Pluspunten
Snel op tijd zeer makkelijk dmv een afleverpunt en een zeer mooie beauty case waar ik erg blij mee ben
VerbeterpuntenGeen verbetering nodig
Pluspunten
Dit bedrijf had gewoon de beste prijs van alle websites.
Pluspunten
Komt afspraak na
Pluspunten
snel levering, verwachte , goede produkt
Pluspunten
Duidelijke manier van bestellen.
Pluspunten
Levermoment kunnen kiezen! Ruime keuze Betaalbaar
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Super snel en voldeed aan de verwachting
Pluspunten
Gewoon netjes de volgende dag bezorgd.TOP
Pluspunten
Snelle levering, makkelijk bestellen en goede producten.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
snelle levering, goede producten
Verbeterpuntentop zo
Pluspunten
Zeer snelle levering, goed verpakt.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Transparant en duidelijk.
Dank voor uw feedback! Wat vervelend dat u de track&trace mail niet heeft ontvangen. Hij is bij ons wel verstuurd, wellicht zit deze in uw ongewenste mail? Er zit een verschil tussen de afmetingen die op het label staan en de werkelijke buitenmaten van de koffer. Dit hebben we ook op onze website aangegeven middel een *. Ik ga ervan uit dat dit dus geen problemen zal geven. U kunt zelf de koffer altijd nog even nameten en bij twijfel kunt u gebruik maken van het recht van retour!
Pluspunten
alles zoals gevraagt
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Koffer (Decent 95 ltr) was op voorraad en de volgende dag al in huis. Koffer exact zoals wordt beschreven en als op foto's.
VerbeterpuntenDe pop up schermen voor een chat zijn irritant. Mensen die online bestellen weten echt wel de button voor chat of de klantenservice te vinden.
Pluspunten
Geplaatste order kon makkelijk gewijzigd worden via chat op de site. Prima prijs, snelle levering
Pluspunten
super snelle levering als beloofd. verder niets op aan te merken
Pluspunten
Ze leveren ook onderdelen voor koffers die meeste andere verkopers van koffers niet de moeite waard vinden om te leveren. Ze hebben ook een klantenservice die alle moeite doet om de voor jou nodige onderdeel te identificeren en te leveren. Dit bedrijf levert dus ook een echte service, en dat waardeer ik zeer
VerbeterpuntenAls je een onderdeel bestelt, kan je pas aan het einde van het bestelproces specificeren om welke onderdeel het gaat! Zonder exact te weten wat je bestelt, ga je snel afhakken. Dat deed ik ook de eerste keer! Het had aan het begin van het bestelproces moeten zijn! Ik schat dat dit bedrijf 25% van potentieele klanten hierdoor verliest!
Pluspunten
Doen wat zij beloven
VerbeterpuntenGebruiksaanwijzing en garantiebepalingen meesturen
Pluspunten
Snelle levering. Duidelijke info op de website.
VerbeterpuntenWeg met die opdringerige chat pop-up!!! Reuze irritant.