Pluspunten
Duidelijk en men doet wat men belooft
VerbeterpuntenMinimum bedrag voor gratis verzending zou omlaag mogen naar bijvoorbeeld €50
Pluspunten
Super snelle levering. Vrijdagmiddag besteld en op zaterdagochten al geleverd.
Pluspunten
Goede en overzichtelijke site en super snelle levering.
Pluspunten
goede kwaliteit, eerste reis moet nog komen, dus echte kwaliteitstest volgt nog. Snelle levering
Pluspunten
Zeer snelle levertijd.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
snel geleverd.
Verbeterpuntenbeschrijving erbij doen in het nederlands zodat mensen weten hoe de artikelen te behandelen en cijfersloten in te stellen.
Dank voor uw feedback! We bespreken dit regelmatig met onze importeur, helaas is het lastig om dit voor elkaar te krijgen. We zijn nu bezig met filmpjes met een instructie voor het instellen van het cijferslot. Mocht u er niet uit komen dan mag u altijd bellen met onze kantenservice!
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
super snelle levering en erg goede service koffer na 19.00 u besteld en kwam alsnog de volgende middag aan, erg fijn!
Pluspunten
Zeer goede service en snelle en correcte levering.
Pluspunten
Snelle reactie, goede levering. Geen aanmerkingen.
Pluspunten
ondanks we in België wonen toch snel geleverd
Verbeterpunteniemand die nederlands spreekt om te leveren maar dit is maar een heel kleine verbeter puntje
Dank voor uw feedback, we hebben uw verbeterpunt doorgegeven aan DPD die voor ons de levering verzorgd in België. Dank voor het melden! Raymond Koperonline klantenservice
Pluspunten
snelle levering en duidelijke informatie op site
Verbeterpuntenkan zo snel niets bedenken
Pluspunten
Snel en klantgericht
Pluspunten
Werd snel en goed geholpen.
Pluspunten
Correcte en snelle afhandeling en levering
VerbeterpuntenGa zo door, ik ben dik tevreden.
Dank voor uw feedback! Wat vervelend dat één van de kofferriemen niet meer open ging. Uiteraard moet u gewoon een paar jaar plezier hebben van de producten die u bij ons koopt, er zit zoiezo één jaar fabrieksgarantie op! Als u contact op neemt met onze klantenservice dat gaan we dit met u oplossen. Raymond Koperonline Klantenservice [email protected]
Pluspunten
In nog geen 24 uur geleverd. Nette degelijke verpakking. Kon niet beter.
VerbeterpuntenGeef direct prijzen inclusief verzendkosten. Zgn. "gratis verzending" is toch wel de standaard bij de concurrentie. Confrontatie met verzendkosten is een beetje een "anticlimax" en zet aan tot nogmaals vergelijken met concurrentie die "gratis" verzendt.
Dank voor uw feedback! Mede dankzij uw feedback hebben we uiteindelijk besloten om de drempel voor gratis verzenden omlaag bij te stellen! Alles gratis verzenden is geen optie, omdat bij accessoires de handeling en verzendkosten hoger zijn dan de prijs van het product. Bestellingen vanaf €35,- worden nu gratis verzonden!
Pluspunten
De koffer die ik wilde bestellen was niet op voorraad op dat moment, na een telefoontje, werd ik netjes teruggebeld dat de koffer besteld was,en ik een email zou krijgen wanneer hij weer op voorraad zou zijn, dat is ook gedaan,en ook wanneer de koffer verzonden zou worden. Alle afspraken netjes nagekomen,en de koffers in goede staat ontvangen!
Pluspunten
Snelle levering, mooie spullen, goede website, toen ik een tweede bestelling deed (rugzak) was er helaas wat mis met de rits, maar ik kreeg er snel antwoord op en we hebben samen het probleem proberen te verhelpen. Omdat ik nog niet 100% tevreden was heeft het bedrijf mij garantie aangeboden en daar was ik tevreden mee.
VerbeterpuntenIk zou zeggen degene die het product inpakt, mag beter kijken of het product in orde is maar het inpakken zal naar mijn idee extern gebeuren door een ander bedrijf waardoor Kofferstunter er weinig of geen invloed op heeft gehad.
Pluspunten
Supersnelle levertijd
Verbeterpuntengeen