Pluspunten

Snelle levering en duidelijke site

Op dit moment geen

Pluspunten

Snelle service!

Pluspunten

Alles prima verzorgd en snel!

Pluspunten

groot assortiment dus veel keus en fijn dat ze een filmpje over het product laten zien . Makkelijk bestellen en de volgende dag in huis .Zeer tevreden .

Pluspunten

Snelle verzending, prima verpakt

Pluspunten

Snel geleverd. Duidelijk demonstratiefilmpje op de website. Product voldoet aan de verwachting/beschrijving.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en product goed verpakt.

Pluspunten

Voor eerst besteld en is super gegaan. Razendsnel reistas in huis. Top

Pluspunten

Duidelijke site en waar voor je geld. Zeer snelle levering.

Pluspunten

Duidelijk site! s'avonds besteld, volgende ochtend de koffer set in huis. Helemaal top.

Pluspunten

Heel snelle en goede service.

Pluspunten

Aqurate informatie over de levering; snelle levering, mooi product,

Pluspunten

Snelle levering!

Pluspunten

Alles helemaal in orde!

Pluspunten

Goede communicatie via mail, bevestiging order, betaling, verzending. Snelle levering. besteld volgende dag geleverd. Heb al jaren een samsonite, oud model, waarvan de wielen niet uitsteken, heeft al menig reizen overleefd, heb nu een kleiner formaat nodig. Nu gekozen voor de Carry on medium,omdat ik geen ritssluiting wil, het materiaal is niet het harde materiaal als de samsonite dus je kunt er niet op zitten. Maar voor een treinreis naar Parijs kan er niet veel mis gaan. Ben wel benieuwd of deze koffer, met name de wielen een vliegreis overleven op de bagageband dat mis ik in de reviews bij het zoeken naar een geschikte koffer. De Carry on ziet er goed uit, is wel kras gevoelig, rolt goed en soepel, handig de grote wielen aan de achterkant. De trekstang werkt ook soepel en gemakkelijk in 2 standen te verstellen. Kaartje in de binnenzijde voor instelling cijferslot aanwezig.

Leuk de gratis aluminium kofferlabels maar niet echt handig. Je adres gegevens zijn voor iedereen zichtbaar. Plastic lusje blijft niet goed zitten en is te dik en door het aluminium kun je het handvat niet goed meer gebruiken.

Pluspunten

Pluspunten

Super goede service! Ik had gevraagd om een omwisseling van een product en dit werd super snel en met alle vriendelijkheid afgehandeld! Ook de levering was heel stipt. Heel fijne ervaring!

Pluspunten

Snelle levering, fijn koffertje.

Pluspunten

Goede internetsite, met filterinstellingen zodat je gauw vindt wat je zoekt. Grote sortering koffers en een goede prijs/kwaliteitverhouding.

Pluspunten

Supersnel geleverd en heldere website

Pluspunten

Snelle levering en koffer ziet ook in het echt mooi uit . Kleur komt overeen als op internet.

Pluspunten

Zeer snel geleverd, mooi product

Zijpendaalseweg 8

6814 CK Arnhem

Over Kofferstunter.nl

Bij KofferStunter vindt u een overzichtelijk assortiment met Reiskoffers en Reistassen. We hebben een uniek assortiment samengesteld en bieden alle koffers aan voor de beste prijs. Wilt u meer weten over KofferStunter, kijk dan op de over ons pagina op onze website.