Pluspunten
Levering Prima verlopen, zoals verwacht
Pluspunten
Simpel bestellen en de volgende dag in huis zonder porto kosten TOP! Enorm goede service. De vriendelijkheid en de goede adviezen van de mensen via chat.
VerbeterpuntenWebsite gebruik javascript. Sommige brouwers ondersteunen geen javascript.
Pluspunten
Super en betrouwbaar bedrijf
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
Levert tijdig
VerbeterpuntenKoffer had een andere kleur dan op de website. Licht paars ipv wit. Dus extra aandacht voor een correcte productomschrijving is aan de orde.
Dank voor uw beoordeling. Wij doen er alles aan om de kleur en beschrijving van onze producten zo goed mogelijk weer te geven. Daarom maken we tegenwoordig ook video's van alle koffers. Als er een afwijking is in de kleur dan horen we dat graag, want dan kunnen we onderzoeken waar het mis gaat. De koffer die u heeft ontvangen zou gewoon wit moeten zijn met grijze poezenhoofdjes. Kunt u ons een foto mailen van de koffer die u heeft ontvangen? BVD Met vriendelijke groet, Raymond Koperonline klantenservice
Pluspunten
Goede prijs en snelle levering
Dank voor uw beoordeling! Ik zie dat uw bestelling inderdaad een aantal dagen is blijven hangen bij Dpd, maar dat deze inmiddels wel bij u is afgeleverd. We doen er alles aan om alle bestellingen zoals beloofd de volgende dag af te leveren, (ook in België). Alleen gaat er heel soms wel eens iets mis bij de pakket sortering van Postnl of Dpd. Onze welgemeende excuses voor deze vertraging! Ik hoop dat de boodschappenwagen naar u zin is en dat u ee lange tijd plezier van zal hebben. Met vriendelijk groet, Raymond Koperonline klantenservice
Pluspunten
Er ging iets mis bij mijn betaling, dus belde ik de klantenservice. Ik werd dat erg vriendelijk geholpen en ontving een nieuwe betaallink per e-mail om mijn bestelling af te ronden. De volgende dag had ik mijn bestelling al in huis. Daarnaast super dat ik met een VVV kadokaart kon betalen, dat zie je bijna nergens meer!
VerbeterpuntenPersoonlijk vind ik verzendkosten vervelend wanneer deze erbij komen en laat me meestal hierdoor ook tegenhouden om iets online te bestellen.
Dank voor uw beoordeling! We verzenden wel gratis, maar dan pas vanaf €35,-. Onder dit bedrag gratis verzenden is helaas niet haalbaar omdat bij de deze kleinere bestellingen de kosten vaak hoger zijn dan de winstmarge, waardoor we deze orders met verlies zouden moeten verzenden. Met vriendelijke groet, Raymond Koperonline klantenservice
Pluspunten
zeer vlotte levering (binnen 1 dag )zonder porto kosten prima
Verbeterpuntenzit een cijferslot op ,maar gebruiksbeschrijving ontbreekt . bij mijn bestelling !1
Dank voor uw beoordeling! Normaal gesproken zit er in iedere koffer een blaadje met een instructie voor het instellen van het cijferslot. Deze zit dan in de binnenkant van de koffer vaak in één van de ritszakjes. Gelukkig hebben we van alle type sloten een duidelijke instructie video gemaakt waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe u het slotje moet instellen. Deze video link vindt u op onze eigen website op de detailpagina van de koffer die u heeft besteld. Via de volgende link kunt u de video direct bekijken via Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=BUSHwCmz0ZY&feature=youtu.be Indien u overige vragen heeft, neem dan gerust contact op. Wij helpen u graag verder. Met vriendelijke groet, Raymond
Pluspunten
Simpel bestellen en de volgende dsg in huis. Top !
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Bestelling verliep prima
Pluspunten
precies de koffer zoals ik het verwacht had.
Pluspunten
Enorm goede service. Super fijn dat jullie losse onderdelen verkopen!
Pluspunten
Snelle levering en de valiezen ook goed intact aangekomen, net zoals op de foto’s.