Pluspunten
Ik ben erg tevreden over de levering en over het product. Top!
Pluspunten
mooie aanbiedingen, overzichtelijke website
VerbeterpuntenHelemaal tevreden
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden
VerbeterpuntenIk zou het pakketje bij gamma ophalen. Maar het is toch bij mij thuis geleverd. Zelf was ik hier blij mee. Maar als je dit absoluut niet wilt..
Dank voor uw terugkoppeling! De pak je gemak module werkte helaas niet helemaal zoals men zou verwachten. Nadat u had gekozen voor verzending naar een PostNL punt kreeg u ook de keuze mogelijkheid "standaard verzending" te zien. Een aantal mensen (waaronder u) klikte ook dit veld aan waarmee de eerdere keuze kwam te vervallen, door een iets andere indeling is dit inmiddels opgelost, mede dankzij uw feedback!
Pluspunten
Snelle levering en afhandeling
Pluspunten
Het bestellen via de site was erg eenvoudig. Door middel van de reviews konden we ook precies zien, welke koffers we wilden kopen. De levering was supersnel, binnen een dag en alles was zeer goed verpakt. De kofferset is van zeer goede kwaliteit en we gaan er zeker lang plezier van hebben.
Pluspunten
IK BEN ER HEEL POSITIE OVER, EN OOK DE HULP DIE IK KREEG BIJ DE PROBEEL DIE IK HAD MET HET INVULLEN VAN HET FOMULIER EN BANK WAT IK NIET SNAPTE. BEDANKT DIT IS WAT IK ER VAN DENK NOGMAALS BEDANKT
Pluspunten
alles correct afgeleverd
Pluspunten
Snel geleverd, zeer goed product! Vacuümzak is makkelijk te sluiten, eenvoud op enkele seconden vacuüm te zuigen met de stofzuiger, zeer compact pakket, kortom alles is naar wens! In de toekomst zal ik er zeker nog bijbestellen indien nodig!
VerbeterpuntenEventueel een ondoorzichtige enveloppe? Is op zich niet zo'n probleem maar ik verkies een ondoorzichtige enveloppe t.o.v. een transparante.
Pluspunten
Goede, overzichtelijk site. Snelle reactie/antwoord via mail. Snelle levertijd. Mooie producten ontvangen!
Pluspunten
Ik zocht onderdelen van een Travelz koffer. Eerst telefonisch contact gezocht met kofferstunter.nl, daar vakkundig en correct te woord gestaan. Bestelling via de site gemaakt en geheel volgens afspraak zijn de onderdelen geleverd.
VerbeterpuntenNvt.
Pluspunten
Goede informatie en duidelijke adviezen. Nog dezelfde dag zelf contact opnemen met klanten na het inspreken van de voicemail.
Pluspunten
levering van koffer bleef uit. Contact opgenomen en probleem lag bij postnl. Andere bedrijven hadden hier ook last van. De klacht is direct opgenomen en de volgende dag is teruggebeld om de bezorging verder te begeleiden. Daarna alsnog bezorgd.
Verbeterpuntenvolgen van zendingen en klant informeren al er later bezorgd wordt door de bezorger. Dit voorkomt dat bezorgproblemen door post nl verweten worden aan de afzender.
Pluspunten
Snelle leverling
Pluspunten
Beloften op de website werden nagekomen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snel en efficient
Pluspunten
Service
VerbeterpuntenGeen