Erg goed

Mijn product was niet op voorraad en ik werd gebeld om te overleggen hoe ik het graag wilde. Erg attent! Ik heb gewacht op het product.

Totaal pakket aan handwerk spullen

Via de websitevan CRcouture heb ik mijn eerste bestelling gedaan. Snelle en correcte levering. Daarna ontdekte ik dat CRcouture in Rhoon vlak bij de metro ook een echte winkel heeft. Wat een fantastische collectie aan handwerk materialen & wat een gastvrijheid. De medewerkers van CRcouture bieden uitstekende begeleiding bij het kiezen van hun producten. Boven verwachting fijne winkel ervaring. Binnenkort gaan mijn vriendin en ik weer een dagje op stap naar Rhoon.

Perfecte levering.

Levering altijd netjes. Vindt die persoonlijke noot altijd wel leuk.

Snelle levering en geweldige kwaliteit

Is uitstekend!!

Snelle levering na een telefonisch contact!!

Snelle en complete levering.

Had mijn aankoop snel en compleet binnen. Alles was aanwezig super

Uitstekend levering

Fijne ervaring met deze webshop

Ik was op zoek naar een vrij specifiek breigaren voor een top die ik wil maken. ik had al gezocht bij verscheidene webshops, maar zonder resultaat. Zelfs een van de grotere webshops had dit garen niet, dus ik ben heel blij dat ik het bij CR Couture gevonden heb. Na het bestellen had ik zeer vlot het pakketje binnen, hartstikke fijn!

Bedonderd!

Jullie zetten een baby met een vestje en met een mutsje op de foto. Komt alleen het vestje binnen terwijl je er van uit mag gaan dat het mutsje ook bij het patroon hoort. Verder is het patroon zo onduidelijk dat beginnende breisters hier niet uit zullen komen.

Mooi bedrijf

Snelle levering, goedverpakt.

super

goede snelle service

Super. Er werdt persoonlijk gebeld over een bestelling als deze wel klopte. Er werd mee gedacht. Super!

Er werd contact opgenomen omdat er een probleem was met het adres, zo werd alles vlot opgelost. Met dank.

Niet gehandeld volgens website-regel

Ik had een bestelling geplaatst. Volgens de website zou ik mijn bestelling de volgende dag of eventueel de daaropvolgende ontvangen. Maar ik hoorde of ontving niets. Na een week gebeld: geen gehoor. Na een sms’je te hebben gestuurd, waarin ik nog eens mijn bestelling deed, kwam er reactie

Voor herhaling vatbaar.

Uitstekende informatie, snelle levering.

Super goede service.

Alles wordt correct afgehandeld. Positief is dat er ook vermeld wordt wanneer de levering zal plaats vinden.

Geweldige zaak voor handwerkgarens etc.

Krijg altijd mooi op tijd mijn garens aangeleverd...en is er een keer iets...wordt ik altijd gebeld erover.... Gewoon top

Snel en vriendelijk

De bestelling was er snel en wat leuk dat er een handgeschreven kaartje bij zit!

Makkelijk kunnen vinden wat ik zocht op de website. Mijn bestelling werd snel geleverd. Ben erg tevreden!!

Klasse

Zo snel bezorgd

Prima geregeld

Omdat mijn bestelling afweek van hetgeen werd aangeboden kreeg ik goed advies over hoe dan wel, met alternatief.

Snell bezorging. Mooie kwaliteit

Als er niet is komen jullie altijd met oplossingen

zeer snelle levering

Ik woon in Belgie en de bestelling werd de dag nadien al geleverd - de bestelde artikelen waren ook van goede kwaliteit en netjes verpakt. Aanrader!

Goede keus, zou graag een bezoekje brengen, helaas te ver weg

Als je iets besteld heb je het ook vrij vlot Goede keus!

Over CR Couture

Ook zo gek op fournituren, breien, haken of borduren? Surf dan snel naar crcouture.nl, crcouture.nl voor uw gemak alle handwerkspullen onder één dak!