Pluspunten
snelle levering duidelijke website
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
duidelijke site qua verzending en kosten, alles punktueel op tijd.
Verbeterpuntenliever kwaliteit dan kwantiteit
Pluspunten
Prima tas
VerbeterpuntenDe doos was veel te groot, echt zonde vanwege de gote omvang van het pakket
Pluspunten
Nemen de telefoon op en staan je vriendelijk te woord!
VerbeterpuntenAlle losse onderdelen los registreren op de website.
Pluspunten
Zondag besteld, dinsdag in huis.
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Snelle en acurate levering. Prima naservice.
VerbeterpuntenOp dit moment geen
Pluspunten
Duidelijke site, snelle communicatie en supersnelle levering.
Pluspunten
Producten in goede staat en snel ontvangen, volledig zoals beschreven op de website.
Pluspunten
Snelle levering. S'avonds besteld, volgende dag om 11:15 gsleverd. Pakket is te volgen met track and trace.
Pluspunten
Levering snel, de verkoopsite is heel duidelijk en heeft voldoende info en het product is prima
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Beetje wanhopig om al om een beoordeling te bedelen voordat er ook nog maar iets geleved is...
VerbeterpuntenJa, eerst leveren dan om beoordeling vragen ipv andersom.
Dank voor uw beoordeling. De uitnodigingen voor de beoordelingen worden automatisch verzonden na twee dagen omdat de pakketten dan afgeleverd zouden moeten zijn. Als dat niet het geval is dan geeft dat ons direct de mogelijkheid om uit te zoeken wat er aan de hand is. Ik heb even gekeken naar uw zending en deze is wel gewoon afgeleverd, alleen niet bij u thuis. U heeft tijdens het bestelproces aangegeven dat u het pakket wilt afhalen bij een Postnl punt bij u in de buurt, daar ligt het pakket al sinds zaterdag voor u klaar. Als u meer informatie wilt over het afhaalpunt neem dan nog even contact op met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Raymond koperonline klantenservice 0235736515 ma t/m vrijdag van 9:00-22:00
Pluspunten
Door leugens en foutieve info bij postnl duurde het lang voordat ik onze bestelling kreeg maar door het zeer correct handelen, echt boven verwachting, kreeg ik onze bestelling op tijd! Deze website is echt een aanrader voor eenieder!!
VerbeterpuntenHet enige verbeterpunt is dat ze zouden moeten stoppen met Postnl.
Pluspunten
Makkelijk om te bestellen n zonder pus pas ingeleverd. ...bravo!!!!
VerbeterpuntenGeen
Waarom moet je twee keer verzendkosten betalen? Dat is toch raar, nergens hoeft dat behalve hier. De volgende keer bestel ik ergens anders waar ze niet zoveel verzendkosten vragen. Je denkt iets goedkoops te hebben maar nu is het nog duur.
Dank voor uw beoordeling. U heeft twee keer bij ons iets besteld en daar zat bijna 2 maanden tussen. Omdat u voor minder dan €35,- besteld heeft. U kunt de verzendkosten omzeilen door voor meer dan €35,- te bestellen. Ik hoop dat dit een passende oplossing voor u is. Met vriendelijke groet, Raymond koperonline Klantenservice
Pluspunten
Erg betrouwbaar
Verbeterpuntenniet aan de orde