Laden reviews...
866 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden consequent snelle levering en een goede productkwaliteit over een breed assortiment. De meeste reviews prijzen vriendelijk personeel, duidelijke communicatie en een betrouwbare afhandeling van bestellingen. Een paar opmerkingen gaan over voorraadtekorten of prijsverschillen, maar dit is zeldzaam en bepaalt niet de algehele ervaring. Over het geheel genomen wordt het winkelen als efficiënt en bevredigend ervaren.
fijne en snelle service.
ge
hoogvliet
Het contact met de klantenservice verliep goed en snel. Er kwam meteen een oplossing voor mijn probleem, heel prima!
Elsbeth
Erg goed en supersnel
27 August 2026
Regina
zeist
Vlotte afhandeling van mijn bestelling ondanks dat de wol niet in voorraad was en besteld moest worden! Dank je wel.
Nicole
Lievegem
Op een vrijdag had ik mijn pakketje besteld en de volgende ochtend had ik het al in huis. Dat is echt heel snel.
Ineke
Zaandam
Wat een prachtig kit heel snel geleverd ! Ik kom zeker terug voor een toekomstige bestelling !
Chantal
Brussel
Veel keus en snelle levering
Alie
Kampen
Tijdig geleverd
Leon
Snelle levering ,goede kwaliteit prijs verhouding
jacoba
ETTEN-LEUR
Op uw website promoot u dat de bestelling voor 16.00 uur nog dezelfde dag wordt afgehandeld. Ik rekende al op een dagje langer. Maar pas na een telefoontje met jullie kwam de bestelling op gang. Dat vond ik wel gek. Jammer genoeg haf ik het pakket ook nuet voor mijn vakantie. Het bevestigt voor mij dat online kopen niet altijd goed gaat. Geef mij maar een fysieke winkel. Groet, Joke van Vliet
Joke
Wilnis
Snelle en perfecte levering van mijn bestelling, hoe groot of hoe klein ze ook is.
Marie-Louise
Hasselt
Hele goede kwaliteit en service.
Jeanette
Wassenaar
Goede kwaliteit en prettige Website. We komen zeker terug
Greetje
Brouwershaven
Contact opgenomen met het bedrijf mijn klacht zou behandeld worden. De behandeling is dat er een onderzoek zal gedaan worden naar post.nl. Deze zou op zijn minst twee weken en half duren. Ondertussen geen verdere communicatie en ook geen verzending van een nieuw pakket.
Lynsey
Tienen
Goed.
Francisca
Zeist
Een week gewacht bleek met her betalen iets niet goed gegaan ,wel betaald maar de bezorgkosten vergeten .maar is uiteindelijk goed gekomen
21 August 2026
Pitty
Westervoort
Als je iets besteld in jullie website, kreeg ik voor de 2maal te horen dat het niet beschikbaar is , en op de website staat beschikbaar beschreven, een beetje jammer vind ik , en Post NL, leverd ook niet zoals gezegd, moet altijd 2 dagen extra wachten tegen ik mijn pakje kan ontvangen grt tamara Goethals
tamara
Middelkerke
DMC Hardanger garen besteld en binnen 5 werkdagen geleverd. Prima. Bedankt.
Anita
Sint Odiliënberg
Grote collectie handwerken, wol, accessoires, borduurwerken. Word altijd vriendelijk en geduldig geholpen. Fijn zaak.
Jose
Rotterdam
Zoals beloofd op tijd geleverd
18 August 2026
Carine
Retie
Goede kwaliteit, zeer uitgebreide collectie en het werd al de volgende dag geleverd met duidelijke aankondiging. Mijn enige opmerking is dat als je veel kleuren borduurgaren nodig hebt, je die stuk voor stuk moet ingeven. Daardoor toch helaas een aantal fouten gemaakt (ligt geheel aan mij).
Esther
Etten-Leur
Esther
ENSCHEDE
Mijn pakket was niet op voorraad, kreeg een nette mail en was er daarna binnen een week. Prachtige wol en duidelijk patroon.
Cindy
Hellevoetsluis
Ook zo gek op fournituren, breien, haken of borduren? Surf dan snel naar crcouture.nl,
crcouture.nl voor uw gemak alle handwerkspullen onder één dak!
Molendijk 40
3161 KN Rhoon