Pluspunten
Zo'n snelle levering, geweldig Doen wat ze beloven
Pluspunten
Besteld en zeer snel in huis en keurig verpakt Bedrijf is zeker aan te bevelen.
Pluspunten
Super snelle levertijd en mooie koffer
Pluspunten
Goede contact gehad, snel geholpen onlangs ik op vakantie ben gegaan in een korte tijd.
Pluspunten
De chat werkte geweldig, je krijgt meteen antwoord op je vraag, superservice vind ik dat! Ook de levering netjes volgens afspraak de volgende dag! Mocht ik weer eens iets nodig hebben, bestel ik hier zeker!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten, alles is overzichtelijk en eerlijk en betrouwbaar!
Pluspunten
Ik had mijn koffers dringend nodig maar omdat ik in België woon zou het twee werkdagen duren voor ik ze zou ontvangen (bestelling gedaan vrijdagavond om 20u30) Ik heb contact opgenomen met Co van de klantendienst en die heeft heel snel samen met mij naar een oplossing gezocht! Zaterdagmorgen om 11u kon ik de koffers gaan afhalen in de jumbo op 5km van thuis
Pluspunten
Na telefonisch contact juiste product besteld. Na ontvangst van product nog contact gehad en ook toen weer top geholpen. Belofte dat ik werd teruggebeld, werd netjes nagekomen.
Pluspunten
Super snelle levering en goede kwaliteit producten. Heel fijn dat er opties waren hoelaat het pakketje geleverd kon worden.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Netjes verpakt - degelijk materiaal
VerbeterpuntenGEEN
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteitsverhouding
VerbeterpuntenDe ene koffer was beter verpakt dan de andere, controle vooraf gaande aan verzending.
Pluspunten
alleen maar top !...voor 22:00 uur besteld; de volgende dag al in huis ! uiteraard keurig verpakt en in perfecte staat !!! Aanrader !!
Pluspunten
Snelle levering, correct verpakt. bestelling voldoet aan alle eisen!
Verbeterpuntenniet!
Pluspunten
Snelle en goede levering. Bij problemen goede communicatie en service.
Pluspunten
Zeer snelle levering
Verbeterpuntenmultifactor had geen mail gestuurt mbt betaling, dus daar moetrn ze wat doen. het bedrag zelf maar overgemaakt.
Pluspunten
Prima prijzen op de site. Prima levering is ook gebleken.
VerbeterpuntenHet zou fijn zijn als je ook mails krijgt van kofferstunter.nl nu krijg je mails van koperonline.nl dit is nogal verwarrend omdat het twee verschillende namen zijn.
Pluspunten
Zeer snel geleverd
Pluspunten
duidelijke site
Pluspunten
Geduldig, behulpzaam en zeer klantvriendelijk.