Pluspunten
Snelle en klantvriendelijke houding
Pluspunten
Goede kwaliteit voor goede prijs Snelle levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levertijd, mooi product.
VerbeterpuntenGeen, was prima zo.
Pluspunten
Super snelle verzending en prachtige koffers.
VerbeterpuntenGern
Dank voor uw bericht, wat vervelend dat het niet is gelukt om het slotje in te stellen. Onderdaan de productpagina staat een een linkje met een instructie (hieronder nog even de link voor u); https://www.youtube.com/watch?v=4DBmib2u7BM&feature=youtu.be Mocht het nu alsnog niet lukken neem dan gerust even contact op met onze klantenservice dan gaan we het verder met u oplossen, want het slotje moet natuurlijk gewoon in te stellen zijn en goed werken! Met vriendelijke groet, Raymond Koperonline Klantenservice
Pluspunten
Ik ken geen negatieve punten !!
Pluspunten
- super snel geleverd - duidelijk met een filmpje - chat is superhandig
Verbeterpuntensorry, die zijn er niet
Pluspunten
Vlug geleverd. Kwas niet thuis als ze het gebracht hadden maar ik moest niet ver om het te gaan halen.
Pluspunten
zeer snelle levering, vandaag besteld morgen in huis.
Pluspunten
Netjes optijd en we zijn erg blij met de koffers
Pluspunten
Via de chat online onmiddellijk antwoorden op onze vragen gekregen. Zeer handig.
Pluspunten
snelle levering en afhandeling.
Pluspunten
Na 2 dagen op de post . Kon direct mee naar gran canaria!
Pluspunten
Gemakkelijk te bestellen Snel geleverd product ziet er goed uit
Pluspunten
Ik had problemen met openen van de koffer. de wijze waarop dit opgepakt is, was erg zorgvuldig snel en betrouwbaar. Uiteindelijk bleek dit aan mijzelf te liggen en ook hier reageerde dit bedrijf erg coulant op. Top service!
Pluspunten
Snelle levering Duidelijke updates over order voortgang Goed verpakt
Pluspunten
Uw afspraken worden nageleefd, die van de bezorger niet. Krijg je eerst een mail het is onderweg, en dan een dat ze het te druk hebben, en het zaterdag wordt afgeleverd na 15:00 uur. Toen kon ikzelf niet het pakje afhalen, dus wordt dit wel dinsdag denk ik.
VerbeterpuntenPost.nl
Pluspunten
Ik had meer dan 1 jaar geleden een kofferset gekocht bij de Kofferstunter.nl. Naar alle tevredenheid. Na het dat jaar toch een defect aan een koffer gekregen: een defect wieltje! Kan gebeuren. Ondanks de verlopen garantietermijn binnen een week een nieuw wieltje kosteloos in huis! Daar heb ik maar één woord voor: chapeau. Oftewel uitstekende service.
VerbeterpuntenDus geen verbeterpunten