Prima.

De ervaring is gewoon goed.

Helemaal top

Snelle en correcte levering top

Heb 6 rookmelders besteld welke snel geleverd zijn voor een zeer aantrekkelijke prijs

Uitstekend!

4 rookmelders besteld, levering en contact met de klantenservice was uitstekend.

Uitstekende service. Snelle levering.

Ga zo door

Zelfs nu in de corona-tijd, een snelle levering

Duidelijke Website en goede snelle bezorging

2 brandblussers besteld binnen 2 dagen geleverd

Redelijk goed

Snelle levering en ook online prima te bestellen. Had 3 rookmelders besteld en 1 daarvan is beschadig. Krassen. Dat is wel een min punt

Had 2 brandmelders besteld en er was er naar 1 op voorraad. Kreeg een duurdere zonder meerkosten. Dat is nog eens service

Duidelijke site met nette prijzen.

3 nieuwe 230 volt rookmelders uitgekozen en besteld. Snel geleverd en geen oude voorraad, maar pas geproduceerd. Aangezien ze na 10 jaar vervangen moeten worden is dat zoals het hoort.

Zeer correct !

Duidelijke website, goede prijs in vergelijking met andere aanbieders en ..........ongelooflijk snel geleverd. Kortom prima en betrouwbaar internetbedrijf.

Snelle service en op tijd

Goede snelle afhandeling van se order en prima op tijd geleverd

top

goed produkt,op tijd geleverd,is aan te bevelen

Snelle en correcte levering van de rookmelder

Goede prijs en snelle en correcte levering.

Makkelijk te monteren.

Makkelijk te monteren.

Prima product en snel geleverd

Makkelijk te bestellen. Goede prijs Snel geleverd. Prima rookmelders. Geen Nederlandse handleiding aanwezig.

Gemakkelijk besteld, snel geleverd

Het enige wat ik toe zou willen voegen aan de website is een keuzehulp, omdat er zo veel keuze is dat het soms lastig kiezen is. Voor de rest vind ik het allemaal prima geregeld.

Zeer snelle levering. Binnen 16 uur!!

Zoals het moet

Eenvoudig om te bestellen De volgende dag geleverd zoals beloofd Geen problemen

Snelle bezorging en veilig verpakt.

De melder hangt net een dag dus nog geen ervaring hiermee. Is nog niet opgemerkt door mijn vrouw. Dus een onopvallend apparaat.

Keurige webshop!

Goed draaiende webshop met veel keuzemogelijkheden en correcte opdracht-afhandeling. Duidelijke site en veel informatie na plaatsen van bestelling. Het product binnen de beloofde tijd in zeer goede staat ontvangen.

Doen wat ze beloven

Super snel geleverd en niet duur

Belooft wat het belooft!

Info vergaren op de site, meer dan voldoende. Bestellen zonder poeha.. binnen een paar dagen binnen!

Gekregen wat ik had verwacht binnen enkele dagen en heldere communicatie!

Van aankoop tot ontvangst perfect geïnformeerd over de status en exact gekregen wat ik had besteld.

De Langkamp 12

3961MS Wijk bij Duurstede

0343 - 578920

Over Rookmeldershop.nl

Rookmeldershop.nl is al sinds 2008 specialist in brandpreventie voor Nederland en België. Wij zijn aangesloten en gecertificeerd door de Stichting Webshop keurmerk.