Goed service

Correcte bestelling en goede communicatie over het ontbreken en vervangen van produkten.

Snelle levering, Goede producten

Super snel geleverd, super service, dank!

prima personeel

Het was lastig de juiste keuze te maken.Men heeft met alle geduld mij geholpen hiermee

gehele order niet leveren als er iets niet op voorraad is

Bijzonder dat je via de webshop een artikel meerdere keren kan bestellen maar dat het dan toch niet leverbaar is. Jammer dat je daar niet over ingelicht wordt maar zeker ook jammer dat de rest van de bestelling ook wegblijft zonder bericht. Nu heb ik er zelf na 10 dagen achteraan gebeld en dan kom je er pas achter dat er 1 onderdeel van de bestelling niet leverbaar is. Ook dan wordt er pas overlegd over een vervangend artikel. Daarna was bestelling vlot geleverd, dat was wel fijn!

.top

Mijn eerste bestelling, in België was snel hier.

Snel bezorgd, goed opgelost

Ik had een maat DMC naalden besteld die helaas niet beschikbaar was. Ik werd via app op de hoogte gesteld en een goed alternatief aangeboden. Snel verstuurd en netjes ontvangen.

Je wordt heel snel geholpen

Goed geholpen erg netjes

Snel binnen goed verpakt.

Geweldige winkel

Leuke en mooie kinder breipatronen met bijbehorend garen. Goede service.

Goede levering

En genoeg en ruime keuzen

Altijd snelle en perfecte levering

Snelle en goede en zeer vriendelijke winkel

Hele mooie breipakketten, kan er geen genoeg van krijgen…. Afgezien van de mooie producten, is er altijd een snelle levering, ze zijn makkelijk te bereiken, en heel vriendelijk. Dankbaar voor deze winkel

Toppie

Snelle bezorging en mooie pakketten!!

Overzichtelijke webshop snelle levering

Borduurwerk besteld volgende dag geleverd.

Heel mooie producten en ook snel geleverd

Het was heel gemakkelijk om de producten uit te zoeken en te bestellen. Ook was het heel duidelijk wanneer het geleverd zou worden. Snel geleverd en keurig verzorgd. Ook heel mooi dat er een persoonlijk kaartje bij zat.

Mooie sokkenwol en snelle levering!

Mooie website en snelle levering!

Snelle en fijne service!

Iedere bestelling zeer snel geleverd, zelfs binnen een dag.

Snelle verzending en betrouwbaar

Ik heb voor het eerst bij CR Couture besteld gehad en dit is prima verlopen, zowel de bestelling als snelle verzending en een lief kaartje er bij. Dank je wel en tot een volgende keer. Jammer dat jullie zo ver van mijn huis af wonen anders was ik zeker naar de borduurdagen gekomen.

Altijd alles goed verzorgd.

Ik bestel zo nu en dan vanuit het buitenland voor mijn zus in Nederland mooie materialen van CR COURTURE. Ze zijn altijd attent en behulpzaam om mee te denken en reageren snel via de mail. Fijn bedrijf.

Super leuk

Mooie katoen met patronen boek gekocht voor een leuke prijs En op fb steeds die leuke filmpjes en aanbiedingen Super leuk

Positief

Fijne webwinkel met persoonlijke touch

Ik bestelde een Jip en janneke borduurpakket en wat accessoires om mee te borduren. Alles werd vlot geleerd met zoals altijd een handgeschreven briefje erbij. Dank jullie wel.

Snelle verzending. Alles top

Snelle levering, mooie kwaliteit haakgaren

Pakket haakgaren werd snel geleverd. Kleur was zoals foto internet

Molendijk 40

3161 KN Rhoon

Over CR Couture

Ook zo gek op fournituren, breien, haken of borduren? Surf dan snel naar crcouture.nl, crcouture.nl voor uw gemak alle handwerkspullen onder één dak!