Pluspunten
Snelle levering, netjes/goed verpakt. Bij navraag na levering omtrent de garantie een snelle reactie.
Pluspunten
snelle levering en spullen zijn zoals verwacht, goede kwaliteit
Pluspunten
Zeer snelle levering. Goede spullen, ziet er mooi uit!!
VerbeterpuntenHet handvat van de kleinste koffer was erg kleverig, heb t met speciaal spul schoon moeten maken. Dat vind ik niet zo netjes.
Pluspunten
Goede en snelle levering !!!!
Pluspunten
Telefonisch contact zeer goed Site is duidelijk en overzichtelijk Voor 17:00 bestellen, morgen in huis. Coupon voor de volgende bestelling
VerbeterpuntenBezorging was iets te laat. Verpakking kan beter, doos was kapot.
Pluspunten
Snelle en adequate levering. Plezierig contact gehad via de telefoon
VerbeterpuntenIk wilde graag het product komen bekijken. Helaas was dat niet mogelijk. Het zou fijn zijn als die mogelijkheid er wel was.
Pluspunten
Ruime keuze en snelle levertijden
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
zeer goede video-beschrijving van de goederen
Verbeterpuntengéén, alles is/was naar wens!
Pluspunten
Pluspunten
verhouding prijs/kwaliteit prima Vlotte afwerking Snel gevonden wat ik zocht
Pluspunten
Gewoon goed! Kwaliteit en snelheid.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Pluspunten
Koffer besteld op zaterdag, dinsdag kreeg ik hem binnen. Kreeg maandag avond een mail met een track en trace code. Super! De koffer was goed verpakt, dus geen beschadigingen door het vervoer. Ook over de koffer ben ik zeer tevreden. (Travelz medium koffer. Hard) Dit was een actie, voor de helft van de prijs! Zeer goede prijs kwaliteit verhouding!
Pluspunten
Prima levering
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snel geleverd! Mooie koffer voor een fijne prijs!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Koffer was op een nette manier ingepakt en voordat ik de bestelling plaatste heb ik nog extra informatie ingewonnen bij een van uw medewerkers die wat mij opviel erg klantvriendelijk was. Ik heb jullie al bij verschillende vrienden en collega"s aanbevolen.
VerbeterpuntenBij het bestellen, bij het onderdeel afleveren, miste ik de mogelijkheid om meteen aan te geven dat ik het via een afhaalpunt wilde ophalen. Daardoor had ik bij het bestellen als opmerking geplaatst na 16.00 uur afleveren aan huis. Deze vlieger ging dus mooi niet op en een dag later kon ik het ophalen bij een afleverpunt in de buurt.
Pluspunten
Snelle levering netjes verpakt en een goede kwaliteit reistas
Pluspunten
Duidelijke website, snelle en keurige levering. Zeer tevreden
Verbeterpuntengeen