Heel fijne winkel zowel fysiek als online!

Mijn ervaring is dat de medewerkers altijd klaar staan om je advies te geven en vaak net een beetje meer. De acties van de dolle dagen zijn echt geweldig en ook het assortiment is zo uitgebreid dat je altijd tevreden naar huis gaat.

Een dikke 10. Snelle levering, goed product, goede service.

Vriendelijk en behulpzaam. Kennis van zaken.

Vriendelijk en behulpzaam. Ze hebben veel keuze en zijn deskundig.

Super goed geholpen.

De mensen van CRCouture zijn aardig en behulpzaam. Men neemt de tijd om je te helpen. Dit is klantvriendelijkheid met een grote K. Het assortiment is erg uitgebreid. En er is zoveel!

Snel en betrouwbaar!

Een gedegen aanpak. Fijn.

goede en zeer snelle levering van de bestelling.

mijn vrouw had graag een nederlandse beschrijving erbij gehad.

Snelle levering, vriendelijke mensen.

Heelgoed

Zeer snel

Prima ook hele vlotte levering

Prima ook hele vlotte levering en als er iets niet meer is nemen ze zelf contact met je op om te vragen wat je dan zelf wilt Geld terug of vervangen voor iets anders

Snel en accuraat

Veel keuze snelle service en als je opbelt nemen ze alle tijd

Wat een geweldige winkel!

Ongelooflijk wat ze hier allemaal hebben! Veel aardige en hulpvaardige medewerkers.

Levering ziet er goed uit

Na bestelling telefoontje gehad dat het leveren iets uitliep. Kom je niet vaak tegen. Moou boekje met heldere uitleg.

Zeer vriendelijk, perfecte kennis van producten en goed advies

Volledig na tevredenheid

tevreden

je krijgt je bestelling meestal de andere dag

Super service

Super snelle service

Bestelling zag er keurig ingepakt uit!

Volgende keer kan ik toch maar beter naar de fysieke winkel gaan. Dit kwam nu niet goed uit. Bezorging is tot 3x uitgesteld door DHL, waarschijnlijk door drukte? Hierover heb ik zeker wel 20 mailtjes ontvangen

Makkelijk bestellen, snelle levering

De site werkt erg prettig. Levering was ook snel. Enige puntje van kritiek. Het patroon was slecht geprint. Toner was kennelijk bijna leeg aan de patroon zijde.

Ggeweldig

Snelle keurige mooie levering.

Mijn ervaring is positief.

Goede kwaliteit van mijn product en op tijd geleverd.

GEWELDIG!!!!

Zoveel keus en verschillende handwerktechnieken waar materialen voor zijn. O, ja de workshops zijn super, de groep is niet te groot en duidelijke uitleg (en lekkers bij de thee/koffie).

Super fournituren en handwerk winkel

Deze winkel heeft echt alles op het gebied van fournituren en handwerken. Uniek in zijn soort, met zo'n grote sortering. En niet te vergeten, kundig en vriendelijk personeel.

Snel spullen binnen

Vind de filmpjes altijd erg leuk op facebook. Woon in Rockanje vandaar de online bestelling. Neem me al heel lang voor om eens langs te komen maar dat is tot op heden nog niet gelukt.

Teleurgesteld!

De afmetingen genoemd in het patroon komen totaal niet overeen met de werkelijke afmetingen tijdens het breien. Daardoor heb ik dit overslagvestje niet kunnen maken.

Over CR Couture

Ook zo gek op fournituren, breien, haken of borduren? Surf dan snel naar crcouture.nl, crcouture.nl voor uw gemak alle handwerkspullen onder één dak!

• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.