onze website, hebben wij uit coulance alsnog een retourlabel verstrekt. Zodra de koffer retour is ontvangen, zullen wij deze nameten.
Wanneer een product afwijkt van de omschrijving op onze website, nemen wij uiteraard onze verantwoordelijkheid en vergoeden wij de retourkosten. Op basis van onze metingen is daar in dit geval geen sprake van, maar wij controleren dit graag nogmaals na ontvangst van de retourzending.
Met vriendelijke groet,
Klantenservice Kofferstunter
Mooie koffers voor beetje normale prijs.
16 June 2026
Anouk
Beverwijk
De levering was snel en correct
12 June 2026
Wim
Westerlo
Super kwaliteit van reiskoffers, mooi design
12 June 2026
Steve
Belgie
Goede ervaringen
8 June 2026
Dirk
Maassluis
Heldere site, veel keus, gedetailleerde info over producten, beschrijving klopt met geleverde product.
6 June 2026
Hanny
Leiden
Decent handbagagekoffer 55x35x20 cm, mooi lichtgewicht van 1,95 kg. Snelle levering
2 June 2026
Carel J
Almere
Alles goed gegaan bij de bestelling.
2 June 2026
Anneke
Kapelle
Had met spoed koffers nodig. Op zondag besteld en dinsdags geleverd
12 May 2026
Carla
Aalsmeer
Snelle levering! Prima koffer met chique uitstraling!
Gerdien
Rijssen
Snelle levering zoals beloofd. Reistas voldoet aan verwachtingen, kan mooi mee op korte trip als handbagage! Kortom:blij mee!
Janny
Hoogkarspel
Een mooie website met goede, betaalbare koffers. En een super klantvriendelijke dienstverlening die echt met me meedacht wat betreft de betaling van mijn koffers met cadeaubonnen. Echt top. 2 dagen later de koffers ook in huis. Wat mij betreft een aanrader om je koffers e.d. aan te schaffen!
Ingrid
ZAANDYK
Mooie tas gekocht, deze werd keurig afgeleverd en ben er super blij mee
Esther
Amersfoort
Snelle verwerking van de bestelling, en prima product , zeker gezien de prijs .
7 May 2026
Wendy
Scherpenzeel
Prachtige koffer voor een mooie prijs
6 May 2026
Sa
Deventer
Handbagage rugzak besteld. Maat klopt en is van degelijk materiaal. Stevige tas. Bezorging duurde wel een paar dagen maar ik had er geen haast mee dus dat was verder geen probleem.
Cornelieke
Breda
Mijn bestelling was er snel
Marian
Sprundel
Wij moeten er nog mee op vakantie, maar ziet er goed uit met veel vakken
susan
Bolsward
Heel blij met mn aankoop. Werd netjes verpakt en op afgesproken moment geleverd
28 April 2026
Annemarie
Kaag en braassem
Bij KofferStunter vindt u een overzichtelijk assortiment met Reiskoffers en Reistassen.
We hebben een uniek assortiment samengesteld en bieden alle koffers aan voor de beste prijs.
Wilt u meer weten over KofferStunter, kijk dan op de over ons pagina op onze website.
Zijpendaalseweg 8
6814 CK Arnhem