Goede ervaring

Niet lang op het pakket moeten wachten en netjes op de hoogte gehouden van het pakket

Jammer dat ik lang moest wachten om dat 1 bestelling niet leverbaar was

Zeer tevreden over het materiaal

Zeer behulpzaam

Zeer behulpzaam en super goed geïnformeerd. De klantendienst is zeer gemakkelijk te bereiken en heel hulpvaardig. Nog maar zelden meegemaakt. Ook een goede opvolging bij een probleem en altijd paraat om te helpen en naar oplossingen te zoeken. Zeer vriendelijke mensen.

Toppie

Goed geholpen, vriendelijke mensen. Online ook alles oke

altijd zoals beloofd

prima service, ruime keus!

geen voldoening

geen opvolging, wekelijks telefoneren, bestelling ontvangengen, na twee maanden ontbreekt er steeds 1 kleur, heb zelf gevraagd om de betaalde bestelling, min deze kleur dan maar op te sturen

duurde wat lang bij de laatste bestelling.

duurt te lang als je iets snel wil gebruiken. verder prima. ik zal in het vervolg op maandag bestellen, want u verstuurd alleen op dinsdag.

Snelle levering met goede communicatie.

TOP

Bestelling compleet, netjes en snel ontvangen. TOP

Prima service. Netjes dat eerst nog werd geverifieerd werd

Mooie garens en snelle levering.

Op de website vond ik snel de kleuren en dikte Perle garen die ik zocht en eenmaal thuis bezorgd bleken de kleuren amper af te wijken van de foto’s, heel fijn. Hier zal ik zeker opnieuw iets gaan kopen.

Vandaag besteld en morgen in huis , zeer tevreden. Veel keus in garens en wol.

Altiid goede service

Ik koop vaak handwerkspullen bij cr couture omdat ze snel leveren en een breed en goede kwaliteit assortiment hebben.

Geweldig haakpakket

Prachtig garen, duidelijk patroon, snelle levering.

Voorraden klopten niet en pakket niet compleet

Wol voor vest gekocht. Bleken minder bollen dan op site. Ook pakket gekocht voor trui lana grossa. Bleken 2 bollen te ontbreken. Ene bol nagestuurd. Andere bleek niet voorradig waardoor ik nu bij andere webshop met weer verzendkosten moet bestellen.

Netjes verpakt Vlugge bezorging

levering met problemen

de 3de keer dat een bestelling niet compleet is .. ofwel moet ik dus minstens 3 weken wachten tot de voorraad terug aangevuld is ofwel sturen ze wat op voorraad is al op en kan ik later opnieuw bestellen ( en nog eens 7.95 verzending betalen voor enkele bolletjes ). Wat ik teveel betaald heb zal men dan terugstorten maar ook daar moet je achter wachten .. wel heel tevreden over het materiaal

toppie

zeer snelle levering en mooie producten Thxx ladies

Top ervaring !

Vlotte service en communicatie

altijd op tijd verstuurd

Op tijd verstuurd en correct verpakt/ website reageert altijd

Snelle bezorging

Een snelle bezorging..leuke aan biedingen en mooie wol

Tevreden

Super leuk borduurboekje :the Mermaid collection 169. Snelle levering,ben er blij mee.

Mooi borduurpakket waar je snel mee aan de slag kunt.

Ik zag het pakket en wil het graag maken voor iemand Het werd binnen een paar dagen geleverd met een kaartje erbij in een stevige envelop.. Garen zit erbij. Ik denk dat het genoeg is maar dat weet ik nu nog niet. Er zit een borduurnaald en voor het pareltje op de ring ook een parel met bijpassende naald. Heel attent De beschrijving is duidelijk, zeker voor de ervaren borduurster. Mooi compleet pakket. En goede service van de firma.

Positief/negatief

Correcte en vlugge levering. De hoge verzendingskosten in verhouding tot de prijs van het artikel verplichten mij echter om voortaan in België te kopen. Bovendien ging ik zonet terug naar jullie website en kreeg ik het voorstel “10% korting bij eerste levering”. Deze heb ik niet gekregen toen ik zelf inlogde; spijtig! Toevoeging van de grote foto uit het foto gedeelte van het boek, had leuk geweest (ik bedoel dus niet de foto van 5/5 bij de beschrijving)

Fijne mensen die nakomen wat ze beloven

Molendijk 40

3161 KN Rhoon

Over CR Couture

Ook zo gek op fournituren, breien, haken of borduren? Surf dan snel naar crcouture.nl, crcouture.nl voor uw gemak alle handwerkspullen onder één dak!