Pluspunten
Mijn usb-oplader geheel volgens het boekje de volgende dag geleverd . Helemaal goed en volgens het boekje. Duidelijke site en zeer goede telefonische hulp. In de avond mijn bestelling geplaatst en alsnog volgende dag in huis.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten kunnen vinden.
Pluspunten
alles was snel en goed afgeleverd
Pluspunten
snelle levering , alles is ok
Pluspunten
Ik werd goed geïnformeerd wat en hoe ik de onderdelen moest bestellen die ik nodig had
Pluspunten
Pluspunten
binnen en dag de juiste bestelling geleverd
Pluspunten
Ik had een klacht, een scheurtje in mijn koffer binnen 2 dagen had ik een nieuwe koffer in thuis. Dank jullie wel! Luc
Pluspunten
had snel een tas nodig voor mijn vlucht, laatste dag besteld en volgende dag thuis super snel en super relaxt
Pluspunten
Goed bereikbaar via chat of telefoon.
Pluspunten
stipte levering
Verbeterpuntenbeschadigde verpakking en goederen
Dank voor uw beoordeling! Wat vervelend dat de verpakking is beschadigd tijdens het transport. U geeft aan dat ook de goederen zijn beschadigd, dat mag natuurlijk nooit gebeuren! Kunt u contact opnemen met onze klantenservice zodat we het voor u kunnen oplossen? Raymond Koperonline klantenservice
Pluspunten
Snelle service, nette spullen
VerbeterpuntenIets betere info over de koffers iig duidelijker qua gewicht en inhoud in echt lijkt kleiner als op de foto
Dank voor uw beoordeling en voor de feedback! Wat jammer dat de afmeting van de koffer niet is zoals u had verwacht. Kunt u aangeven wat we in uw ogen beter kunnen doen om ervoor te zorgen dat dit duidelijker is? De afmetingen en het gewicht staan wel op de detailpagina, heeft u deze wel gezien en klopt de informatie niet of heeft u deze informatie helemaal niet gezien toen u bestelde? Raymond Koperonline klantenservice
Pluspunten
Overzichtelijk, duidelijk, eerlijk
VerbeterpuntenGeen gevonden
Pluspunten
snel geleverd
Verbeterpunteneen Nederlandse beschrijving is wel heel erg handig. ik kan namelijk geen chinees. haha
Dank voor uw feedback, we gaan hiermee aan de slag!
Pluspunten
snelle levering, goed verpakt
Pluspunten
De wielentjes van 1 koffer draaide niet goed mee. Gelijk werd er een nieuwe koffer opgestuurd Top!
Pluspunten
De tassen zijn precies op tijd bij het afleverpunt bezorgd
Pluspunten
Goede koffers!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Netjes geleverd volgens afspraak
Pluspunten
Heb een hele leuke kofferset besteld, die voldeed aan alle verwachtingen. Ze zijn hartstikke leuk en we zijn er heel blij mee. De levering was zoals beloofd en via de e-mail word je goed op de hoogte gehouden van de status.
VerbeterpuntenHeb geen verbeterpunten aangezien het allemaal heel netjes is gegaan.