Goed geregeld!

Snel geleverd en goede prijs!

Prima prijs, service en levering!

Drie rookmelders en een koolmonoxide melder gekocht. Goede info op de website. Prijzen prima! Levering de volgende dag al, ondanks drukte bij bezorgers. Uitstekend!

Super service, snelle levering

Goede service, duidelijke website. Rook/koolmonoxide-melder besteld, binnen 2 dagen in huis. Eenvoudige montage met het gebruik van de magneet plakkers.

Goede artikelbeschrijving

Goede artikelbeschrijving waardoor ik met de juiste specificaties het juiste artikel kon kiezen. Optijd en snel gelverd.

Snel en betrouwbaar

Eenvoudig bestelproces Makkelijk betalen Snelle levering (track & trace)

Keurig

Snel en duidelijk

Snel en duidelijk geleverd!

Geheel volgens verwachting

Volgende dag geleverd. Goede instructies erbij.

Geweldig artikel, eenvoudig te monteren!!!

prima service

Ik had met mijn gehaaste hoofd mijn adres onjuist opgegeven, daarom ging het pakket retour. Ondanks de drukte toch binnen 3 dagen alsnog geleverd, zonder verder gedoe. Hulde

Prima product

Snel geleverd en makkelijk te monteren!

uitstekend

Uitstekende service

Snel geleverd, goede kwaliteit producten.

Met de vier brandmelders en CO-melder hopen wij ons huis een stuk veiliger te maken. Producten werden snel geleverd, met duidelijke instructies over bevestigen etc. Goede kwaliteit ook.

Top bedrijf

Snelle service en zeer ruime keuze.

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering met opvolging

Veel keuze

Goede keuze met duidelijke foto’s van verpakking en beschrijving van product.

Alles ok

Goede levering

In eerste instantie kreeg ik niet direct een bevestiging van de bestelling. Waarschijnlijk kwam dit door het weekend. Verder gewoon netjes op tijd geleverd.

Snel en effectief

Web site was overzichtelijk en afhandeling bestelling snel

Goede shop

Goede shop. Goede en behulpzame bereikbaarheid van de klantenservice. Regelen direct wat ze beloven

Zeer snelle en accurate levering

De site is duidelijk en geeft goede info over de artikelen. De levering was zeer snel.

Duidelijke site, maakt beslissing makkelijk

Snelle complete, goed verpakte levering

Snelle en correcte levering

Snelle ene correcte levering

Top site

Alles binnen op korte tijd. Koolmonoxide en brandmelders. Super fijn.

Prima rookmelders, precies zoals afgesproken

Prima rookmelders, passen op de “oude” voet dus supersnelle plaatsing. Netjes dat er al batterijen inzaten, hoewel ik hoop dat deze er idd net in gezet zijn, anders zijn ze misschien snel leeg... Ben heel tevreden.

De Langkamp 12

3961MS Wijk bij Duurstede

0343 - 578920

Over Rookmeldershop.nl

Rookmeldershop.nl is al sinds 2008 specialist in brandpreventie voor Nederland en België. Wij zijn aangesloten en gecertificeerd door de Stichting Webshop keurmerk.