Laden reviews...
855 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden consequent snelle levering en een goede productkwaliteit over een breed assortiment. De meeste reviews prijzen vriendelijk personeel, duidelijke communicatie en een betrouwbare afhandeling van bestellingen. Een paar opmerkingen gaan over voorraadtekorten of prijsverschillen, maar dit is zeldzaam en bepaalt niet de algehele ervaring. Over het geheel genomen wordt het winkelen als efficiënt en bevredigend ervaren.
Erg tevreden en snelle levering
rina
Beverwijk
Prachtig linnen gekocht om mee te borduren.
Chantel
Ens
vlugge uitvoering
maria
gouda
Een winkel met een hele ruime keuze. Zeer goede en snelle levering.
Hannelies
Leiden
Ik vind CRCouture een erg fijne winkel met een zeer uitgebreid assortiment. Als je iets online bestelt, dan word je netjes gebeld als de bestelling klaarligt. Het personeel is ook erg vriendelijk.
Renate
Rotterdam
Riet
Dreischor
Goede levering
1 July 2026
Milka
De meern
Ruime keuze, snel en zorgvuldig. Borduurpakket wat nergens anders te vinden was vind ik hier. Top
1 July 2026
Vlotte levering
30 June 2026
Sonja
Diegem
Gekregen wat ik besteld had
Beveelt niet aan
Ria
Ardooie
Bij de bestelling maakte ik een foutje, waarna er meteen contact opgenomen werd en een en ander in orde gemaakt. De volgende dag al lag het pakket in mijn brievenbus. Geweldig!
Annemarie
Apeldoorn
Op mijn vraag over het nieuwe haakboek heel snel antwoord met de link over het bedtellen De andere dag had ik het mooie haakboek al ontvangen. Heel blij mee.
Jozien
Philippine
In een woord fantastisch, grote keuze aan van alles voor borduren, breien en haken, vriendelijk personeel, deskundig advies, toegankelijke website. Ik k9m er om al die redenen graag
Marjan
Pakje is niet aangekomen
28 June 2026
Anne-Marie
Nieuwegein
Snelle levering en meedenken omdat het kookboek er niet meer was. Ik kreeg een andere.
Elfriede
Herkenbosch
Had mijn bestelling snel binnen. Netjes verpakt. Tevreden
Alexandra
Almere
Altiijd snel en goed geregeld. Ook verzegeld dat is fijn. Ga zo door
M.J.
Den Haag
Haakboek besteld.... keurig bezorgd!
Marjolijn
Dordrecht
Hele fijne service, top levering. Mooie kwaliteit!
Y.E.M.
DIDAM
Ik had borduustof nodig. De website en de manier om te bestellen was wel duidelijk, maar toch had ik nog vragen. Na het telefoongesprek was alles duidelijk en plaatste ik de order. En de volgende dag had ik de borduustof in huis. Geweldig.
José
Bergen op Zoom
De wol is heel zacht zoals vermeld
26 June 2026
Myriam
Deurne België
groot aanbod en indien niet op voorraad vlug bijgevuld
24 June 2026
chris
pittem
juiste en correcte bestelling
24 June 2026
fernanda
oudenaarde
Ook zo gek op fournituren, breien, haken of borduren? Surf dan snel naar crcouture.nl,
crcouture.nl voor uw gemak alle handwerkspullen onder één dak!
Molendijk 40
3161 KN Rhoon