Laden reviews...
871 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden consequent snelle levering en een goede productkwaliteit over een breed assortiment. De meeste reviews prijzen vriendelijk personeel, duidelijke communicatie en een betrouwbare afhandeling van bestellingen. Een paar opmerkingen gaan over voorraadtekorten of prijsverschillen, maar dit is zeldzaam en bepaalt niet de algehele ervaring. Over het geheel genomen wordt het winkelen als efficiënt en bevredigend ervaren.
Super snelle levering
Lia
Ieper- België
Dit is een fijn bedrijf met heel aardige mensen die heel behulpzaam zijn. Ze hebben een prachtige collectie handwerk artikelen, van heel goede kwaliteit.
Monique Agnes
Groenlo
Keurig verpakt.
AMYL
Roosendaal
Top service, snelle levering , goede communicatie.
7 August 2026
Dorothé
Noorden
Snelle levering en snelle verwerking van de retour!
7 August 2026
Alien
Wapenveld
Snelle en correcte levering.
6 August 2026
Silvia
Hengelo ov
Gewoon gekregen wat ik heb besteld zoals het hoort. Goed verpakt. Vanwege de vakantietijd heeft de levering door DHL op zich laten wachten. Daar kreeg ik via CR Couture keurig bericht van.
C.
Watergang
In overleg bestelling aangepast. Prima service
Gezien
Havelte
alles naar wens ontvangen
M
stedum
Een hele goede ervaring prima service en
Ans
Schagen
Boekje besteld, binnen 24 in huis. Top.
Marlene
Zoetermeer
Duidelijke webshop, mooie pakketten en zeer snelle levering.
Janneke
Soest
De afgelopen maanden heb ik diverse malen een bestelling geplaatst. Als alles aanwezig is wordt de bestelling snel ingepakt en verstuurd. 2 keer was er garen niet op voorraad en informeerde de klantenservice mij over de opties, nalevering of bestelling aanpassen. Beide keren is dit prima verlopen. Ik kan CR couture zeker aanbevelen als een betrouwbare webshop. Ook ben ik onder de indruk van het assortiment.
Biny
Duiven
Ik vibdt het fijn als ze iets niet hebben dsn vragen ze netjes of een andere kleur goed is
Jenny
Hardinxveld giessendam
Meerdere malen zonder problemen besteld. Alleen laatste keer ging er veel mis. Had al betaald. Maar na 11 dagen nog geen bestelling. Heb hem gebeld. Bleek dat een artikel niet meer op voorraad was. Toen werd de bestelling pas verstuurd. Maar heb tot op heden mijn geld voor het niet meer voorradige artikel nog niet teruggestort.
Beveelt niet aan
Mo
Rotterdam
Heel belangrijk is het vertrouwen dat het goed is
J
Havelte
Vriendelijk geholpen en pakket zeer snel ontvangen.
Tineke
Waddinxveen
snelle levering maar misschien ook wel omdat er vooraf al betaald was
Carla
Borne
Makkelijk bestellen en betalen, en 2 daagjes later bij mij thuis bezorgd, goed verpakt, geheel naar wens..
Gwendolyn
Gemert
Snelle levering, prima service.
Teuni
Almkerk
Ik kreeg een mail dat ik nog moest betalen, wat ik al had gedaan. Dat gaf ik aan. Heb toen heel snel de bestelling thuis vekregen. Fijn was geweest om een korte reactie op mijn eigen mail terug te hebben gekregen. Nu bleef het wat in de lucht hangen.
3 August 2026
Ulrike
Alphen aan den Rijn
Informatie boekje was een beetje gekreukt onder en boven bij de vouw en er was geen naaldkeuze maar het pakte goed uit,
Alida
ALPHEN NB
Na 2 dagen heb ik mijn borduurstandaard al ontvangen, goed ingepakt en van degelijke kwaliteit. Dik tevreden!
Els
Puurs
5 sterren
C
Snelle levering, keurig verpakt, goede prijsverhouding
Yvonne
Den Haag
Ook zo gek op fournituren, breien, haken of borduren? Surf dan snel naar crcouture.nl,
crcouture.nl voor uw gemak alle handwerkspullen onder één dak!
Molendijk 40
3161 KN Rhoon