Laden reviews...
859 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden consequent snelle levering en een goede productkwaliteit over een breed assortiment. De meeste reviews prijzen vriendelijk personeel, duidelijke communicatie en een betrouwbare afhandeling van bestellingen. Een paar opmerkingen gaan over voorraadtekorten of prijsverschillen, maar dit is zeldzaam en bepaalt niet de algehele ervaring. Over het geheel genomen wordt het winkelen als efficiënt en bevredigend ervaren.
Mooie website waar ik mijn bestelling vond. Na dd bestelling heb 1k het inkorten tijd ontvangen
Kitty
Laarbeek
Ik heb wat lang op mijn bestelling moeten wachten ivm niet compleet. Had graag een snellere reactie gehad dat de Sokkenwol niet meer te bestellen was. Misschien toch in 2 delen versturen. Verder is bestelling uiteindelijk goed aangekomen.
Wilma
Maassluis
Altijd een goed
Regina
H i ambacht
Hilde
Torhout
De bestelling is volledig en snel bezorgd! Zeer tevreden.
Kaat
Sittard
Nadat bleek dat hetgeen ik besteld had niet op voorraad was kreeg ik een keurige email met de verwachte leveringsdatum die ook klopte. Keurig verpakt en verstuurd.
Karin
Westendorp
Communicatie over de bestelling is soepel en er wordt goed geluisterd.
Agnes
HENGELO
Klantvriendelijke en correct. Bij online bestelling wordt er gebeld dat de bestelling klaar ligt.
9 September 2026
Ina
Gorinchem
Cirrecte en vluge levering
9 September 2026
Dolores
Payottegem (vollezele)
Heb nog maar een paar bestellingen geplaatst, Daar over geen klachten. Nu Wacht ik op de laatste bestselling die zou Iets later komen ivm het niet in voorraad Hebben. Hopenlijk duurt het niet te lang. Vr gr W. Bolding
8 September 2026
Wil
Amstelveen
Mijn bestelling was niet afgeleverd volgens de gegevens van DHL. Contact gezocht met CRcouture. Bleek dat DHL het op een ander huisnummer heeft afgegeven dan vermeld en vermeld via het afleveradres. Alles uiteindelijk goed gekomen door de alertheid van het afleveradres. Dus wel een aandachtspunt voor CR couture naar DHL toe.
Gerla
Lignac
Je zou bij deze “borduurdagen” gratis levering kunnen geven. Dan heeft iedereen er wat aan en geen goodybag bij €75-
Cecilia
Franeker
Zeer klant vriendelijk
An
Oisterwijk
Valt niets aan te verbeteren
Mariet
Hilversum
Snel binnen . Goede materialen. Echt top
6 September 2026
Mandy
Oosterhout
Goede communicatie, alles keurig bezorgd.
Anita
Putte
Veel keus en hele snelle levering.
Helen
Heemskerk
Als ik iets bestel hebt en ik het ophaal in de winkel dan kan ik mijn bestelling altijd binnen 2 dagen ophalen. Ook de online bestellingen worden snel en vakkundig afgehandeld. Ook de vele nieuwsbrieven zijn informatief en gezellig om te lezen.
Jannie
Den Haag
Mooie patronen en goede kwaliteit garen. Patronen kloppen en zijn fijn uitgewerkt. Snelle service, binnen 2 werkdagen geleverd. Top!
2 September 2026
Ingrid
Deurne
Het is net een snoepjes winkel, wat een enorme keuze en leuke filmpjes
1 September 2026
Jeanette
Kerkwijk
Was de 1e keer dat ik hier besteld heb, en woensdag besteld en donderdag al in huis
Anita
Zoetermeer
Blij met de assortiment..en voorraad
Hennie
Oegstgeest
Als je bestelt en het is gearriveerd er zit altijd een persoonlijke aantekening bij en dat vind ik bijzonder daarom blijf ik bij jullie bestellen en de borduurpakketen vooral de geboorte zijn altijd leuk
moniek
Zwolle
Mijn bestelling werd netjes en snel geleverd. Ik ben helemaal tevreden.
Lian
Best
Bestelling de volgende dag al geleverd en met de juiste maten die ik had opgegeven.
30 August 2026
M.M.
Oud Beijerland
Ook zo gek op fournituren, breien, haken of borduren? Surf dan snel naar crcouture.nl,
crcouture.nl voor uw gemak alle handwerkspullen onder één dak!
Molendijk 40
3161 KN Rhoon