Ben altijd blij dat ik snel weer aan de slag kan

super

goede service

geweldig en vlug geleverd

snel vlug en mooie wol.

Sluit niet aan

Voor gedrukte borduur Pakket ziet er mooi uit de loper is ook erg mooi Alleen de kruisjes sluiten niet aan Krijg niet mooi blijft witte lijn er tussen Lijk wel of ene kruisje wat groter is Dus stuk wat ik had gedaan uit gehaald Misschien dat ik iets fout doet Iemand. Heeft voor mij tekening op stramien gemaakt En ben daar op begonnen en dat lukt prima Vind heel jammer Vr groet wil

Geweldige service

vriendelijk, en snel geweldig

Leuk pakket en prachtig garen. Keurig op tijd bezorgd.

Zie boven.

Goede service snel geleverd ruime keuze

Fijne site met een enorm aanbod van borduurpakketten.

Vlot levering

De zending is heel vlot verlopen de 3 dag was

Mooi compleet breipakket toegestuurd gekregen!

Na het plaatsen van de bestelling werd via de app al snel contact opgenomen over de juiste kleur. Op een vraag van mijn kant werd ook adequaat gereageerd. Inmiddels heb ik het pakket ontvangen en kan ik aan de slag.

Probleem met bestelling goed opgelost

Er was iets misgegaan met mijn bestelling en dat is goed opgelost na wat mails heen en weer. Daarna de bestelling vlot ontvangen.

prima bedrijf

snelle levering, kwalitatief goed

Betrouwbaar en goede kwaliteit

Kreeg de spullen snel en van prima kwaliteit!

Snelle levering! Heel blij mee

Snel en behulpzaam

Kleur wol die ik besteld had bleek niet (voldoende) aanwezig. Snel reactie gekregen en om kunnen zetten naar andere kleur.

Niet content

Niet content je krijgt niet wat je besteld

Goede service. Niet helemaal correct.

Het online bestelde borduurpakket ijsbeer op de fiets bleek er niet te zijn. Voorgesteld is (middels chat) olifant op de fiets. Ik ben akkoord gegaan. Op de factuur staat dat ik betaald heb voor ijsbeer op de fiets, dat is niet correct. Graag wil ik de ijsbeer op de fiets alsnog bestellen. Op de site staat dat deze niet beschikbaar is. Ook kan ik geen mailadres achter laten om mij te laten weten als die weer beschikbaar is. Ik ontvang graag een reactie.

Mooie pakketten met duidelijke uitleg

Snelle levering.

Supergoede service

Supergoede service

Goede wol,snelle en goede levering

Kunnen jullie misschien op jullie site de voorraad van beschikbare kleuren vermelden?

Laatste drie keren was de kleur van de wol niet op voorraad. Één keer moeten annuleren. Geld wel vrij snel op mijn rekening terug gehad. Toch teleurstelling… Laatste keer toch een andere kleur moeten kiezen, omdat het weer niet op voorraad was. Het patroon is dan mooi, Phildar heeft ook mooie wol, maar de voorraad bij jullie is toch niet optimaal voor mijn gevoel.

Snelle verzending en vriendelijke mensen.

Geweldige zaak

Snelle levering van fijne spullen, blij mee !

Vlotte correcte levering.

Molendijk 40

3161 KN Rhoon

Over CR Couture

Ook zo gek op fournituren, breien, haken of borduren? Surf dan snel naar crcouture.nl, crcouture.nl voor uw gemak alle handwerkspullen onder één dak!