super snel besteld en geleverd!

bestelling was binnen een paar minuten geregeld en binnen 24 uur in huis. Complimenten!

Snelle levering en de goedkoopste

Snelle levering en de goedkoopste

Snelle en perfecte service‼️‼️

Goed assortiment, conform afspraak snelle levering: kortom perfecte manier huis weer veilig te krijgen‼️

Ruime keuze, snelle levering!

Omdat we per 1 juli rookmelders in huis moeten hebben, op intenet gezocht én gevonden! Goede info, ruime keuze en snelle levering. Bovendien was de prijs oké! Prima webshop!! Een aanrader!

alles goed

mijn bestelling was naar wens en ook snel geleverd

Snelle correcte levering

Tevreden over levering. En spullen

Prima online shop met een snelle levering.

Mooie site met goede beschrijvingen van de producten. Goede prijsstelling en snelle levering. Ik ben erg tevreden.

prima, zowel bestellen als toezending van het produkt.

zie boven

duidelijke webshop

prima webshop, snel besteld alleen werd de beloofde levertijd niet gehaald

Snel en goed

Makkelijk en duidelijk bestel proces. Zeer snelle levering

Goede informatie, goed verpakt en snel geleverd

Ik was op zoek naar vervanging van mijn firex rookmelders. De website had de handige optie om te zoeken per merk. Tevens was te vinden voor welke oude rookmelder types het nieuwe type de vervanger was. Kortom snel alle informatie die nodig was voor een zeer redelijke prijs.

Makkelijk vervangen van oude rookmelders

Snelle levering en past op plafondplaat van oude rookmelders. Hele huis weer met gemak van nieuwe rookmelders voorzien!

Top, super snelle levering. Tip: werk aan professionalisering website en automatische mail.

Bedankt voor de snelle levering van de kwalitatieve producten! Tip: werk aan de professionalisering van je website en teksten in de automatisch verzonden mails. Door de spelfouten en teksten die niet lekker lopen ging ik twijfelen of jullie online winkel wel betrouwbaar was. Bijvoorbeeld: in de eerste bevestigingsmail staan dubbele woorden in de eerste zin. In de "track and trace" mail zijn deze woorden niet in een andere kleur gearceerd. Succes!

Zeer snelle levering!

Wat fijn dat er zo ontzettend snel geleverd wordt. De rookmelders hangen nu al en dat zonder boren!

Goede communicatie snelle levering prima spullen

Goede communicatie snelle levering prima spullen

Brandmelders werden snel en goed verpakt bezorgd.

Binnen een dag is mijn bestelling ontvangen.

Super snelle levering.

Uitstekende service.

Prima materiaal

In bavolging van eerdere bestellingen, weer de Firex nieuw gekocht!!

Goed assortiment, makkelijk bestellen en prima afhandeling

Goed assortiment, makkelijk bestellen, prima afhandeling en perfect product.

Snelle levering en goed gereedschap

10 rookdedectoren besteld. Snel geleverd en perfecte trakking. 1 van de 10 apparaten was stuk en wordt gratis vervangen. Perfect.

Goed en goedkoop!

Zeer snelle levering en aantrekkelijk geprijsd!

Goede en snelle levering

Duidelijke website met overzichtelijke producten. Makkelijk bestellen en betalen. Snelle en goede leveringen

Mooie rookmelders

Mooie rookmelders met duidelijk beschrijving. Snel geleverd. Ik had ze de volgende dag al in huis.

Goede en snelle levering

Na bestelling snel en goed afgeleverd.

De Langkamp 12

3961MS Wijk bij Duurstede

0343 - 578920

Over Rookmeldershop.nl

Rookmeldershop.nl is al sinds 2008 specialist in brandpreventie voor Nederland en België. Wij zijn aangesloten en gecertificeerd door de Stichting Webshop keurmerk.