Pluspunten
Goede levering! En prima product en kwaliteit. Zat zelfs een pen bij van het bedrijf.
Pluspunten
Handige site, snelle levering. Heel tevreden
Pluspunten
Voor het eerst iets besteld bij de Kofferstunter ben goed geholpen met de vragen die ik hun had gesteld. Mooie koffers voor een mooie prijs .
VerbeterpuntenHet briefje wat in de koffer zit voor het tsa slot staat niet in het nederlands dat is wel jammer .
Pluspunten
Gerichte service en meedenken bij aankoop
Pluspunten
goed produkt
Pluspunten
snelle levering zoals afgesproken.
Pluspunten
Is geleverd de volgende dag zoals aangegeven bij de bestelling en is precies zoals op de foto
Pluspunten
Dikwijls goede aanbiedingen. Goede kwaliteit. Redelijke prijzen. Snelle bezorging.
Pluspunten
overzichtelijke site , ruime keuze en een zeer snelle levering.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Hele snelle service, hun belofte van de volgende dag leveren maken ze 100% waar.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Klant vriendelijkheid is uitstekend. Mocht er iets fout gaan, dan is het binnen de kortst mogelijke tijd hersteld. Komt erg positief en klantvriendelijk over. Zeer goede service. Ik ben tenminste zeer tevreden!
VerbeterpuntenIk zou het niet weten.
Pluspunten
snelle en correcte afhandeling
Pluspunten
Duidelijk omschreven artikelen, snelle en duidelijke levering.
Pluspunten
Zelf 3 jaar na aankoop product nog garantie geven en kosteloos reserveonderdelen opsturen. Een mail sturen en binnen 24 uur reactie. Prima service!
Pluspunten
Om 19 uur besteld, volgende dag (zaterdag) rond 13 uur thuis!!! Super blij!!!
Pluspunten
Snelle en correcte levering Beste prijs
Pluspunten
Overzichtelijke website, snelle levering, track en trace zodat bestelling kan worden gevolgd.
Pluspunten
Ze doen wat ze zeggen.Eenvoudig bestellen, snelle levering en prima verpakt!
Pluspunten
- Duidelijke website - Concurrerende prijzen - Snelle levering uit voorraad
Verbeterpunten- Op dit moment geen opmerkingen
Pluspunten
Snel, goede website, gemak van betalen! Erg tevreden.
VerbeterpuntenGeen. Alhoewel, als wij straks bij Wizz Air moeten bijbetalen voor onze Leonardokoffertjes, dan zal ik u persoonlijk verantwoordelijk achten! ;-)