Pluspunten
Erg snel geleverd, product van goede kwaliteit.
Pluspunten
Levering 1 dag na beloofde datum, maar gelukkig nog op tijd voordat we op vakantie gingen. Dus wij klagen niet! Voor de rest zeer snelle communicatie, en blijkbaar word er zelfs in de avond gewerkt waardoor we gelijk reactie kregen op onze bestelling! Voor herhaling vatbaar dus!
Pluspunten
Makkelijk op internet te bestellen en heel snel al de track en trace code
Pluspunten
Assortiment, uitleg en prijs..
VerbeterpuntenLocatie met plattegrond. Ik was rond gereden en stond aan achterin het bedrijventerrein. Na een belletje werd ik naar de goede locatie verwezen.
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Snelle levering.
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle afhandeling van bestelling; geheel volgens plan. Prima ervaring.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Komt beloften na. Goede prijs voor mooi artikel,
Pluspunten
Snelle reacties op emails. Een door mij gemaakte fout in de 1e bestelling zonder problemen opgelost. Afspraken over ophalen duidelijk en bij aankomst direct geholpen. Bij de 1e vlucht waarbij ik de Leonardo koffer als handbagage (zonder bijbetalen) gebruikte werd door Wizz-Air de afmeting gecontroleerd en ik kon zonder problemen doorgaan.
VerbeterpuntenBij het ophalen wellicht even samen het product bekijken. Ik kreeg het nu in plastic mee. Overigens was het product in prima staat en heb het al gebruikt
Pluspunten
Pluspunten
Er waren bij de koffers geen sleuteltjes voor de sloten geleverd en 1 belletje en ze werden direct per post geleverd. Met 1 slot extra.
Pluspunten
goede en snelle levering
Pluspunten
snelle services
Pluspunten
Handig te bestellen, overzichtelijke site, betaalbaar en snel geleverd! Afbeelding is ook echt de werkelijkheid, het wordt niet mooier gemaakt dan het is..
VerbeterpuntenIk ben via marktplaats bij deze site gekomen, alleen bij de advertentie zag ik niet staan hoe ik deze bijoudoos kon bestellen.. ik heb een berichtje naar de adverteerder gestuurd en toen kreeg ik de site.. Lijkt me handiger als er duidelijk op de marktplaats advertentie staat waar je het kunt bestellen!
Pluspunten
Snelle en correcte afhandeling
Pluspunten
Duidelijke site, snelle levering
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Ik werd zeer correct geholpen toen de site niet naar behoren werkte. Ook was mijn bestelling zeer snel binnen
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Verzending is opzicht wel goed gegaan.
VerbeterpuntenEr zaten heel veel krassen op mijn koffer en leek gebruikt. Ik kan hem niet terug sturen omdat ik hem hard nodig had. Daarom heb ik ook voor jullie snelle service gekozen, maar het product is echt tegengevallen helaas.
Goedendag, ik vermoed dat u het plastick beschermfolie niet heeft verwijderd! De trolley kan onmogelijk gebruikt zijn, dus dit moet het haast wel zijn. laat nog even weten of het zo is opgelost... bvd Raymond Koper-online klantenservice
Pluspunten
Product volens bestelling, Snelle levering
Zijpendaalseweg 8
6814 CK Arnhem
Bij KofferStunter vindt u een overzichtelijk assortiment met Reiskoffers en Reistassen. We hebben een uniek assortiment samengesteld en bieden alle koffers aan voor de beste prijs. Wilt u meer weten over KofferStunter, kijk dan op de over ons pagina op onze website.