Snelle levering👍

Snelle levering👍

snelle afhandeling zonder problemen.

Zie hierboven

Kwalitatief goede producten

Snelle levering, top

zeer content !

goed werkend en esthetisch !

Alles naar wens!

Snel, correct, prijs kwaliteit!

's-avonds besteld, de volgende morgen al bezorgd. Super!

Snelle bezorging!

Duidelijke site, snelle levering!

Heel goed!

Goede prijs en snel geleverd

Ik wist precies wat ik moest hebben. Rookmeldershop had het voor een scherpe prijs en heeft snel geleverd. Kwam in goede staat aan en werking is ook prima. Geen opmerkingen dus! Alles prima!

besteld en volgende dag ontvangen.

Kon defecte melder vervangen door nieuwe zelfde model op de montage ring. Fluitje v.e. cent.

Om 22.00 op vrijdagavond besteld en de volgende dag in huis.

Ontvangst is snel. Nog niet een officiële rekening ontvangen.

Correct geleverd.... werkt prima

Enkel PostNL in de fout....eerste dag niet geleverd volgens afspraak ....Volgende dag wel geleverd ZONDER handtekening voor ontvangst maar onder brievenbus geplaatst. Heb PostNL hierover reeds ingelicht.

5 van de 6 rookmelders snel ontvangen en 1 nog steeds onderweg??

5 van de 6 rookmelders snel ontvangen en 1 nog steeds onderweg??

Op tijd geleverd

Prima ervaring ,goed product, op tijd geleverd, goed verpakt.

Snelle levering en wederom goed verpakt

Voor de 2e keer rookmelders besteld en wij hadden ze wederom binnen 24 uur in huis!

De levering kwam 2 dagen later dan toegezegd

Voor de bezichtiging van ons huis dat in de verkoop staat, had ik 2 nieuwe rookmelders nodig. De oude hadden we er afgehaald en waren spoorloos verdwenen. Op maandag 30 september bestelde ik ze dus bij Rookmeldershop.nl. Er stond bij: voor 24.00 besteld, morgen in huis. Dat kwam goed uit, want de bezichtiging was 1 oktober, om 17.00 uur. Dat moest gaan lukken. Maar er kwam niks binnen. Op 1 oktober kregen we wel 'goed nieuws': Post NL had het pakket opgehaald. Op 2 oktober kwam de melding dat Post NL het pakket had ontvangen en een paar uur later dat de zending was vertraagd. Op 3 oktober is het uiteindelijk bezorgd, 2 dagen te laat. Omdat wel duidelijk was dat de rookmelders niet zouden komen, toch nog eens op zoek gegaan naar de oude. En jawel, allebei gevonden. Als de rookmelders op tijd waren gekomen, zouden we die hebben opgehangen. Nu hebben we de oude opgehangen en sturen we de nieuwe terug. Niet iets op de site zetten wat je niet kan waarmaken! Met vriendelijke groet, Wilma Alleman

Prima webshop

Alles voldoet aan mijn verwachtingen!

Makkelijk te bestellen en op tijd geleverd

Op zoek naar nieuwe rookmelders ter vervanging van bestaande, oude vergeelde rookmelders. FireX rookmelder 4973 - KF20 besteld voor rookmeldershop.nl. Rookmelders waren eenvoudig aan te sluiten op de bestaande bekabeling. Bestellen ging perfect en levering netjes op tijd.

Snelle levering en een redelijke prijs

Snelle levering en een redelijke prijs

Perfect geregeld 👍🏼

Perfect geregeld keurig verpakt en netjes en op tijd afgeleverd

Snel en correct geleverd

Volgende dag in huis, prima.

snelle correcte afhandeling conform afspraak

Goede kwaliteit prijs verhouding Snelle service men zegt wat doet en doet wat menzegt

De Langkamp 12

3961MS Wijk bij Duurstede

0343 - 578920

Over Rookmeldershop.nl

Rookmeldershop.nl is al sinds 2008 specialist in brandpreventie voor Nederland en België. Wij zijn aangesloten en gecertificeerd door de Stichting Webshop keurmerk.