Pluspunten
Klant vriendelijk
VerbeterpuntenKleine onderdelen kunnen aanklikken,en in winkelwagen kunnen doen.
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering, goede verpakking
Pluspunten
hele snelle levering
Verbeterpuntener valt niets te verbeteren
Pluspunten
Snelle levering en goed verpakt opgestuurd
VerbeterpuntenGeen verbeter punten was gewoon goed
Pluspunten
Snelle levering, leuke koffers
Verbeterpuntenheb ik niet
Pluspunten
Netjes verpakt en geleverd
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Men doet wat men zegt te doen! Zeer snelle levering!
Verbeterpuntengeen idee!
Pluspunten
PostNL was aan het staken en hierdoor werd het wat lastig met bezorging, leverancier kwam met oplossing dat het direct mocht worden afgehaald en het andere product weer kon worden opgestuurd indien het later nog bezorgd zou worden. Erg klantvriendelijk en denkt mee met de klant, super service!!
Verbeterpuntengeen!
Pluspunten
De levering, goederen etc prima
Zakken sluiten iet goed af - Na een tijdje nemen ze terug volume
Dank voor beoordeling, u heeft bij ons 2 pakjes vacuumzakken besteld voor het vacuumopbergen van kleding of dekens. Ik weet niet wat u bedoeld met stofzakken die zouden ontbreken. Heeft u de vacuumzakken ontvangen 2x2 stuks? Neemt u anders even contact op met onze klantenservice. 0235736515 maandag t/m zaterdag 9:30-20:00 Met vriendelijke groet, Raymond
Pluspunten
Makkelijke en duidelijke website. Bestellen is in 1 min gedaan. Je wordt duidelijk op de hoogte gesteld van je bestelling. En een zeer snelle lever tijd
VerbeterpuntenIk heb zo 1 2 3 geen verbeterpunten. Mischien asortiment vergroten?!
Pluspunten
Niks teveel gezegd: reuze praktisch koffertje dat als handbagage met Wizzair mee mag!
Pluspunten
Duidelijke, goede service.
Pluspunten
Levert product volgens bestelling
VerbeterpuntenHandleiding over cijferslot ontbreekt bij product. Staking (ZZP-ers TNT)zorgde voor latere bezorging.
Dank voor uw feedback! in de koffer (in de tussen flap) moet een klein kaartje zitten met de instructie voor het instellen van het cijferslot. Als dat er niet in zit dan kunnen we deze mailen of we kunnen u telefonisch stap voor stap helpen bij het instellen! Sorry voor het ongemak! Raymond Koperonline klantenservice
Pluspunten
Keurig overzichtelijk, goede prijzen en snelle levering.
Pluspunten
Doen wat ze beloven!
Pluspunten
duidelijke website en product op tijd geleverd
Verbeterpuntenop dit moment niet
Pluspunten
Reiskoffer Benetti 98L gekocht! Geen spijt van! Goede service van kofferstunter (snelle levering zoals aangegeven op website). Reiskoffer goed ingepakt en zonder schade aangekomen!
Verbeterpunten/
Pluspunten
veel keuze prijs/kwaliteitsverhouding informatie over bepalingen maatschappijen (luchtvaart)
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snelle levertijd
Pluspunten
Snel, goed