Pluspunten
Goede communicatie via mail, bevestiging order, betaling, verzending. Snelle levering. besteld volgende dag geleverd.
Heb al jaren een samsonite, oud model, waarvan de wielen niet uitsteken, heeft al menig reizen overleefd, heb nu een kleiner formaat nodig.
Nu gekozen voor de Carry on medium,omdat ik geen ritssluiting wil, het materiaal is niet het harde materiaal als de samsonite dus je kunt er niet op zitten. Maar voor een treinreis naar Parijs kan er niet veel mis gaan. Ben wel benieuwd of deze koffer, met name de wielen een vliegreis overleven op de bagageband dat mis ik in de reviews bij het zoeken naar een geschikte koffer.
De Carry on ziet er goed uit, is wel kras gevoelig, rolt goed en soepel, handig de grote wielen aan de achterkant. De trekstang werkt ook soepel en gemakkelijk in 2 standen te verstellen. Kaartje in de binnenzijde voor instelling cijferslot aanwezig.
VerbeterpuntenLeuk de gratis aluminium kofferlabels maar niet echt handig. Je adres gegevens zijn voor iedereen zichtbaar. Plastic lusje blijft niet goed zitten en is te dik en door het aluminium kun je het handvat niet goed meer gebruiken.