Pluspunten
geen mening
Pluspunten
Snelle levering!
Pluspunten
Klantvriendelijk
Pluspunten
18.58 uur besteld, volgende dag om 12 uur in huis!
Pluspunten
Snelle levering, goede aanbieding
Pluspunten
snelheid, kwaliteit
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Wij hebben twee keer een prima product bij Koperonline/Kofferstunter gekocht: vorig jaar een backpack en dit jaar een hard case koffer. Van de backpack was de regenhoes tijdens interrailen gestolen. Gelukkig kon dezelfde hoes worden nageleverd. Bij het bestellen van de hard case koffer kregen we de nieuwe hoes zelfs gratis toegestuurd: dit is meer dan service! Als je vragen hebt, reageert Koperonline/Kofferstunter steeds snel en adequaat per mail.
Pluspunten
De gehele bestelling is perfect verlopen.
Pluspunten
Fijn dat alles zo snel en correct geleverd is.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Super goede service en snelle tevertijd
Pluspunten
alles ging naar wens
Verbeterpuntenis prima zo
Pluspunten
snel en goed
Pluspunten
Duidelijk en makkelijke website, heldere omschrijving van producten, snelle verzending
Pluspunten
Lichtgewicht sterke rugzak voor dagelijks gebruik. Precies wat ik zocht.
VerbeterpuntenKleur rugzak ergens vermelden aan buitenkant zodat ik niet open hoef te vouwen om te zien welke het is. Ik had dit keer twee zwarte en een rode besteld, ook als cadeautjes. Had vorig jaar al een rode gekocht.
Dank voor uw feedback, we zullen dit oppakken met de leverancier. met vriendelijke groet, Raymond koperonline klantenservice
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Geen problemen ervaren met het bestellen. De levertijd was super snel. Ik kreeg de koffers de volgende ochtend al binnen.
Pluspunten
nognooit iets besteld hier maar zodra nodig zien ze ons weer terug ben tevreden met jullie