Prima bedrijf

Was op zoek naar ergonomische breinaalden. Die vind je niet overal. Gelukkig wel bij Couture. Had mijn bestelling snel binnen.

Bestelling....2 dg Erna al thuis.. Goede service

Vlotte service. Zeer tevreden.

Vlotte service. Zeer tevreden.

Veel keus en snelle levering!!

Ruim aanbod van borduurpakketten. Supersnelle levering!

Ontzettend goed en snelle levering

Zeer goede levering en goede kwaliteit

Helemaal top en goed zeer tevreden

Niets aan toe te voegen helemaal tevreden met alles

Snel advies

Binnen een half uur had ik via de WhatsApp een antwoord op mijn vraag. Super !

Correct, behulpzaam, goede kwaliteit

Ruim assortiment

Vaker besteld via deze webshop Fijne ervaringen Makkelijk en snelle verzending altijd

Super mooi pakket

Super mooi en goed pakket duidelijk beschrijving

Tevreden van de verzending. Enkel had ik nog iets besteld dat niet meer voorradig was. Ik vroeg om terugbetaling van 2 kluwen cabotine 3 van Phildar maar tot nu toe nog niets ontvangen!

Leuke site die ik krijg per mail

Ik vind het erg leuk dat ik mail krijg. Maar wat ik ook doe volgens jullie naar veel telefoontjes ben ik wel aangemeld maar als ik wil inloggen dan besta ik niet

Rommelige winkel groot assortiment

De winkel is rommelig, zeker als er acties zijn. De service is goed, maar de vriendelijkheid kan verbeteren.

Betrouwbaar

Veel keuze e al snel geleverd.

Op tijd

Hele goede ervaringen

Mooie producten en prima service

Super service

Super service

Heel goed!

Echt goede aanbieding, goede activiteit van de klantenservice, keurig geleverd!

Mooie naailapjes

Heel mooi naailapje. Snelle levering.. Echt top

goed en vlot

heel vlotte levering en een breed gama aan wol

Vind het alleen heel erg jammer dat jullie niet meer een middag open zijn want omdat ik elke morgen thuiszorg heb en die komen vaak laat in de ochtend dan red ik het niet om voor 1 uur bij jullie te zijn en dat vind ik wel heel erg jammer want dan kan ik niet meer zo vaak naar jullie toe komen

Moeilijk kiezen uit het overgrote aanbod van vele merken breigaren!

De bestelde garens worden snel en correct geleverd. Dit is dè winkel voor mij waar ik altijd vind wat ik zoek.

Fijn contact. Heel veel keuze!

Via whatsapp fijn contact en advies gehad. Heel veel mooie wol en verschillende kleuren en van veel verschillende merken.

Uitstekend!

Pakketjes netjes op tijd geleverd! Voor bepaalde tijd besteld, volgende dag binnen . Groot assortiment dus keuze genoeg voor elke handwerk hobby ! Medewerkers super vriendelijk en behulpzaam!

Molendijk 40

3161 KN Rhoon

Over CR Couture

Ook zo gek op fournituren, breien, haken of borduren? Surf dan snel naar crcouture.nl, crcouture.nl voor uw gemak alle handwerkspullen onder één dak!