Pluspunten
Snelle levering en goed product
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
De zending was goed verpakt
Pluspunten
Ivm black friday is de bezorging van mijn kofferset vertraagd van maandag 26 nov naar vrij 30 nov. 1 dec is mijn vlucht. Ik belde. Men bood zn exvuses aan en beloofde het zelf af te komen leveren als PostNL nog langer zou durem. We wachten t af
VerbeterpuntenGraag aan de klant laten weten dat t niet altijd de vlgd dag kan worden afgeleverd tijdens speciale dagen etc Als klant heb je iets soms echt al de vlgd dag nodig
Dank voor uw beoordeling! Afgelopen week was inderdaad een dramatische week qua bezorging van postNL. In uw geval werd het wel erg spannend of er wel op tijd geleverd kon worden! Gelukkig woont u in de buurt en hadden we daarom een back-up plan voor u waardoor u zeker niet zonder koffer op reis hoefde. We zijn blij dat de kofferset uiteindelijk vrijdagmiddag nog op tijd bezorgd is door PostNL, waardoor u met de koffers op reis kunt en we niet zelf hoefde te rijden. Ik hoop dat de koffers naar u zin zijn en dat u uiteindelijk toch tevreden bent over de door ons geboden service en back-up. Met vriendelijke groet, Co Koperonline klantenservice
Pluspunten
Nette koffers voor een goede prijs!
Pluspunten
Pluspunten
Prima product en snelle levering!
Pluspunten
prima snelle levering top product
Pluspunten
goede afwikkeling
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Product voldoet aan de verwachtingen.
Pluspunten
Zeer snelle levering, uitgebreidde productinfo
Pluspunten
Vlotte afhandeling, stipte levering en mooie koffers