Nette levering

Netjes geleverd. Goed verpakt. Super.

Prima, bestellen, bericht en bezorging

Ik had bij mijn bestelling de kleur vergeten op te geven. Kreeg snel een appje en na mijn antwoord hat ik de bestelling de volgende ochtend al in huis. Geweldig.

Ik kreeg een berichtje via whats app over de verzending van de bestelling . Helemaal goed geregeld .

Knudde

Ik heb nog steeds geen breinaalden ontvangen. Heb al een retourlabel voor als ze misschien alsnog binnen komen. Bewust naar een afhaalpunt laten sturen, wordt het adres niet herkend! Geen woorden voor! Mogelijk vandaag neem ik contact op met jullie bedrijf in Rhoon.

fantastisch

Een snelle servisch en je kan goed volgen waar uw pakketje is.

Goed!

Mooie producten op een heldere site

Zeer klantvriendelijk.

Zowel in de winkel als telefonisch word je ontzettend goed geadviseerd en geholpen. Ga zo door!

Ook in de drukke decembermaand werd uitstekend geleverd

Ik ben goed geholpen toen de kleur wol er niet meer was om een alternatief te vinden.

Geweldige service.

Duidelijke online site

Het bestelde product is snel binnen. Bevestigingsmail is er direct

Snelle bezorging en goed verzorgd

Brei de sokken voor mijn zoon maar de winkel waar ik de wol kocht is er niet meer.Gelukkig heb ik jullie gevonden en de bestelling was snel geleverd.Zoon blij maar nu ook mijn kleinzoons.Goede service

Ik ben al heel lang klant en koop mijn borduurpakketten graag bij jullie. Waarom omdat jullie een ruime keuze hebben en een goede overzichtelijke website

Oke

Wat ik besteld had niet op voorraad bij nader inzien. Ik had gezegd doe dan maar een witte bol erbij en krijg een bruine waar ik verder niks mee kan omdat het niet genoeg is om iets mee te maken. Wit kun je nog een kleedje of zo van haken. Vond wel netjes dat ik een app kreeg dat mijn wol niet op voorraad was

Snel gevonden wat ik nodig had

Ik was op zoek naar een bepaalde kleur garen van enkele jaren geleden omdat ik net tekort kwam. In veel winkels niet meer te verkrijgen, maar vlot gevonden bij jullie!

snelle levering, mooi produkt.

snelle levering, mooi produkt. Heel blij mee!

Duidelijk en perfect gedaan

Mijn ervaring met CR Couture is dat het snel bezorgd is, en een goede levering !Alles klopt als een bus! Ga zo door !!

Goede communicatie

Mijn bestelling moest aangepast, dat ging vlot en zonder problemen.

Eerste ervaring en alles netjes en op tijd opgestuurd.

goed assortiment, snel geleverd

Duidelijke website met goed assortiment en heldere informatie. Item goed verpakt en snel bezorgd.

Snelle levering en er worden geen fouten gemaakt

Keurig netjes

Keurig netjes afgehandeld

zeer goede ervaring

prima service, snel en goed

Prima verlopen. Aanrader.

Prima verlopen. Aanrader.

Molendijk 40

3161 KN Rhoon

Over CR Couture

Ook zo gek op fournituren, breien, haken of borduren? Surf dan snel naar crcouture.nl, crcouture.nl voor uw gemak alle handwerkspullen onder één dak!