Laden reviews...
871 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden consequent snelle levering en een goede productkwaliteit over een breed assortiment. De meeste reviews prijzen vriendelijk personeel, duidelijke communicatie en een betrouwbare afhandeling van bestellingen. Een paar opmerkingen gaan over voorraadtekorten of prijsverschillen, maar dit is zeldzaam en bepaalt niet de algehele ervaring. Over het geheel genomen wordt het winkelen als efficiënt en bevredigend ervaren.
Een heel goede service en wat fijn om rond te kijken op de site van deze heerlijke winkel. Helaas moet ik ver rijden om hier te komen en bestel ik online, maar soms MOET ik er even heen!
Judith
DIEMEN
Ik had op woensdag een bestelling gedaan. Direct ontvangst bevestiging. Normaal vrij snel maar deze keer kwam er niets, op maandag nagevraagd en toen werd er gezegd dat het nog in bestelling stond. Aangezien ik het graag mee wilde nemen op vakantie was dat wat vervelend. Er was wat onduidelijkheid in de communicatie ook van dhl maar gelukkig kwam het toch ineens dinsdag binnen. Net op tijd. Later kreeg ik nog een antwoord op mijn mail van zondag. Ergo communicatie is niet helder en gaat over verschillende schijven, omdat dit gelukkig goed ging verder toch wel sterren gegeven. Verder altijd goed ervaringen gehad
Jorita
Oud blo
ik heb al verschillende naaiwerkjes bij CRCouture gekocht, en ik ben steeds zeer tevreden. De handwerkjes zijn van goede kwaliteit, er is heel veel keuze. Wat ik extra fijn vind is dat er bij de levering op de bestelbon een handgeschreven berichtje staat, wat het een persoonlijke toets geeft. Hartelijk dank!
Rita
Pajottegem
Mijn patroon bleek niet voorradig maar werd keurig op de hoogte gehouden en na enkele dagen al werd t alsnog geleverd.
Helene
Muiderberg
vriendelijk bediening
marianne
st-andries -Brugge
Ik vind jullie acties top, heel uitgebreide filmpjes met steeds weer nieuwe items, echt top! Wat een keuze! Je doet zo heel veel ideeën op. Wat ik wel jammer vind dat jullie alleen in de morgen geopend zijn.
Conny
Hoenzadriel
Leuke winkel, ruime keuze en goed geholpen.
17 July 2026
Angelique
Rhoon
Een paar soorten wil die ik had besteld waren niet op voorraad. Ik kreeg snel bericht of ik wilde wachten of dat ik een ander soort zou nemen. Ik wilde wachten en de wol was evengoed snel binnen.
Heleen
Oostwoud
Super snelle levering en in de winkel is het ook super gezellig
Danielle
Barendrecht
Snelle levering prima produkt
patrice
Rotterdam
Leuk geholpen in de winkel
Marja
Franeker
Goed contact en snelle verzending
Gerda
Emmen
Vaak wil ik een klein borduurwerk bestellen en dan zijn ze er niet Ik ben een beginner en ik vind het leuk om te borduren.gr marga
Marga
Utrecht
Deze winkel in 2025 ontdekt terwijl hij al menig jaar in Rhoon bestaat. Ik kan nu op een rijafstand van 30 kilometer zelf snuffelen in een geweldige keus aan borduurwerken. Geslaagd met een kerstloper, zomerloper en een borduurpakket Kerst in Londen.
Marie
Hellevoetsluis
Gegevens invullen, betalen en klaar. Per omgaande bericht en de volgende dag in huis.
Auke
Hoogezand
Hilly
Groningen
Ik heb borduurartikelen besteld en is snel geleverd
Monique
Rotterdam
Mooie wol, blij mee
Saskia
Tiel
Ik heb altijd goede ervaringen. De online shop is overzichtelijk en makkelijk te gebruiken. Alles wordt goed en snel verpakt en verzonden. En als een artikel bijv. niet beschikbaar is in de kleur die je koos sturen ze je via Whatsapp om te vragen of je een andere kleur wil of wil wachten tot jouw gekozen kleur terug op voorraad. Kortom, ik ben een tevreden klant!
Ilka
Hasselt
Heb een bestelling gedaan op 8/7, krijg geen track&trace code, en tot op vandaag (11/7) heb ik mijn pakje nog altijd niet ontvangen.
Beveelt niet aan
Cindy
Begijnendijk
Bij vragen via de app contact gezocht. Snelle reactie en oplossingen. Toppie! En dat terwijl DHL het " probleem" veroorzaakte. Vriendelijke en deskundige dames. Snelle levering, waardoor ik weer verder kan met mijn project.
Gisela
H.I.Ambacht
Een door mij gekochte haaknaald bleek niet meer op voorraad en ze kwamen snel met alternatief, dachten mee.
O.
Almere
Gewoon goed en bolletjes snel ontvangen
10 July 2026
Lize
Egmond
Omdat ik na jaren weer aan een breiwerk ben begonnen liep ik toch tegen wat dingen aan. Ik heb gemaild met de klantenservice en kreeg telkens snel antwoord en hulp. Heel blij mee ! Ook het materiaal en patroon is mooi.
9 July 2026
Yvonne
Montfort
Een van de kleuren haakgaren die ik bestelde was niet meer voorradig, sterker nog: hij gaat vermoedelijk uit het assortiment. Een vriendelijk appje maakte dat we met elkaar tot een nieuwe keuze konden komen. Hoe fijn is dat??? Ik kon het in ieder geval zeer waarderen. Na het contact werd mijn pakje snel verstuurd en kon ik de dag erna al aan de haak.
8 July 2026
Ilona
Haarlem
Ook zo gek op fournituren, breien, haken of borduren? Surf dan snel naar crcouture.nl,
crcouture.nl voor uw gemak alle handwerkspullen onder één dak!
Molendijk 40
3161 KN Rhoon