Pluspunten
Zeer snelle levering, geheel volgens afspraak. Netjes verpakt, kwaliteitsartikel voor een mooie aanbiedingsprijs ontvangen. Ben zeer tevreden!
VerbeterpuntenKan niets bedenken, ben zeer tevreden!
Pluspunten
Pluspunten
Op zondagmiddag besteld, maandagochtend al geleverd. Gewoon super. Daarnaast de beste prijs en een leuk cadeautje bijgeleverd.
Pluspunten
Nette overzichtelijke site
VerbeterpuntenKan helaas niets bedenken
Pluspunten
De volgende dag geleverd. Zoals vermeld op de site.
Pluspunten
Voor de.tweede keer hier besteld en geen enkele klacht. Snel geleverd. Goede producten.
Pluspunten
Prima geregeld!
VerbeterpuntenBlijf zo doorgaan
Pluspunten
promo filmpje is ook uiteindelijk het geleverde product.
Verbeterpuntenbetere beschrijving om code slot te veranderen. Resetknop is C en niet A. later staat het wel goed, maar was lastig
Dank voor uw beoordeling en voor uw feedback! We zijn ons ervan bewust dat de geschreven instructie die wordt geleverd bij de koffer, regelmatig de wensen overlaat. Daarom hebben we voor alle typen cijfersloten een instructievideo gemaakt. De link naar de video kunt u terug vinden op onze website op de productpagina van de door u bestelde koffer. Hieronder voor de zekerheid nog even de link: https://www.youtube.com/watch?v=BUSHwCmz0ZY&feature=youtu.be De fout op het briefje zal ik in ieder geval doorgeven aan de importeur. Met vriendelijke groet, Raymond Koperonline klantenservice
Pluspunten
soepel bestelproces, geen verborgen/kleine lettertjes.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
supersnelle levering, artikel ziet er goed uit, nu nog uitproberen
Pluspunten
Snelle en adequate levering. Helpdesk is goed bereikbaar.
VerbeterpuntenDoe wat aan het betalen van de retourzending. Mijn koffer was te klein en ik moest hem daardoor terugsturen. Omdat in de voorwaarden staat dat ik overal verantwoordelijk voor ben bij het terugsturen, heb ik de koffer aangetekend teruggestuurd. Kosten: 8,95. Helaas had de kofferstunter geen geschikte koffer. Het retourformulier is niet makkelijk te vinden op de site. Mag wel beter! Ik zou mijn geld snel terug moeten krijgen. Ben benieuwd..
Dank voor uw beoordeling! Jammer dat de koffer kleiner uit is gevallen dan u had verwacht. De retour is inmiddels verwerkt en het bedrag is bijgeschreven op uw rekening. De reden dat we retourkosten berekenen is omdat we niet willen dat mensen klakkeloos bestellen en de bestelling (zonder erbij na te denken) terug sturen. Wij hebben ervoor gekozen om de retourkosten te laten betalen door de klant die hier gebruik van willen maken. Het voordeel wat dit voor ons opleverd geven wij terug aan al onze klanten in de vorm van lage prijzen! Waar vindt u het retourformulier: In de bestelbevestiging die u van ons heeft ontvangen (met de factuur) staat een link naar het retourformulier. Ook is het retourformulier terug te vinden op onze website.
Pluspunten
niks
Verbeterpuntengeen antwoordt
Pluspunten
Snelle levering. Duidelijke website.
VerbeterpuntenVerschillende namen voor het zelfde bedrijf is verwarrend.
Dank voor uw beoordeling. Omdat we meerdere webwinkels hebben is ervoor gekozen om voor de klantenservice één overkoepelende naam aan te houden. U besteld dan bij Kofferstunter.nl maar de klantenservice is Koperonline. We begrijpen dat dit voor verwarring kan zorgen. We zullen uw feedback meenemen om dit in de toekomst duidelijker zichtbaar te maken in onze webwinkels. Met vriendelijke groet, Raymond Koperonline klantenservice
Pluspunten
Heb ze nog niet gebruikt maar de eerste indruk is super! Stevige koffers en heel wendbaar! Ben er ontzettend blij mee! Ook zeer snelle levering; had ze om 21.55 uur besteld en de volgende dag al rond 14.00 in huis!
Eerst snappen ze het adres niet terwijl je het niet goed kan invullen op de site< verander dit. Dan zeggen hij komt vandaag binnen, vrijdag. Je krijgt een track en trace. Eindstand geen track en trace gehad en zaterdag eind van de middag kwam het binnen. 2 dagen thuis gezeten en gewacht voor niks
Dank voor uw beoordeling, erg jammer dat u dit zo ervaren heeft! Wij kregen direct nadat u had besteld een melding dat het adres niet goed was ingevuld en we hebben u daar direct over gemaild. (Het is overigens wel mogelijk om zelf een huisnummer-toevoeging in te voeren tijdens het bestelproces. Toen u ons vrijdag belde hebben we hebben we het adres direct aangepast en uw bestelling is de volgende dag afgeleverd. Wellicht verstandig om in het vervolg direct contact op te nemen met de klantenservice als u een adres niet goed in kunt invullen of in ieder geval uw telefoonnummer in te vullen. Ik hoop dat u veel plezier zult beleven aan de bestelde koffer. Met vriendelijke groet, Raymond Koperonline klantenservice
Pluspunten
Top geleverd en snel
Pluspunten
Zeer snelle levering. Vrijdagavond besteld en zaterdag al in huis
Pluspunten
Vriendelijk, behulpzaam en komen afspraken na.