Makkelijk te bestellen en snel geleverd super

Super in 1 woord

Mooie koffers goede kwaliteit

Ziet er erg goed uit ga binnenkort op vakantie en zal ze dan gaan gebruiken

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering

Heldere communicatie en perfecte service

Allereerst complimenten voor de wijze waarop via een filmpje duidelijk wordt gemaakt hoe je onderdelen voor een koffer kan bestellen. Vervolgens de raadgevingen uit het filmpje opvolgen en via een mailtje aan de klantenservice je te bestellen onderdeel toelichten. Heel snel krijg je dan via de mail het bericht of je het onderdeel kan bestellen en hoe je dat moet doen. In mijn geval werd een wieltje van een handbagage koffertje twee werkdagen later bezorgd. Voor de kosten van een wieltje en de verzendkosten kan ik de koffer nu weer jaren gebruiken. Nogmaals complimenten voor de heldere communicatie en de goede service.

duidelijk en op tijd

goede informtie op website, zowel over product als levering product voldoet aan de eisen en verwachting

Goede prijs, snelle levering en goede en snelle klantenservice

Kofferset de volgende werkdag keurig bezorgd. Middelste koffer had een moeizaam slotje. Gebeld met de klantenservice en die nam zó snel op dat ik dacht dat ik een "bandje" had. Probleem voorgelegd en zonder problemen stuurden ze kosteloos een nieuw slotje op, dat eenvoudig zelf te monteren is. Prima service!

Helemaal top!! Komen alle afspraken 100% na

Prima bedrijf,raad het iedereen aan

duidelijk, snel en blij met de aankoop.

De volgende dag is mijn bestelling aangekomen. En het product voldoet helemaal aan mijn eis. Ik ben heel erg tevreden!

Kofferstunter.nl = Koffer kan mee op vakantie

Helaas is tijdens onze laatste vakantie het ritsslotje defect geraakt....een nieuwe koffer dan maar was de gedachte...toch maar eens kijken op internet....in contact gekomen met Kofferstunter.nl en uitstekend geholpen, nieuwe slotje geleverd, op tijd en tegen een betaalbare prijs...uitstekend, bedankt...Ik beveel hen aan want dit bedrijf weet waar het over heeft als het gaat om onderdelen voor koffers.!!!....

Snelle levering prima kwaliteit voor een gunstige prijs

Goed verpakt. Koffer in perfecte staat ontvangen

wat beloofd wordt krijg je.

snelle levering, mooi verpakt

Snele levering, top kwaliteit koffers zeker aanrader

Snel geleverd. Echter sluiter knapte bij eerste maal sluiten direct af, jammer !

Goede snelle service , zowel via mail als bezorging😀😀😀 ,

Super service , geweldig

prachtige koffer geleverd met een hoge service van de leverancier

geweldige service

Eind vd middag besteld en 10:45 uur volgende dag al afgehaald bij afleverpunt. Prachtige Travelz kofferset.

Geweldig snelle service

In de avond om kwart voor 10 besteld, de volgende dag in huis!

Super snelle levering

Snelle levering, duidelijke website

Retour zending snel en goed verwerkt. Top

Ik had zelf een verkeerd artikel besteld. Na retour zending werd het bedrag binnen twee dagen terug gestort. Keurig netjes. Geeft veel vertrouwen.

Zoals het hoort!

Uitkiezen>Bestellen>Ontvangen! Gewoon zoals het hoort zonder gedoe. Ook makkelijk te betalen met VVV-Bonnen.

Zeer snelle levering van topmateriaal

Snel geleverd en prima koffers!

Mijn kofferset werd de volgende dag al bezorgd. De koffers zijn er prima uit! Erg tevreden over kofferstunter.nl

Zeer snelle en goede service

Heldere en overzichtelijke site en snelle, probleemloze levering

Zeer goede service en klantvriendelijkheid

Mooi op tijd afgeleverd

Supersnelle levering

Handige filmpjes om de produkten te beoordelen

Zijpendaalseweg 8

6814 CK Arnhem

Over Kofferstunter.nl

Bij KofferStunter vindt u een overzichtelijk assortiment met Reiskoffers en Reistassen. We hebben een uniek assortiment samengesteld en bieden alle koffers aan voor de beste prijs. Wilt u meer weten over KofferStunter, kijk dan op de over ons pagina op onze website.