Pluspunten
vervangingsmateriaal van koffer op voorraad; prettige benadering van klant; goed advies, snelle levering.
Verbeterpuntengeen.
Pluspunten
Super geregeld komen na wat ze beloven
Pluspunten
Goede en snelle levering.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Snel geleverd. Prima koffers, leuk en uniek... Eens kijken hoe de koffers onze reis overleven.
Pluspunten
Goed assortiment, snelle levering.
Pluspunten
gemakkelijk
Verbeterpuntencontrole of de te leveren goederen op de juiste route gesorteerd
Dank voor uw beoordeling en voor de feedback! Het is inderdaad vervelend dat uw pakket vertraagd is geraakt door een sorteerfout. Hij stond bij ons wel op de juiste container, alleen is het in het sorteercentrum van PostNL ergens mis gegaan. Zowel bij ons als bij PostNL heeft het top prioriteit deze fouten te voorkomen. Helaas is het niet voor 100% uit te sluiten.
Pluspunten
Snelle levering, goede backpack!
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke website
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
correcte levering correcte beschrijving artikel op website correct te woord staan telefonisch over hoe te handelen met garantie, waarvoor dank
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Prima advies. En een kadootje doet het altijd goed; )
VerbeterpuntenVan post.nl kreeg ik 3 dagen een melding dat het die dag bezorgd zou worden. Dag 3 gebeurde het daadwerkelijk.
Dank voor uw feedback! Ik heb even terug gekeken wat er gebeurd is. Uw bestelling is inderdaad niet goed gesorteerd geweest waardoor de zending vertraagd is geraakt, het probleem is inmiddels ook bekend bij PostNL. Ons advies is om altijd naar onze klantenservice te bellen als uw pakket niet op de afgesproken dag/tijd wordt geleverd. Wij kunnen dan voor u naar PostNL bellen om ervoor te zorgen dat er actief door PostNL aan een oplossing wordt gewerkt! Sorry voor het ongemak! Raymond Koperonline klantenservice
Pluspunten
Snelle levering netjes geleverd.
VerbeterpuntenHeb ik niet
Pluspunten
Prijs, kwaliteit en service
VerbeterpuntenDesign van website en mails
Pluspunten
duidelijik, goed bereikbaar
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Duidelijk telefonisch advies, snelle en correcte levering
Pluspunten
Zeer snel en netjes geleverd, erg blij mee!
Pluspunten
Producten zijn correct en binnen enkele dagen geleverd. Zeer deugdelijk verpakt. Betrouwbaar. Klein misverstand is door perfecte after-sales zeer snel opgelost.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Vlotte levering en ook vlotte reactie op mail.