Wow, een 10! Bedankt voor dit super cijfer!!! Mvg, Team Sensatea & Gifts
Wat goed om te horen, dank u wel! mvg, Team Sensatea & Gifts
Bedankt voor dit super cijfer! mvg, Team Sensatea & Gifts
Bedankt voor uw mooie beoordeling. mvg, Team Sensatea & Gifts
Dank voor deze mooie aanbeveling! mvg, Team Sensatea & Gifts
Wat fijn om te horen! Dank voor deze mooie aanbeveling. mvg, Team Sensatea & Gifts
Bedankt voor deze dikke 10! We zijn blij te horen dat ons assortiment in de smaak valt. mvg, Team Sensatea & Gifts
Dank je wel voor deze aanbeveling! mvg, Team Sensatea & Gifts
Bedankt voor dit mooie cijfer! mvg, Team Sensatea & Gifts
Bedankt voor deze dikke voldoende en uw feedback! Voorgaande zomers hebben we altijd een waarschuwing op de site geplaatst voor het bestellen van chocolade bij warme temperaturen. Omdat het nog zo vroeg in het jaar is hadden we dit nog niet gedaan, maar we gaan er gelijk achteraan! mvg, Team Sensatea & Gifts
Bedankt voor dit prachtige cijfer en review! mvg, Team Sensatea & Gifts
Wat goed om te horen, dank u wel! mvg, Team Sensatea & Gifts
Bedankt voor dit geweldige cijfer!! mvg, Team Sensatea & Gifts
Bedankt voor uw feedback. We bieden de mogelijkheid om een kaartje met tekst toe te voegen aan een bestelling. Indien deze velden tijdens het bestelproces niet worden ingevuld, kunnen en mogen wij de klantgegevens niet delen met de ontvanger, dit in het kader van de privacywet. Het is fijn om te horen dat u ons aanbeveelt en het pakketje aan uw verwachtingen voldeed. We hopen dat de ontvanger er van genoten heeft en zien u graag terug in de webshop. mvg, Team Sensatea & Gifts
Bedankt voor deze mooie beoordeling! mvg, Team Sensatea & Gifts
Wat leuk om te horen dat het cadeautje zo goed ontvangen is! Bedankt voor uw tip, helaas is onze printer hier niet toe uitgerust, wellicht in de toekomst...? mvg, Team Sensatea & Gifts
We vinden het heel jammer dat u niet tevreden bent met de bestelde artikelen. Zoals eerder gemaild is het geen enkel probleem wanneer u de theepot retour wilt sturen of om wilt ruilen. Zie ook onze site voor de retourcondities. Verder hebben wij meer dan 80 smaken thee in ons assortiment, verdeeld over 6 categorieën. Misschien wilt u eens een andere soort proberen? We hopen op een reactie op onze mail met de geboden oplossing. Mvg, Team Sensatea & Gifts
Wat fijn om te horen! Bedankt voor dit mooie cijfer en review. mvg, Team Sensatea & Gifts
Bedankt voor deze geweldige beoordeling! mvg, Team Sensatea & Gifts
Bedankt voor uw feedback en wat jammer dat de verpakking niet aan uw verwachtingen voldeed. Helaas hebben we geen cadeauverpakking voor 15 bloemen, maar wel hele mooie voor o.a. 5 / 9 / 10 stuks! Neem eens een kijkje op: https://www.theebloemen.nl/cadeaus-en-abonnementen/thee-cadeau/ Misschien vindt u hier iets voor een eventueel volgend cadeau-momentje. mvg, team Sensatea & Gifts
Bedankt, heel leuk om te horen! mvg, Team Sensatea & Gifts
Wat goed om te horen en bedankt voor dit top cijfer! mvg, Team Sensatea & Gifts