3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

precies de koffer zoals ik het verwacht had.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Enorm goede service. Super fijn dat jullie losse onderdelen verkopen!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle levering en de valiezen ook goed intact aangekomen, net zoals op de foto’s.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle levering Prijs goed Mooie koffer Top

De mail met de track en trace code komt van een andere afzender (kopers online). Waardoor ik de mail voor spam aanzag en niet gelezen heb. Verder was alles top.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle levering en bij het uitblijven van een bevestiging mail naar klantenservice gebeld en werd opgelost. Uit eindelijk alleen de email gehad van track en trace. Maar super snelle levering.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Prima.

Goed.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Met name de informatie die je telefonisch kunt inwinnen heeft me doen besluiten een koffer aan te schaffen bij de Kofferstunter. De vriendelijkheid en de goede adviezen van de mensen aan de telefoon geven weer dat je met een betrouwbaar en klantvriendelijk bedrijf hebt te maken. Bij aflevering is dit dan ook duidelijk gebleken!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Op website reistas besteld. Omdat het bedrijf niet zo ver van ons lag hebben we de tas opgehaald.

Op de 10de dag van onze vakantie scheurde de stof bij de rits af en dus kon de tas niet meer dicht. Noodgedwongen een nieuwe tas/koffer daar moeten kopen. Reactie: ‘we moeten de koffer aanbieden ter reparatie’. Denkt kofferstunter nu werkelijk dat we een grote lege kapotte koffer vanuit Ecuador weer meenemen on aan te bieden ter reparatie?? Nee kofferstunter, we hebben ter plekke een nieuwe moeten kopen en de koffer noodgedwongen achter gelaten!!

Pluspunten

Snelle levering, mooi formaat kleine koffer

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Super snel geregeld. Dag voor vertel besteld en tijdig voor de afgesproken tijd geleverd!!

De site was onvriendelijk tijdens de bestelling. Ik wou twee kopen, maar kreeg telkens drie in de bestelling.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Ziet er prima uit en correcte levering.

Pluspunten

A++ Supersnel, niet duur.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Duidelijk en snel en correcte levering. Koffer voldeed precies aan de verwachting

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Zeer goed bereikbaar, ik had binnen paar minuten reactie op mijn vraag. Op vrijdagmiddag besteld, de volgende ochtend in huis. De koffer was goed verpakt en de koffer voldeed aan mijn verwachtingen.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Ik had geen track en tracé code gekregen. Na contact op te hebben genomen met de klantenservice kreeg ik deze meteen toegestuurd. Helemaal top dus !

Zijpendaalseweg 8

6814 CK Arnhem

Over Kofferstunter.nl

Bij KofferStunter vindt u een overzichtelijk assortiment met Reiskoffers en Reistassen. We hebben een uniek assortiment samengesteld en bieden alle koffers aan voor de beste prijs. Wilt u meer weten over KofferStunter, kijk dan op de over ons pagina op onze website.