top kwaliteit
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 13.768 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
Klanten melden consequent snelle levering en een goede productkwaliteit over een breed assortiment. De meeste reviews prijzen vriendelijk personeel, duidelijke communicatie en een betrouwbare afhandeling van bestellingen. Een paar opmerkingen gaan over voorraadtekorten of prijsverschillen, maar dit is zeldzaam en bepaalt niet de algehele ervaring. Over het geheel genomen wordt het winkelen als efficiënt en bevredigend ervaren.
snelle levering groot assortiment top kwaliteit
Martha
groningen
snel gevonden en besteld en geleverd
Annet
Wijchen
Ankoy
Venlo
Prima in orde
Cobie
Oudorp
Fijne winkel en website, vriendelijke mensen.
Erica
Krimpen Aan Den Ijssel
Nadat ik mijn bestelling had geplaatst, direct een mail met bevestiging ontvangst. Volgende dag een email dat mijn bestelling niet compleet op voorraad was maar dat dit met paar dagen zou lukken. Inderdaad na 2 dagen email dat bestelling onderweg was. Keurig verpakt, kon zelfs in de brievenbus. Mooie wol dus vestje voor mijn kleindochter staat alweer op de naalden!
Annemarie
Pinacker
Snelle levering prima service
Marga
Zwijndrecht
Snelle levering, goede verpakking
Marianne
AALST
Snelle levering en bij een vergissing snel herstel
8 October 2026
Gerda
Limbricht
Ik ken geen foutniturrn winkel die zo'n uitgebreide collectie heeft. Breien, haken, naaien, borduren, quilten.....etc etc. Ze hebben alles in huis om deze hobby's uit te oefenen. En ook de benodigde kennis van zaken. Ook on-line is er veel mogelijk. Snelle levering, uiterlijk 2-3 werkdagen.
Irene
Spijjenisse
Doe ik het vervolg weer zaken met hun
Maria
Nederweert
En zo liefdevol ingepakt
Saskia
Landsmeer
Ging allemaal zeer goed, snelle verzending en goede spullen.
Leon
Katwijk
Adje
Hilversum
Mooie complete pakketten met voldoende garen en een goede beschrijving.
Cisca
Veendam
Mijn bestelling werd supersnel en keurig geleverd.
Ine
Doetinchem
makkelijk en snelle levering ben heel erg tevreden !!!!
rina Kluft
Beverwijk
Vlotte levering en goede service
5 October 2026
anoniem
Leeuwarden
Goed verzorgd
4 October 2026
Mevr van den Brink
Dordrecht
in eerste instantie wat problemen met de comunicatie maar uiteindelijk toch goed geholpen
4 October 2026
Hannie
Julianadorp
Goede en snelle service
Bea
Eindhoven
veel keus, snelle levering, aardige dames
aleta
Drachten
Alleen maar positieve ervaringen.
Anita
Heerlen
snelle en fijne service
30 September 2026
ge
Hoogvliet Rotterdam
Na mijn bestelling werd ik gebeld dat men twee bestellingen verwisseld had en dat ik dus het verkeerde geleverd zou krijgen. Dat klopte en na een aantal dagen werd het verkeerde pakket opgehaald door DHL. Intussen ontving ik verschillende geautomatiseerde mails over de levering en hier viel geen touw aan vast te knopen. Telefonisch contact met de klantenservice lukte niet, want niet bereikbaar en mails werden niet beantwoord. Vandaag eindelijk het juiste pakket ontvangen. Ik doe hier nooit geen bestelling meer.
Beveelt niet aan
30 September 2026
Neeltje
Rotterdam
Ook zo gek op fournituren, breien, haken of borduren? Surf dan snel naar crcouture.nl,
crcouture.nl voor uw gemak alle handwerkspullen onder één dak!
Molendijk 40
3161 KN Rhoon