Pluspunten
Producten afhalen is mogelijk. Duidelijke specificaties van de producten op website vermeld.
VerbeterpuntenWeinig tot geen verbeterpunten
Pluspunten
Snelle levering, goedkoopste, veel keus
Pluspunten
Mooi koffer. Snel en netjes geleverd.
Pluspunten
Snel, duidelijk, goedkoop en betrouwbaar
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Supersnelle en correcte levering
Pluspunten
Hele snelle levering, zoals op de site beloofd wordt. Koffer ziet er mooi en degelijk uit.
Verbeterpuntengeen, lijkt allemaal super.
Pluspunten
nette bezorging en vlug
Pluspunten
De opdracht is prima verlopen.
Pluspunten
Kofferstunter is een meer dan betrouwbare partner. De geleverde koffer voldeed niet aan onze verwachtingen. Daarom een telefoontje naar de klantenservice. De koffer kon moeiteloos worden omgeruild. Wij kregen ook nog een prima advies voor een alternatieve koffer en de alternatieve koffer was al binnen voordat wij de eerder geleverde koffer retour hadden gezonden. Niets geen gedoe en je meer dan klantvriendelijk opstellen. Hier komen wij zeker terug.
VerbeterpuntenDe maatvoering van de koffers klopt niet altijd met datgene wat er op de website staat vermeld. Dat is vooral lastig als een handbagage koffer groter blijkt dan is toegestaan.
Pluspunten
Zeer tevreden. Uitmuntende klant vriendelijkheid.
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
voor 16.00 uur besteld, de volgende dag in huis!
Verbeterpuntenbij bestelling boven b.v.75 euro geen verzendkosten
Pluspunten
In een woord super. Goede prijzen, snelle levering en netjes op de hoogte gehouden via de mail. Wat ze zeggen op de site klopt.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Super tevreden! Geen op of aanmerkingen! Voor herhaling vatbaar
Pluspunten
De hele tijd word je op de hoogte gehouden
Pluspunten
geen
Verbeterpuntengeen producten aanbieden die jullie niet meer leveren. Ik heb niks ontvangen omdat hij niet meer leverbaar was.
Goedendag, dank voor uw eerlijke feedback! Wij zijn ons ervan bewust dat het heel vervelend is dat wanneer klanten iets bestellen dat het niet op voorraad is. Daarom houden we onze voorraden continu up to date. Ondanks dat is het in uw geval toch mis gegaan. We hebben u direct gemaild en het door u betaalde bedrag terug gestort op uw rekening. Omdat het product niet meer leverbaar is konden we u helaas geen beter alternatief bieden.<br /> <br /> Sorry voor het ongemak!