Koffer heeft niet de juiste maat
Koffer heeft niet de juiste maat, niet zoals omschreven op de website. Wil deze retourneren maar klantenservice werkt helaas niet mee.
Beveelt niet aan
19 June 2026
Inge
Helmond
Reactie van Kofferstunter.nl
Beste Inge,
Het spijt ons dat u niet tevreden bent met uw aankoop. Bij uw bestelling heeft u gekozen voor een koffer met de afmetingen 54 x 35 x 20 cm. Deze afmetingen zijn conform de productomschrijving op onze website en zijn door ons tevens nagemeten, inclusief wielen en andere uitstekende delen.
U geeft aan dat de koffer volgens u niet voldoet aan de bagage-eisen van Ryanair. De door Ryanair gehanteerde maximale afmetingen voor handbagage zijn echter 55 x 40 x 20 cm, waardoor deze koffer binnen de toegestane afmetingen valt.
Daarnaast willen wij graag aangeven dat uw e-mail, die rond 20:00 uur door ons werd ontvangen, de volgende ochtend om 09:30 uur is beantwoord. Hoewel wij van mening zijn dat het product overeenkomt met de omschrijving op onze website, hebben wij uit coulance alsnog een retourlabel verstrekt. Zodra de koffer retour is ontvangen, zullen wij deze nameten.
Wanneer een product afwijkt van de omschrijving op onze website, nemen wij uiteraard onze verantwoordelijkheid en vergoeden wij de retourkosten. Op basis van onze metingen is daar in dit geval geen sprake van, maar wij controleren dit graag nogmaals na ontvangst van de retourzending.
Met vriendelijke groet,
Klantenservice Kofferstunter