Pluspunten
Snelle levering Prijs goed Mooie koffer Top
VerbeterpuntenDe mail met de track en trace code komt van een andere afzender (kopers online). Waardoor ik de mail voor spam aanzag en niet gelezen heb. Verder was alles top.
Dank voor uw feedback!
Pluspunten
Snelle levering en bij het uitblijven van een bevestiging mail naar klantenservice gebeld en werd opgelost. Uit eindelijk alleen de email gehad van track en trace. Maar super snelle levering.
Pluspunten
Prima.
VerbeterpuntenGoed.
Pluspunten
Met name de informatie die je telefonisch kunt inwinnen heeft me doen besluiten een koffer aan te schaffen bij de Kofferstunter. De vriendelijkheid en de goede adviezen van de mensen aan de telefoon geven weer dat je met een betrouwbaar en klantvriendelijk bedrijf hebt te maken. Bij aflevering is dit dan ook duidelijk gebleken!
Pluspunten
Op website reistas besteld. Omdat het bedrijf niet zo ver van ons lag hebben we de tas opgehaald.
VerbeterpuntenOp de 10de dag van onze vakantie scheurde de stof bij de rits af en dus kon de tas niet meer dicht. Noodgedwongen een nieuwe tas/koffer daar moeten kopen. Reactie: ‘we moeten de koffer aanbieden ter reparatie’. Denkt kofferstunter nu werkelijk dat we een grote lege kapotte koffer vanuit Ecuador weer meenemen on aan te bieden ter reparatie?? Nee kofferstunter, we hebben ter plekke een nieuwe moeten kopen en de koffer noodgedwongen achter gelaten!!
Dank voor uw beoordeling!Wat vervelend dat de tas zo snel kapot is gegaan. Uiteraard zit er garantie op de tassen die u bij ons koopt. Als u contact op neemt met onze klantenservice dan kunnen we aan de hand van foto\'s in combinatie met uw verhaal over hoe en wanneer en onder welke omstandigheden de schade ontstaan is beoordelen of dit onder de garantie valt. Als het onder de garantie valt kunnen we kijken voor een passende oplossing. In afwachting van uw reactie verblijven wij. Met vriendelijke groet, Raymond Koperonline Klantenservice [email protected]
Pluspunten
Snelle levering, mooi formaat kleine koffer
Pluspunten
Super snel geregeld. Dag voor vertel besteld en tijdig voor de afgesproken tijd geleverd!!
VerbeterpuntenDe site was onvriendelijk tijdens de bestelling. Ik wou twee kopen, maar kreeg telkens drie in de bestelling.
Dank voor uw feedback!
Pluspunten
Ziet er prima uit en correcte levering.
Pluspunten
A++ Supersnel, niet duur.
Pluspunten
Duidelijk en snel en correcte levering. Koffer voldeed precies aan de verwachting
Pluspunten
Zeer goed bereikbaar, ik had binnen paar minuten reactie op mijn vraag. Op vrijdagmiddag besteld, de volgende ochtend in huis. De koffer was goed verpakt en de koffer voldeed aan mijn verwachtingen.
Pluspunten
Ik had geen track en tracé code gekregen. Na contact op te hebben genomen met de klantenservice kreeg ik deze meteen toegestuurd. Helemaal top dus !
Pluspunten
De koffer is van goede kwaliteit
VerbeterpuntenOp de site staat voor 22.00 uur besteld, morgen in huis. Dit klopt niet. De koffer is pas de volgende dag met de post meegegeven en toen ik hierover belde kreeg ik een vervelende man aan de telefoon die mij niet liet uitpraten en onwaarheden vertelde. Dat de koffer was verstuurd op de dag van de bestelling wat uiteindelijk niet waar was. Hij was autoritair en redelijk onbeschoft. Erg jammer. Ik heb gebeld naar een telefoonnummer in Haarlem.
Dank voor uw beoordeling. Wat vervelend dat u het contact met onze klantenservice zo heeft ervaren. We gaan dit zeker intern bespreken, om dit in de toekomst te voorkomen! Wat betreft uw bestelling zie ik dat u op zondag 29-07 uw bestelling heeft geplaatst en dat de bestelling dinsdag 31-07 in de avond is afgeleverd. Dit komt nog wel overeen met de leverbelofte die op onze website staat op werkdagen voor 22:00 besteld is de volgende dag in huis. In bepaalde periodes (rond de vakanties en rondom feestdagen) laten we op zondag pakketten ophalen door Postnl. Het pakket was wel op zondag opgehaald door postnl maar helaas niet op maandag geleverd, vermoedelijk door een sorteerfout. Uw bestelling was dus wel één dag vertraagd. Sorry voor deze vertraging. we hopen dat de koffer wel in de smaak valt. Met vriendelijke groet, Naomi Koperonline klantenservice
Pluspunten
Bij problemen, zeer snel antwoord gekregen op vezonden mail.