Pluspunten
Snelle afhandeling. Laagste prijzen.
VerbeterpuntenIk wilde roomkmelders met een productie datum van 2013. Die ik heb ontvangen zijn van 2012, ongeveer een jaar oud.
Pluspunten
Betaling kan achteraf. Dat is fijn!
VerbeterpuntenZou fijn zijn wanneer er een nederlandstalige gebruiksaanwijzing bij de brandladder zou zitten
Website was heel traag bij verwerken order.
Pluspunten
Snel geleverd.
Pluspunten
zeer scherp geprijsde producten samen met vlotte levering is super
Pluspunten
Snelle en correcte levering in stevige verpakking
Pluspunten
geweldig
Pluspunten
Netjes verpakt en veel informatie op de website.
Was me niet duidelijk hoe ik de factuur moest betalen totdat ik een e-mail vond.
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke mail, juiste producten geleverd
Pluspunten
Heel snelle levering!
Pluspunten
snel terug gebeld door een medewerker omdat ik de 4 rookmeldersniet met elkaar kon laten comuniceren . De melders moesten terug naar de fabrieksinstelling en daarna ging het wel. Nogmaals dank voor de hulp .
Pluspunten
prima snelle service tegen een uitstekende prijs
Pluspunten
Sneller geleverd dan ik kon bestellen. Super service.
De Langkamp 12
3961MS Wijk bij Duurstede
Rookmeldershop.nl is al sinds 2008 specialist in brandpreventie voor Nederland en België. Wij zijn aangesloten en gecertificeerd door de Stichting Webshop keurmerk.