Pluspunten
Aangezien ik behoorlijk aan het klungelen was, ging alles mis. Gelukkig ben ik zeer goed geholpen .....en snel
VerbeterpuntenZit plastic laagje over koffer, als je sticker die erop zit er afscheurt beschadigt het plastic ook een beetje
Pluspunten
* Zeer snelle levering * Handig dat Bruna als afleveradres kan worden opgegeven * Product (backpack) ziet er degelijk uit en voelt goed
Pluspunten
Goede service en snelle levering op gewenste dag :)
Pluspunten
Leveringstijd/uur zoals gevraagd.
VerbeterpuntenIk zou niet weten wat. Ben voor 100% tevreden!
Pluspunten
Pluspunten
had bestelling voor 19 uur besteld en de volgende dag al in huis. ik heb de vacuum zakken nog niet getest dus weet verder niet of het een goed product is. de levering was in ieder geval wel top.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ik heb kofferstunter gevonden via marktplaats. Daarna via de site een kofferset besteld. Echt zoveel keuze en het bestelproces ging erg makkelijk.
Verbeterpuntengeen verbeterpunt, ga zo door!!!
Pluspunten
Geweldig goede prijzen!
VerbeterpuntenGa zo door !
Pluspunten
snelle service, netjes verpakt !!
Pluspunten
Snel geleverd, goede prijs
VerbeterpuntenEr zit geen gebruiksaanwijzing bij het TSA 007 slotje. Tot op heden is het me nog niet gelukt om de pincode van dit slotje te wijzigen...
Dank voor uw reactie, als het goed is staat op de achterkant van de verpakking een instructie voor het instellen van het cijferslotje. Als u er niet uit komt mag u ons altijd even bellen, dan lopen we er stap voor stap met u doorheen. Met vriendelijke groet, Raymond Koperonline klantenservice 0235736515
Pluspunten
Hele snelle levering
Pluspunten
Heel goed geholpen bij de klantenservice
Pluspunten
Het product lijkt me prima in orde, maar heb ik nog niet in de praktijk kunnen testen. Daarvoor wordt het verzoek om een review te schrijven iets te snel verzonden ;) Levertijd was keurig zoals afgesproken. Fijn dat ik kon kiezen!
Pluspunten
Groot assortiment. Snelle levering.
Pluspunten
Duidelijke info website, snell levering
Pluspunten
Mooie koffers voor een goede prijs en snel geleverd.
Pluspunten
goed en snelle service zeer tevrede
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering en goede product
VerbeterpuntenNvt