Snelle service,

Tevreden

Nieuw lookbook 18 ontvangen. Mooi.

Heel correcte en snelle levering

Vlotte levering

Prima afgehandeld

Mijn bestelling was niet compleet. Kreeg keurige mail dat t even langer duurde voor alles in huis was om te verzenden! Wil en kleur waren op veel andere sites niet meer te leveren! Dus erg blij mee

Het gaat altijd goed

top bedrijf

Altijd keurig en op tijd spullen geleverd, reageren ook direct op vragen. Fijne zaak fijne mensen

ik ben heel blij met de geleverde katoen.

Jammer dat één kleur niet op voorraad was maar het alternatief is ook oké.

Fijn bezorgd

Alles was op vooraad , fijn dat het bezorgd is

Goede communicatie en snelle reactie op emails

Creatieve handwerkpakketten en prima service

Altijd leuke en aparte handwerkpakketten, superhandig om alle materialen in één keer te kunnen bestellen. Vriendelijke service en snelle levering. Een aanrader!

Snelle en correcte levering!

Zowel wol als borduurgaren besteld. Lastig om dit onder 1 dak te kunnen bestellen. Hier dus zeker goed gelukt. Daarnaast snelle levering!

lange levertijd

De artikelen zijn goed, makkelijk te bestellen maar de levertijd, terwijl het een brievenbuspakketje was, was lang

Prima producten!

Makkelijk bestellen en vlot thuis.

Uitstekend.

uitstekend.

zeer tevreden met mijn eerste bestelling bij Crcouture

overzichtelijke webshop; goede afhandeling van de bestelling; mooie kwaliteit!

Snel geleverd en omdat er bij mij 1 kleur niet in mijn pakket zat, ook goed opgepikt en wordt geregeld

Ruime keuze, uitstekend service, vriendelijke personeel

Goed geholpen

alles in één pakket

al redelijk veel breipaketten besteld alles goed verlopen

Fijn contact. Jullie zouden op website kunnen vermelden wat de voorraad van de producten is.

Is een prima webside

Haaknaalden

Ik heb 5 Clover haaknaalden besteld en die zijn nu binnen.. ze liggen lekker in de hand. Ik ben er blij mee

Ik heb een magneetbord besteld, om mijn borduurpatroon op te leggen. Het voordeel hiervan is dat her rechtop kan staan. Echt ideaal om het patroon te tellen

Breipakket gemakkelijk besteld en zeer snel geleverd. Afleveroptie om naar een pakketautomaat te leveren is ook erg fijn.

Molendijk 40

3161 KN Rhoon

Over CR Couture

Ook zo gek op fournituren, breien, haken of borduren? Surf dan snel naar crcouture.nl, crcouture.nl voor uw gemak alle handwerkspullen onder één dak!