Goede webschop snelle levering top.

Prima !

Goede webshop, snelle verzending 👍

Ook prima

kwaliteitsprodukten !

goede verhouding prijs kwaliteit en een snelle en correcte levering !

prettig, snel en duidelijk

online besteld, volgende dag binnen. Geïnstalleerd, waarbij niet alles even duidelijk was, maar dat kan ook aan mij liggen. Ze werken goed.

Snelle levering en uitstekende prijs.

Een snelle levering tegen een goede prijs

Uitstekende service.

Had per vergissing 1 brandmelder besteld. Moesten er 3 zijn. Is telefonisch door medewerker gewijzigd. Na betaling alles correct ingepakt ontvangen.

Snelle levering, goede kwaliteit melders

Ook in deze drukke kerstperiode de prducten de volgende dag al in huis.

In één woord TOP

Alles ging heel soepel. Ben tevreden

Excellent

Uitstekende service en snelle levering.

Gewoon snel geleverd en duidelijke communicatie.

Uitstekende winkel.

Rookmelder besteld tegen een concurrerende prijs. Door de kerstdagen wat later, maar wel zo snel mogelijk afgeleverd. De afterpay betaling verliep probleemloos.

Zo snel zelf met de feestdagen

Ik moest met haast nog extra rookmelders bestellen en ja net voor kerst. Whaaa als dat maar goed komt. En ja hoor volgende dag al binnen op 24 dec top gedaan.

Duidelijke website, snelle levering

De website is duidelijk en makkelijk doorheen te lopen. De levering was erg snel.

fantastisch bedrijf

Correcte levering voor een scherpe prijs

Eerste aankoop, aankoop en levering van de goederen voorlopen zoals men verwacht, correct en zonder opmerkingen.

Precies zoals de vorige keer

Uitstekend!

Dit was mijn eerste ervaring met deze webshop en zeker niet de laatste. Van bestelling tot levering was alles prima geregeld. Dank daarvoor!

IS UITSTEKENDE EN SNELLE SERVISE.

IS EEN SNELLE EN GOEDE SERVISE. BEN ZEER TEVREDEN.

Snel en betrouwbaar

Snelle en goede levering

OK

OK

Duidelijke site, goede prijs kwaliteit verhouding!

Ik ben zeer tevreden over de aangeschafte producten. Alles staat zeer overzichtelijk aangegeven op de site! Al met al prima aanbieder van rookmelders en aanverwante producten. Zondag besteld en al maandag in huis!

Goede service en snelle levering

TOP.

Snel geleverd.

De Langkamp 12

3961MS Wijk bij Duurstede

0343 - 578920

Over Rookmeldershop.nl

Rookmeldershop.nl is al sinds 2008 specialist in brandpreventie voor Nederland en België. Wij zijn aangesloten en gecertificeerd door de Stichting Webshop keurmerk.