Pluspunten
Topkwaliteit, snelle levering en bovenal een superscherpe prijs!
VerbeterpuntenZo doorgaan
Pluspunten
Alles was super goed geregeld incl de mevrouw aan de telefoon. Ze kwam echt over als een gewone mens ipv een robot aan de telefoon. Gaf me meer vertrouwen in het bedrijf zelf (geen script lezen, gewoon helpen zoals het hoort). Zal het zeker aan familie en vrienden aanraden.
VerbeterpuntenNiks. Vooral zo door gaan!
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! U geeft voor de snelheid/levertijd een waardering van 1, ik zie echter dat uw bestelling wel direct de volgende dag is afgeleverd. Is het een typfout, of bent u niet tevreden met de aflevering? Met vriendelijke groet, Raymond Koperonline klantenservice
Pluspunten
Mooie backpack en super snel geleverd! Volgende maand ga ik hem uit testen, maar ziet er veel belovend uit!
Pluspunten
Service, vriendelijkheid, Het zijn toppers!
Pluspunten
Altijd even vriendelijk en behulpzaam
Pluspunten
Altijd een vriendelijk woord al je contact met ze zoekt. Denkt mee in oplossingen.
Pluspunten
Snelle levering en goede klantenservice
Pluspunten
Goeie service, klantvriendelijk, mooie kwaliteit
Pluspunten
Snel, bij probleem snel opgelost
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering. Goede klantenservice
Pluspunten
Snelle levering en prima service. Producten zijn top.
Pluspunten
Export op zijn gebied, de video's helpen goed bij de keuze.
Pluspunten
Ze doen wat ze beloven, snelle levering en betrouwbaar, zeer belangrijk!
VerbeterpuntenIk zou geen verbeterpunten weten het is gewoon een TOP BEDRIJF die een vette 10 verdiend!
Pluspunten
Positieve en serieuze gasten
Pluspunten
Pluspunten
D bellen levering goede kwaliteit
Pluspunten
Uitstekende service Ik ben ontzettend blij met mijn koffers. Stevige kwaliteit & heel mooi design.