Pluspunten
Levert op mijn tijd en komt dit ook na
Pluspunten
Snel antwoord dat de gezochte wielen bekend en op voorraad waren. Bestel en dag later al in huis. Gewoon prima.
VerbeterpuntenMisschien website met overzicht welke wielen incl voor welke koffers te gebruiken. Maar antwoord met foto kwam nu ook snel en bleken de juiste wielen. Wel iets prijzig. Ik zou de prijs iets omlaag doen omdat sommige koffers deze dagen ook niet zo duur zijn.
Dank voor uw feedback! Het probleem met de onderdelen is dat dit zeer arbeidsintensief is. De prijs die we vragen voor lossen onderdelen is een onkostenvergoeding voor de gemaakte kosten. Veel onderdelen lijken op elkaar waardoor we mensen niet zomaar onderdelen willen laten bestellen omdat de kans dat het verkeerde wordt besteld dan erg groot is. Wellicht dat we hier in de toekomst een oplossing voor kunnen vinden waardoor de kostprijs omlaag kan.
Pluspunten
Alles klopte.
VerbeterpuntenAls je tussen 12.30 en 15.30 komt leveren moet je dat ook doen. De levering was (iets) eerder. Ik was nog niet thuis. Het pakje achter het huis leggen was overigens prima.
Dank voor uw feedback, we gaan dit zeker doorgeven aan Postnl. Wij zijn ons ervan bewust dat het heel belangrijk is dat er daadwerkelijk binnen het afgesproken tijdskader geleverd wordt omdat u hier als klant op moet kunnen rekenen!
Pluspunten
Levering zeer snel. Kofferset ziet er goed uit.
Pluspunten
denkt met klant mee. Speciale koffer voor Wizz Air.
Pluspunten
Snelle levering. Prima producten voor een concurrerende prijs.
Pluspunten
Snelle service klantvriendelijke behandeling
Pluspunten
Snelle levering en top kwaliteit
Pluspunten
ik hoefde geen account aan te maken, duidelijke site aflevering ging prima
Pluspunten
Zeer goede communicatie
Pluspunten
Prima, Super prijs kwaliteit verhouding. Ik ga de rugzak gebruiken over een paar weken maar hij ziet er perfect uit
Pluspunten
snelle levering volgens afspraak.
Pluspunten
Snelle en correcte aflevering
Pluspunten
Snelle levering en keurig verpakt.
Pluspunten
Snelle levering, snelle retourafhandeling
Pluspunten
Geweldige keuze betaalbaar en geen verzendkosten
Pluspunten
Prijs, snelheid levering