Pluspunten
5 stars say everythink!
Pluspunten
Voordelige prijs en snelle levering.
VerbeterpuntenIk had mijn zinnen gezet op brandmelders van :Hager, de TG501AL omdat die met 230V en een lithiumbatterij ruim 10 jaar onderhoudsvrij zijn. Overal, op de website, rekening en pakbon stond dat typenummer netjes vermeld. Helaas, de geleverde melders zijn TG501A, zonder de L van Lithium batterij. Bij navraag blijkt dat ze dit zelf ompakken: de lithiumbatterij wordt er zelf ingestopt. Er wordt zelfs gemeld dat het model ...AL niet bestaat. Diverse leveranciers en ook de Duitse website van hager.de vermeldt het product... Verbeteren: Vermeldt op de website dat het om een zelf samengesteld product gaat. Of beter: vermeldt de producten los.
Pluspunten
Snelle levering, keurig verpakt, eerlijke prijs
Pluspunten
Prima website, makkelijk bestellen, betalen en het is er in een vloek en een zucht thuisbezorgt
Pluspunten
duidelijke website
Pluspunten
bestellen gaat makkelijk
Pluspunten
Snel geleverd. Duidelijke website.
Pluspunten
Vlotte levering, scherpe prijs
Pluspunten
Snelle en correcte levering voor een scherpe prijs
VerbeterpuntenGeen, ik ben zeer tevreden
Pluspunten
Ik had een blusdeken besteld voor op mijn werk volgens mij pas in de middag en de volgende dag rond het middag uur had ik deze al thuis, wat een super service :-D
VerbeterpuntenDeze heb ik niet, vond het super goed en snel geregeld.
Pluspunten
Heldere site, razendsnelle levering.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Sneller geleverd dan op de website staat. Bestelling en aflevering verliep allemaal prima. Ook direct mail gekregen met bevestiging en daarna met leverdatum.
VerbeterpuntenBlijf vooral zo doorgaan!
Pluspunten
Supersnel geleverd, laagste prijs en zeer handige en duidelijke extra instructie bijgevoegd!
Pluspunten
Zeer snelle levering producten, overzichtelijke site.
Pluspunten
Goede omschrijving, duidelijk site. Snelle levering.
Pluspunten
Snel en netjes verpakt afgeleverde rookmelder.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Prijs /kwaliteit verhouding, makkelijk te vinden op internet
VerbeterpuntenBeschrijving voor het aansluiten van de melder zou verbetert kunnen worden
Pluspunten
Zeer overzichtelijk allemaal en snelle levering, zoals beloofd!
prima geregeld, correcte levering
De Langkamp 12
3961MS Wijk bij Duurstede
Rookmeldershop.nl is al sinds 2008 specialist in brandpreventie voor Nederland en België. Wij zijn aangesloten en gecertificeerd door de Stichting Webshop keurmerk.