Helemaal top!! Komen alle afspraken 100% na

Prima bedrijf,raad het iedereen aan

duidelijk, snel en blij met de aankoop.

De volgende dag is mijn bestelling aangekomen. En het product voldoet helemaal aan mijn eis. Ik ben heel erg tevreden!

Kofferstunter.nl = Koffer kan mee op vakantie

Helaas is tijdens onze laatste vakantie het ritsslotje defect geraakt....een nieuwe koffer dan maar was de gedachte...toch maar eens kijken op internet....in contact gekomen met Kofferstunter.nl en uitstekend geholpen, nieuwe slotje geleverd, op tijd en tegen een betaalbare prijs...uitstekend, bedankt...Ik beveel hen aan want dit bedrijf weet waar het over heeft als het gaat om onderdelen voor koffers.!!!....

Snelle levering prima kwaliteit voor een gunstige prijs

Goed verpakt. Koffer in perfecte staat ontvangen

wat beloofd wordt krijg je.

snelle levering, mooi verpakt

Snele levering, top kwaliteit koffers zeker aanrader

Snel geleverd. Echter sluiter knapte bij eerste maal sluiten direct af, jammer !

Goede snelle service , zowel via mail als bezorging😀😀😀 ,

Super service , geweldig

prachtige koffer geleverd met een hoge service van de leverancier

geweldige service

Eind vd middag besteld en 10:45 uur volgende dag al afgehaald bij afleverpunt. Prachtige Travelz kofferset.

Geweldig snelle service

In de avond om kwart voor 10 besteld, de volgende dag in huis!

Super snelle levering

Snelle levering, duidelijke website

Retour zending snel en goed verwerkt. Top

Ik had zelf een verkeerd artikel besteld. Na retour zending werd het bedrag binnen twee dagen terug gestort. Keurig netjes. Geeft veel vertrouwen.

Zoals het hoort!

Uitkiezen>Bestellen>Ontvangen! Gewoon zoals het hoort zonder gedoe. Ook makkelijk te betalen met VVV-Bonnen.

Zeer snelle levering van topmateriaal

Snel geleverd en prima koffers!

Mijn kofferset werd de volgende dag al bezorgd. De koffers zijn er prima uit! Erg tevreden over kofferstunter.nl

Zeer snelle en goede service

Heldere en overzichtelijke site en snelle, probleemloze levering

Zeer goede service en klantvriendelijkheid

Mooi op tijd afgeleverd

Supersnelle levering

Handige filmpjes om de produkten te beoordelen

Perfect en snel

Alles ging perfect en supersnel van bestellen tot levering.

Snelle bezorging

Koffertje besteld, goede kwaliteit en snelle bezorging.

Had 2 wieltjes besteld, maar de levertijd zou een dag te laat zijn. Mailtje gestuurd, en is de volgende dag verzonden, dus alsnog op tijd binnen. Top service 👍👍👍

Answered Prayer!

Ik was zelf te laat met de bestelling, zocht echt naar een koffer aanbieder die zei "vandaag besteld, morgen in huis". (Geen tijd meer om drie werkdagen te wachten, door mijn eigen toedoen). Ik bestelde de kofferset bij Kofferstunter (van wie ik nog nooit had gehoord, en dan is het toch altijd spannend). Betaalde via Ideal en schreef in de opmerking bij bestelling dat ik de koffers echt de volgende dag nodig had. Ik plaatste de bestelling zo om 9 uur 's ochtends. Tot mijn grote verbazing werd ik onder lunchtijd gebeld door iemand van Kofferstunter, die zich voorstelde als dusdanig, dankte voor de bestelling en zei dat ze zouden proberen om de koffers 's avonds, dezelfde dag dus, tussen 17:00 en 22:00 uur nog te leveren. Om 19:00 uur ging de deurbel en the happiest rasta guy ever bracht ons zo blij en vriendelijk als een aardbei onze koffers! De set van 3 blauwe lichtweight hardshell koffers is SUPER voor dat geld (€99,9) en tot mijn verbazing zit er zelfs 2 jaar garantie op. (Dat had ik niet eens gezien bij bestelling). ik ging echt hardop biddend online, "Heer waar kan ik de koffers het best bestellen zodat ze morgen hier zijn?" Kwam uit bij Kofferstunter en they outdid all my expectations en waren/zijn een antwoord op mijn gebed!! Thank you Kofferstunter meneer Raymond and Post Delivery man. God Bless you.

Slechte kwaliteit

Mijn kofferset was tijdens het begin van mijn vakantie al kapot. Tevens werkte de sloten halverwege mijn vakantie niet meer, waardoor je geforceerd was ze open te breken. Moest nieuwe kofferset tijdens mijn vakantie kopen. Tja wat kan je verwachten voor zo’n prijs.

Service zoals het hoort met een persoonlijke benadering.

Geleverde koffer was beschadigd, en moest dus worden omgeruild. Het contact met de klantenservice is plezierig verlopen. Pluim; ga zo door!

Zijpendaalseweg 8

6814 CK Arnhem

Over Kofferstunter.nl

Bij KofferStunter vindt u een overzichtelijk assortiment met Reiskoffers en Reistassen. We hebben een uniek assortiment samengesteld en bieden alle koffers aan voor de beste prijs. Wilt u meer weten over KofferStunter, kijk dan op de over ons pagina op onze website.