Pluspunten
Een zak was kapot, een dag later had ik al een nieuwe.
Pluspunten
-----
Verbeterpunten-----
Pluspunten
Reistas besteld maar uitschuifhandvat werkte al snel niet meer. Na enige tijd behelpen een mail gestuurd en probleem voorgelegd. Volgende dag al een nieuwe in huis met waardebon voor retourzending. Kan niet beter denk ik.
Pluspunten
Had de koffer binnen een dag nodig. Na een mail te hebben gestuurd naar de klantenservice van kofferstunter.nl, kreeg ik een antwoord dat zij hem meteen op de post hadden gedaan! Geweldig! De dag daarna kon ik met mijn nieuwe koffer op vakantie.
Pluspunten
Zeer heldere presentatie op internet. Koper krijgt goed beeld hoe het product er uit ziet en wat de mogelijkheden zijn. Zeer snelle levering. Goede prijs/kwalitietverhouding
Verbeterpunten-
Pluspunten
Goede en snelle levering. goede kwaliteit koffer
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Hele goede levering, zonder enige problemen bij me terechtgekomen. Ook was alles dat op de site te lezen was correct.
VerbeterpuntenDe kwaliteit vind ik iets minder, maar voor een tas die slechts 30 euro kostte kan ik niet klagen. Het is op die manier misschien wel leuk dat je na verloop van tijd eens een andere leuke tas kan kopen die ook niet veel kost.
Pluspunten
Hele mooie 3 -delige kofferset, goed en apart ingepakt en snel geleverd.
Pluspunten
Snelle levering en goede verpakking spullen.
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Vlotte levering, goed verpakt en alles ziet er netjes uit. Waar de cijfers 7 staan komt omdat ik hier geen oordeel over kan geven
Pluspunten
Snelle levering, goede prijzen en goede service.
Pluspunten
snelle levering goede prijs.
Verbeterpuntennvt
Zijpendaalseweg 8
6814 CK Arnhem
Bij KofferStunter vindt u een overzichtelijk assortiment met Reiskoffers en Reistassen. We hebben een uniek assortiment samengesteld en bieden alle koffers aan voor de beste prijs. Wilt u meer weten over KofferStunter, kijk dan op de over ons pagina op onze website.