Pluspunten
21.45 uur besteld, volgende dag in huis. Mooie aanbieding
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Echte stunters!
Pluspunten
Duidelijke uitleg Goede prijsverhouding Snelle levertijd
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Prima site makkelijk te bestellen gewoon TOP
Pluspunten
Goede website
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Super snelle levering en doet wat wordt beloofd.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Alles is prima verlopen
VerbeterpuntenHet bijgeleverde slotje voor de koffer stelt echt helemaal niets voor. Ik heb een nieuwe gekocht.
Pluspunten
Snelle levertijd complete website
Pluspunten
Koffers snel geleverd
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ik heb geen op en aanmerkingen alles was perfect ik kreeg alles op tijd zag er goed uit
VerbeterpuntenIk kreeg de verpakking in een veel te groote doos en ik kreeg niet te horen wanneer het pakketje exacte kwam
Pluspunten
Super snel geleverd, de volgende dag al ontvangen.
Pluspunten
Snelle levering!
Pluspunten
keurig te woord gestaan
Pluspunten
Je leert een bedrijf kennen als er iets niet goed gaat: 1 van de 3 koffers bleek kapot. Binnen 4 uur na melding was de vervangende koffer al weer onderweg met de post. Super opgelost en goede snelle communicatie
Pluspunten
Wel snel geleverd
VerbeterpuntenHelaas geen track and trace mail ontvangen
Pluspunten
Prachtige koffer snelle service toppie!!!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede website
Pluspunten
Mooie koffers, goeie kwaliteit en een leuke prijs. Daarnaast snel met verzenden
Pluspunten
Geweldige service! Compimenten voor de klantvriendelijkheid en net dat stapje meer! Ik beveel dit familiebedrijf bij eenieder aan.
VerbeterpuntenDozen waar de koffers in zitten beter/steviger/netter laten inpakken door het externe bedrijf.
Pluspunten
Binnen 24 uur is mijn koffer bezorgd, super, en voor de rest zijn de prijzen goed