Goede voorlichting en prima .

Goede info over de advertentie en snelle levering.

De koffers zijn precies goed en snel geleverd.

Mooi produkt, stevig, loopt goed

Vandaag voor het eerst gebruikt. Mooi model inklapbaar, loopt fijn. Ben tevreden dank u

Duidelijk website, Goed verpakt

Erg goed en goede service!

Goede producten en góed levering

Prima materiaal

Leuk om te gebruiken

Snelle levering!

De boodschappentrolley in goede orde ontvangen. Prima hulpmiddel, stabiel en met goede afmetingen. Dat het opvouwbaar is, maakt dat ik als koper erg tevreden ben. Dank!

Makkelijk bestellen en een vlotte levering

Scherpe prijs kwaliteit. Overzichtelijke site met een makkelijk bestelproces. En een vlotte levering.

snel en goed bezorgd

buitengewoon tevreden. Goede prijs/kwaliteit

Snelle levering. Zeer goed verpakt.

Ben zeer tevreden over het product.

Aan te bevelen

Goed product! Mooie prijs/ kwaliteit verhouding snelle verzending. Netjes verpakt.

snel duidelijk

goede website, producten naar verwachting. Snel geleverd.

Precies wat ik zocht

Boodschappentrolley aangeschaft. Duidelijk site en snel verzonden. Was precies wat is had verwacht. Lichtgewicht, wendbaar en praktisch. Ik bestel hier zeker weer!

Op tijd geleverd in goede staat

Het bestelde artikel kwam keurig op de afgesproken levertijd. De chauffeur kreeg geen gehoor omdat ik in de achtertuin bezig was en heeft de bestelling aan de buren geleverd en een kaartje bij mij in de bus.

top

de rugzak is prijs kwaliteit zeer goed,alsook de levering is correct afgeleverd zoals de mail had laten weten.

Goed en snel geleverd!

Er werd snel en goed geleverd wat we besteld hadden, dus dat is helemaal goed!

Snel en afdoende geholpen

Toen ik mijn boodschappen-wagentje, een aantal jaren geleden, heb gekocht, werd ik goed geholpen (op internet uitgezocht) en toen afgehaald. Moest wel met contant geld betalen, was nog niet met internet-betalingen vertrouwd. Nu was mijn tas aan vervanging toe en na telefoontje kreeg ik zeer snel mijn tas per post of DHL in de brievenbus gedeponeerd.

Mijn bestelling kwam nog eerder dan verwacht. Goede artikel geleverd, keurig ingepakt. Mooie kwaliteit tas

Niks op aan te merken

Ik heb al meerdere keren besteld bij deze webshop. Vooral over de goede bereikbaarheid van de klantenservice en de behulpzame after sales support ben ik erg tevreden.

Snel en correct

Goed en snel

Prima shopping cruiser gekocht. Snel geleverd. Heel tevreden.

Fijn om al de volgende dag de boodschappentrolley in huis te hebben. Ziet er goed uit en is gemakkelijk in elkaar te zetten.

Bedankt.

Alles is perfect verlorenen....zeer snel ondanks de corona crisis...

8 Zijpendaalseweg

Arnhem 6814 CK