Fijne ervaring.

Professioneel, servicegericht, goede communicatie en natuurlijk mooie produkten.

Niet goed.

Bereft levering Kerstborduursel. Telefonisch niet bereikbaar, Op mail al 2 dagen geen reactie.

Snel toegestuurd

1 bol wol besteld en die de volgenxe dag in huis. Super!

Goed verpakt en tijdig afgeleverd

toen ik de verpakking opende zat er een handgeschreven briefje in. De wol zat met patroon goed en stevig verpakt!

Aangenaam verrast, snelle en goede service!

Ik had bij mijn bestelling om andere kleuren voor 2 breipakketten gevraagd en voor een project waar ik 1 bolletje voor tekort kwam een speciaal kleurbad besteld. De bestelling werd de volgende dag al correct geleverd. Super tevreden!

Goede communicatie over iets verlate levering

Ondanks iets verlate levering, waarover ik direct geïnformeerd werd, kwam wol toch sneller als verwacht. Blij met brijpakket, het patroon en wol waren prima afgestemd naar behoefte.

Snel geleverd. Prima service!

Een aantal keer wat besteld en prima geholpen. Snelle verzending en snel antwoord op mijn vraag.

Goede ervaringen

ruim assortiment, snelle levering jammer dat producten soms niet op voorraad zijn

Heel goed.

Super en vlotte levering niets op aan te merken.

Ik ben heel content met de aankoop en opvolging van de bestelling.

Ik ben heel content met de aankoop en opvolging van de bestelling.

Snelle verzending

Ik kan er van uit gaan dat mijn bestelling dezelfde dag wordt verstuurd mits het voor een bepaald tijdstip wordt besteld. Ik heb alle bestellingen nog de volgende dag in huis. Ook bij vragen nemen ze tijd om die duidelijk vriendelijk te beantwoorden

Snelle en uitstekende service

Ik kocht frivolitéspoeltjes van het merk Clover. Die zijn behalve hier nergens te koop in Nederland. Ik ben heel tevreden.

Top bedrijf

Snelle levering en makkelijk om mee in contact te komen !

Mooie wol met mooie kleur heb er nog niet mee gewerkt ik kan het nog niet zo goed beoordelen.

Kreeg berichtjes

Garen van mijn bestelde pakket was niet compleet- besteld door Crouture , bericht naar mij en daarna snel compleet geleverd. Ook daarvan bericht gekregen. Was top!

Prima!!

Snelle levering, netjes verpakt!

goed.

Correct en tijdige levering

Altijd mee met nieuwe trends en acties.

heel tevreden

alles naar wens

Tot nu toe alles wat ik bestelde kwam goed. Ook toen een bepaalde kleur er niet meer was, kreeg ik opties welke kleur mogelijk pok kon. Pakte prima uit.

Telefonisch contact gehad met uw klantenservice ivm advies en keurig geholpen.

Geweldig!

Ik ben erg tevreden! Het contact was vriendelijk en de levering was snel. De garens die ik oorspronkelijk had besteld bleken niet op voorraad te zijn, maar CR Couture nam zelf het initiatief om een passend alternatief voor te stellen. En eerlijk gezegd ben ik blij dat ze dat gedaan hebben, want het alternatief is zelfs nog mooier dan mijn eerste keuze. Topservice!

Erg lang met reageren

Ik geef drie en half omdat ik gevraagd had in wat voor kleuren mijn wol was en tot heden heb ik nog geen reactie gekregen van jullie

Prima! Bij vragen vriendelijke en snelle antwoord.! Snelle levering!

Bij vragen snel en vriendelijk antwoord. Snelle levering. Prima!

goede kwaliteit perfecte service

mooie collectie van alle soorten handwerken prettig geholpen in de winkel en keurige aflevering als je via internet besteld leuke filmpjes op facebook

Molendijk 40

3161 KN Rhoon

Over CR Couture

Ook zo gek op fournituren, breien, haken of borduren? Surf dan snel naar crcouture.nl, crcouture.nl voor uw gemak alle handwerkspullen onder één dak!