Pluspunten
Snelle levering, vragen worden ook heel snel beatwoord, dus goede service!
Pluspunten
Ik had een verkeerde maat besteld van de koffer en na een kort belletje, heb ik een mailtje gekregen om het rest bedrag te voldoen en kreeg ik ook de juiste maat toegestuurd. Kofferstunter begrijpt haar klanten en voorkomt omslachtigheid, irritaties en teleurstellingen. Ze heeft een zakelijke instelling die toch haar klanten tevreden stelt. Toppie!!!
Regenhoes is niet sterk, is al heel snel stuk gegaan.
Goedendag, dank voor uw eerlijke feedback! Wat vervelend dat uw regenhoes zo snel kapot is gegaan! Zou u contact met ons op willen nemen mbt de schade aan de regenhoes? Er is een kans dat dit onder garantie valt. Raymond Koperonline klantenservice [email protected]
Pluspunten
goede kwaliteit en snelle levertijd. wordt goed op de hoogte gehgouden
Verbeterpuntenis prima zo
Pluspunten
Snelle levering Makkelijk te bestellen. Leuke collective.
Pluspunten
Op tijd en in orde ontvangen.
Pluspunten
Hele snelle bezorging, mooie prijzen, overzichtelijke site
VerbeterpuntenGratis verzending bij bepaald bedrag
Pluspunten
De koffer werd zoals aangegeven snel geleverd.
Pluspunten
VerbeterpuntenVerzending en ten minsten terug sturen moet gratis zijn ! Retourneren niet binnen 14 dagen naar ontvangst maar ten minste 1 maand... Ik heb een kapote rugzak (op de wieltjes ) gekregen (hendel was kapot) die mij 35 euro incl. Verzendkosten had gekost en om terug een kapote ding te sturen moet ik zelf nog betalen??? Dat vind ik heel vervelend!
Dank voor uw eerlijk reactie! Indien u een product ontvangt wat kapot is, ruilen we dit kosteloos om voor een nieuwe, dan nemen we uiteraard ook de verzendkosten voor het terug sturen voor onze rekening. Indien u echter besluit om een product te retourneren (kapot of niet) dan komen (alleen) de kosten voor het retour zenden voor uw eigen rekening. Mocht in uw geval anders zijn gehandeld dan hierboven staat omschreven dan horen we het graag. Dan zullen we alsnog de €6,75 retourkosten vergoede
Pluspunten
snel geleverd, zoals op de foto en overzichtelijke levering oa. dmv email. ben er blij mee
Pluspunten
snelle en correcte levering, ook als je inlichtingen wilt hebben over een bepaald product word je netjes en correct behandeld. een bedrijf die noch tijd heeft voor zijn klanten ga zo door
Verbeterpuntenalles is voor ons correct en goed
Pluspunten
Snelle levering,goed verpakt.Kwaliteit,prijs,uitstekend.
Pluspunten
Alle afspraken inclusief levering product naar volle tevredenheid!
Pluspunten
duidelijke site, geen verrassingen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Reageren snel op vraag via de mail. Snelle levering.
Pluspunten
Wij hebben de totale proces als zeer positief ervaren, De koffer staat netjes op zolder en is nog niet gebruikt (verjaardagscadeau)
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering, goede communiatie en daar door een ander product besteld wat wel voldeed aan mijn doelstelling.
Zijpendaalseweg 8
6814 CK Arnhem
Bij KofferStunter vindt u een overzichtelijk assortiment met Reiskoffers en Reistassen. We hebben een uniek assortiment samengesteld en bieden alle koffers aan voor de beste prijs. Wilt u meer weten over KofferStunter, kijk dan op de over ons pagina op onze website.