Besteld garen niet leverbaar, is voorraadbeheer op orde?

Ik had 2 kleuren garen besteld van 1 soort, 3 bollen en 2 bollen. Ik kon het garen op de website bestellen en afrekenen. Daarna kreeg ik een appje dat de 2 bollen lavendelkleur er niet waren, er was er maar 1. Ook ging het uit het assortiment (waarom staat dat er dan niet bij op de website?) Er werd geen alternatief geboden, en dat heb ik uiteindelijk ook niet gevonden. Ik heb mijn geld teruggekregen, dat ging wel redelijk vlot, maar ik was erg teleurgesteld. Dus: - graag vermelden als iets uitlopend is - de voorraad dusdanig beheren dat bestellen van iets dat niet leverbaar is niet kan Toch kan ik deze webshop nog steeds aanbevelen. Succes!

De kleur was niet meer voorradig. Ik kreeg keurig een appje of ik een andere kleur wilde. Gereageerd en daarna de volgende dag netjes thuis bezorgd :).

bestellen prima, informatie (wat dan?), leveren ho maar

Ik heb de afgelopen jaren meerdere zaken bij CrCouture besteld. De catalogus ziet er interessant uit. De zakelijke afhandeling ging altijd vlot; faktuur, bevestiging, uw bestelling is in behandeling. Maar dan loopt het scheef.: de levering blijft onbepaalde tijd uit. Een vraag om informatie wordt niet beantwoord. Als er logistieke problemen zijn, lijkt het me voor de hand te liggen die te melden, het kan tenslotte gebeuren. Zou CrCouture kunnen aangeven tussen welke data ik het bestelde kan verwachten, en als dat niet lukt wanneer dan wel?. Eerlijkheidshalve: de bestellingen zijn altijd uiteindelijk wel geleverd, behalve die van oktober dan.

Fijn!

Er is veel keuze. En toen een bestelling wat lang op zich liet wachten, werd dat meteen hersteld.

Geweldig!

Prachtige producten, goede communicatie en prima service

Snelle levering en bezorging

Erg leuk en goed

Ik heb verschillende borduur dingen hier gekocht erg fijn verzorgd. Het enige nadeel is ik heb netjes een account aangemaakt maar op mijn account Magik niks doen en besta ik niet

Levering snel en voldeed aan de verwachting.

Zie boven

Groot assortiment en snelle levering.

PRIMA!!

Cadeautje besteld voor mijn vrouw. Was niet direct leverbaar. Ik kreeg netjes een mail met 2 opties andere kleur kiezen of wachten tot de gekozen kleur er weer was. Dat laatste werd de keuze en die kwam sneller binnen dan verwacht dus prima geregeld!

Als ik kon zou ik jullie er 10 geven

Gewoon een top winkel snelle reactie op vragen.

Correct en Snel

Bestellingen worden zorgvuldig ingepakt en netjes opgestuurd.ooi assortiment

goede ervaring

Bestelling zeer gemakkelijk, vlotte verzending en persoonlijke service, top

Zeer behulpzaam

Hele prettige en behulpzame medewerkers!

Pech

Ik kan het helaas nog niet beoordelen, omdat ik alweer in Zwitserland was; toen het pakje aangekomen is bij mijn ouders. Nu is het wachten tot kerstmis. Ik heb de spullen extra in Nl besteld en laten leveren om extra kosten te voorkomen; maar niet alle produkten waren er (hierover werd ik geinformeerd). Ik heb dan een mailtje gestuurd met de vraag de rest te versturen; maar daar nooit een reactie op gehad. Ik kan dus echt niks zeggen, maar vind jullie site goed. Dus zou ik jullie ook aanbevelen

goed geregeld

mijn bestelling laten wachten op een nederlandse vertaling en na bijbetalen van het gekozen breiboek mijn pakket gelijk opgestuurd

Mooie verpakking

Goede service en alternatief aangeboden.

Snelle levering van mijn brei garen. Prima!

Lekker snelle levering

Enige inspiratie. Veel voorbeelden, die uitnodigen tot bestellen.

Reageren heel snel op WhatsApp en bestelling gelijk de volgende dag in huis.

Ik had op WhatsApp een vraag gesteld en kreeg alheel snel al een reactie. Bestelling die ik vervolgens heb gedaan is ook gelijk verzonden want ik had mijn pakketje de volgende dag al in huis.

Slechte levering

Veel wil besteld. Volgens website op voorraad maar na 1 week mail gekregen dat dit niet zo was. Sterker nog na wijzigingen te hebben doorgegeven hoorde ik dat voor verzending dat er nog iets niet op voorraad was. Ook onduidelijke terugbetaling

Mooie producten

Prima in kwaliteit en levering. Jammer dat winkel voor mij moeilijke openingstijden heeft.

Dit is nog eens een super snelle levering.

Prachtige borduurwerken

Ik heb al 2 mooie borduurwerken bij CR Couture gekocht, heel compleet met prachtige borduurzijde, voor een goede prijs

Molendijk 40

3161 KN Rhoon

Over CR Couture

Ook zo gek op fournituren, breien, haken of borduren? Surf dan snel naar crcouture.nl, crcouture.nl voor uw gemak alle handwerkspullen onder één dak!