Pluspunten
Vlotte afhandeling, stipte levering en mooie koffers
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering, Netjes verpakt, Duidelijke pakbon.
VerbeterpuntenDe doos waarin het product werd verstuurd had kleiner gekund, nu was er wel érg veel ruimte en schoof het product nogal in de verpakking.
Dank voor uw beoordeling en voor uw feedback! We zullen hier zeker beter op gaan letten in de nabije toekomst! Met vriendelijke groet, Raymond Koperonline klantenservice
Pluspunten
Makkelijk bestellen. Snel in huis. Mooie tassen.
Pluspunten
Snel en correcte
Verbeterpuntengeen
meer keuzen aan wielen
Dank voor uw beoordeling en voor uw feedback! We proberen zo veel mogelijk onderdelen los te krijgen bij onze leveranciers. Maar helaas hebben we hier verder zelf weinig invloed op. Met vriendelijke groet, Raymond Koperonline klantenservice
Pluspunten
volgende dag in huis
Pluspunten
Produkt ziet er goed uit
VerbeterpuntenLevering was vertraagd
Pluspunten
Prima website. De mobile worker is een perfecte handbagage koffer om mee te nemen op zakelijke reizen, Door de voorklep open te ritsen kun je tijdens de reis bij alle zakelijke spullen en je laptop of tablet. Rijdt super licht en de trekstang is perfect in te stellen. Echt Aanrader !
Pluspunten
Mooie stevige backpack. Rug goed instelbaar en makkelijk aan de voorzijde in te pakken. Het daypack rugzakje is eenvoudig op en af te ritsen en ideaal als handbagage tasje. Echt heerlijke aankoop.
Pluspunten
Snel geleverd zeer goede lichtgewicht boodschappen trolley. heel gemakkelijk ik gebruik en makkelijk bestuurbaar
Pluspunten
Pluspunten
Leverde ook echt de volgende dag!
Pluspunten
Bestelling is snel geleverd