Snelle afhandeling

Mijn gewenste kleur was niet op voorraad. Snel geïnformeerd om tot een andere keuze te komen, waarna de levering er de volgende dag was.

Supervisie geleverd, goed verpakt.

Ben nog niet aan borduren toegekomen, maar het ziet er allemaal goed uit.

miz is de site niet helemaal duidelijk. Wat wel en niet voorradig is. Vriendelijke medewerkers aan de telefoon, dat is een groot pluspunt

Een winkel vol met creativiteit.

Een geweldige handwerk winkel waar ik graag heen ga ook al moet ik wel een stukje voor rijden. Breien,haken,borduren en naai artikelen.

Meedenkend, flexibel, klantgericht!

Nadat ik mijn bestelling had geplaatst, wilde ik mijn bestelling wijzigen. Dat was geen probleem. Ze dachten mee naar aanleiding van mijn vragen die zij vriendelijk beantwoorden. Daarna kreeg ik snel mijn bestelling!

ontspannend

Met deze fijne hobby kan ik mijn hoofd leeg maken

Fijne winkel

Top, gewenste wol aanwezig en snel geleverd!

Kwaliteit ok, bezorging kan beter

Een tracker tracé is handig, maar als er dagenlang staat dat de bestelling nog niet is doorgegeven en dan ligt er in ene een pakje op de stoep, dan heb je niet zoveel aan die track en trace.

slecht

mooie wol. prachtig patroon, maar een beschrijving die amper te lezen is, veel te klein.

Slecht

Ik krijg geen antwoord op vragen via e-mail.

Zeer goed!

Mijn bestelling van mijn breipakket was wat vertraagd omdat de juiste kleur er niet was maar de communicatie daarover was helder en binnen de week was mijn wolpakket geleverd !

Makkelijk een prachtig pakket bestellen

Ik heb weer een pakket besteld. Ging supergemakkelijk online en binnen een paar dagen ontvangen. Het zit er verzorgd uit. Zodra ik tijd heb, ga ik eraan beginnen. Het uitpakken en voorbereiden is altijd een feestje en dan kan het borduren beginnen. Ik heb er zin in!

Goed bedrijf.

Goede communicatie. Snelle levering.

Professionele afwikkeling

Goed verzorgd en snel verzonden

Goede website , snelle levering.

Goede website, snelle levering

Makkelijke website, snelle levering!

Ze hebben mooie dingen. Als iets niet op voorraad is,appen of mailen ze dat het iets langer duurt

Altijd top!

Snelle levering.

Super.

Snelle levering.

oplossingsgericht

Na levering afwijkende kleur, tot prima oplossing gekomen!

uitgebreid aanbod,en snelle levering

Heel positief

Ik mag heel graag snuffelen bij jullie in dit geval viel mijn oog op een kussen met egeltjes en ik heb al verschillende andere borduurartikelen gekocht Ze zijn allemaal heel erg duidelijk en het nodigt heel erg uit om er direct aan te beginnen En wat super fijn is, je krijgt het binnen een paar dagen toegestuurd Ik vertel het dan ook aan iedereen die wel eens deze hobby doet

Helemaal top!

Met een enorm groot en divers aanbod een heel fijn adresje om je creatieve ei kwijt te kunnen. Mijn bestelling is helemaal top gegaan. Er waren een asntal zaken niet op voorraad maar dan wordt er meegedacht om de bestelling te completteren of afwachten tot hetgeen binnen is. Contact was prettig! Ik kom zeker terug voor een aankoop!

Goede snelle levering

Mooie borduurpakketten . Snel geleverd.

Molendijk 40

3161 KN Rhoon

Over CR Couture

Ook zo gek op fournituren, breien, haken of borduren? Surf dan snel naar crcouture.nl, crcouture.nl voor uw gemak alle handwerkspullen onder één dak!