Pluspunten
Trolley koffer laat in de middag besteld. Volgens afspraak de volgende dag in huis.
Pluspunten
Snelle levertijd, leuk artikel in een uitvoerig assortiment
VerbeterpuntenKwaliteit laat te wensen over. Maar het kost me te veel moeite om terug te sturen dus ik vind het wel okay.
Pluspunten
Zeer snellere levering
Pluspunten
snelle levering. vakmanschap. betrouwbaar. duidelijk. goede kwaliteit.
Verbeterpuntencommunicatie kan naar mijn mening iets proffessioneler.
Pluspunten
erg goed
Verbeterpuntennee
Pluspunten
VerbeterpuntenWas de eerste kennismaking deze was prima dus nog geen verbeterpunten kunnen bedanken zou zeggen ga zo door.
Pluspunten
Goede prijzen en supersnelle levering. Top!
Pluspunten
Snel leveren.
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit/prijs verhouding.
geen tips, het was snel en netjes bezorgd
Pluspunten
Prima!! besteld, de volgende dag al in huis voor een goede prijs!!
VerbeterpuntenZo doorgaan!
Pluspunten
Simpel en snel
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Geven informatie over de voortgang, heel correct. Ben zeer tevreden
Pluspunten
snel efficiente levering
Verbeterpuntenhet is de eerste keer dat ik via kofferstunter bestel e nkan alleen zeggen dat de koffer op tijd kwam en geen vertraging
Pluspunten
Snelle levering, prima transactie.
VerbeterpuntenKleur van het koffertje is veel feller oranje dan wat ik op de site zag.
Hartelijk dank voor uw reactie! We hebben direct even gekeken naar de kleurafwijking. Er zat inderdaad een donkere waas over de foto. Dit heb ik direct digitaal gecorrigeerd waardoor de kleur nu beter overeenkomt met de werkelijkheid. Mocht deze kleurafwijking ervoor zorgen dat u de koffer niet mooi vindt dan mag u deze retourneren. Sorry voor het ongemak. Raymond Koper Kofferstunter.nl
Pluspunten
Originele collectie, snelle levering, mooie prijzen
VerbeterpuntenDe collectie is niet heel uitgebreid, maar misschien is dat ook wel de kracht van het bedrijf.
Pluspunten
zeer snelle levering van een goede koffer voor een voordelige prijs
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
makkelijk te bestellen en een snelle levertijd
Zijpendaalseweg 8
6814 CK Arnhem
Bij KofferStunter vindt u een overzichtelijk assortiment met Reiskoffers en Reistassen. We hebben een uniek assortiment samengesteld en bieden alle koffers aan voor de beste prijs. Wilt u meer weten over KofferStunter, kijk dan op de over ons pagina op onze website.