Zeer goed advies

Mijn vraag werd zeer professioneel behandeld!

prima product en goed verpakt

ik ben een tevreden man.

Duidelijke webshop

Duidelijke webshop met alle info die je nodig hebt om de juiste keuze te maken. Snelle levering.

Top op tijd geleverd en goed product

Mooie rookmelders. Tijdens het vervangen van de oude melders zag ik dat ik dit veel eerder had moeten doen. Zo gefikst en ik kan er weer 10 jaar tegen.

niet tevreden

ik ben niet zo tevreden de beschrijving die er bij zit is zo klein dat is niet te lezen, wat ik kon lezen toen de onderkant los was dat je de batterij niet kan vervangen, je kan ook de batterij die er in zit niet zien, hoe je hem kan testen ik weet het niet. groetjes Ruud

Nodig voor vuur en vlam

Ik heb gezocht naar een zelfde brandmelder als mijn vorige. In deze shop heb ik hem gevonden en dus was het kinderspel om te vervangen. Geen gaten boren, enkel losmaken en vervangen. Zou ik weer 10 jaar verder kunnen tegen onheil van brand en rook.

Prima snel geleverd

Prima snel en volgens geschetst beeld

Prima snel en volgens geschetst beeld

rookmeldershop.nl heeft mijn leven in een stuk veiliger gemaakt

iedereen zou een rookmelder bij rookmeldershop.nl moeten aanschaffen. snelle service beste kwaliteit en wat is uw leven waard denk daar eens over na. een melder van 49 euro bijvoorbeeld kan het verschil al zijn van leven en dood.

Overzichtelijke site en snelle levering, top!

Ik heb ook telefonisch contact gehad met het bedrijf en ook dat was heel goed. Zeer goede indruk van dit bedrijf en zeer aanbevelingswaardig.

Scherpe prijs en zeer snelle levering

Correcte levering van gewenst product

Eens besteld, snel geleverd. Toppie. 100% correct. Waarvoor dank.

Supergoed.

Prima website, snelle reactie op bestelling en supersnel geleverd.

Bestelling en levering prima, ik moet ze melders nog installeren

Zie eerste regel

Makkelijk en snel geleverd.

Op internet gezocht. Uitgekozen welke en hoeveel. Ging makkelijk en snel. Levering snel en goed verpakt.

prima en snelle levering

correcte en snelle levering

Alles netjes op tijd geleverd

Alles netjes op tijd geleverd

Fijn bedrijf

Super netjes verpakt en snel geleverd tegen een normale prijs

Prima product, snelle levering

Prima product, snelle levering. Eenvoudige montage

Supersnelle levering en een uitgebreid assortiment van gecertificeerde melders. Top!

Overzichtelijk en goede beschrijvingen, waardoor het makkelijk kiezen is.

goed apparaat - correct bezorgd

de vele waarschuwingen heb ik eerst voorgelegd aan een installateur. Die heeft ne gerustgesteld: ik kon de rookmelder eigenhandig vervangen. En het lukte me.

Foute informatie in telefonisch contact.

Er werd gezegd dat de rookmelder die ik wilde aanschaffen het zelfde formaat heeft als mijn oude rookmelder. Toen de nieuwe aankwam, bleek dat niet het geval te zijn.

Uitstekend.

Bestelling op vrijdagavond geplaatst en zaterdagmiddag al in huis. Men doet wat men beloofd.

De Langkamp 12

3961MS Wijk bij Duurstede

0343 - 578920

Over Rookmeldershop.nl

Rookmeldershop.nl is al sinds 2008 specialist in brandpreventie voor Nederland en België. Wij zijn aangesloten en gecertificeerd door de Stichting Webshop keurmerk.