Prima!!

Snelle levering, goede prijs, prachtig garen! Voor herhaling vatbaar

Hele goeie service en altijd aardig aan de telefoon.

Ik woon een uur rijden er vandaan waardoor ik alles via de telefoon vraag en online bestel. Het is nooit een moeite om mijn vraag te beantwoorden. Deze mensen weten hoe ze klanten moeten binden aan hun winkel. Alleen maar goeie ervaringen.

Uitstekend!

Ruime keuze, mooie pakketten, fijne klantenservice en snelle levering

Walgelijk

Een pakket gekocht van bijna 80 euro na 1 week borduren is de naald bij het oog afgebroken moet ik maar in de webshop nieuwe kopen . Tijdens het borduren p,uit het garen heel erg zodat ik steeds stukjes draad verlies ik vraag of het een oud pakket is maar ze zei van niet en als ik garen tekort kom moet ik maar naar permin of copenhagen gaan krijg je het bij . Nou hier koop ik van mijn leven nooit meer een pakket

Goed van kwaliteit en een vlugge bezorging

Snel, attent, betrouwbaar.

Op mijn bestelling werd attent gereageerd door me te bellen met info over garen dat ze nog niet binnen hadden. Toen begreep ik dat ik, wat ik vergeten had te bestellen, alsnog erbij kon bestellen. Hoe dat te doen zonder dubbele verzendkosten werd me duidelijk uitgelegd. Twee dagen later had ik alles in huis. Inmiddels 5 keer bij CR couture gekocht en steeds uitstekend geholpen.

Supersnelle levering

Bestelproces, levering en inhoud levering prima in orde. Complimenten.

Te veel bollen aanbevolen.

Er is te veel wol aanbevolen .ik hou bijna de helft over.

Zeer behulpzaam, zoveel artikelen, gezellige winkel

Heel inspirerende, gezellige en super goede winkel en personeel.

Vlotte levering! Keurig verzorgd pakket! Met een persoonlijke noot!

Keurig verzorgd! Telpatroon in kleuren werkt prima!

Vlotte afhandeling

Geen problemen

De bestelling verliep heel goed

Geweldige winkel met een groot assortiment

Snelle service, zeer vriendelijk personeel. Kortom een winkel met een heel groot assortiment…….

Snelle levering. Helaas was er iets misgegaan met een van de geleverde producten. Maar dit is snel en heel goed opgelost.

prima levering

prima levering vlotte afhandeling

Mooi bedrijf, snelle service, goed assortiment

Er wordt met je overlegt als een product niet leverbaar is en een eventuele oplossing gezocht

super

super

Nvt

perfect

heel fijne ervaring en supersnelle levering

Alles was top

Alles was perfect en als er iets niet klopt bellen ze direct top

Product oké, service ondermaats

Na meer dan een week diende ik zelf contact te nemen omdat ik niks over mijn bestelling hoorde. Na nog enkele dagen en extra berichten kreeg ik bericht dat de wolcombi niet beschikbaar was en de vraag of ze een andere samenstelling mochten maken. Die samenstelling duurde nog eens enkele dagen. De volgende dag had ik dan eindelijk mijn bestelling. Het pakket was in orde.

Heel veel keuze en goede service!

Ik woon zelf in Rhoon en ben hier een keer binnen gelopen voor advies om te kijken of borduren iets voor mij zou zijn. Ik ben toen heel goed geholpen met een leuk startpakketje. Inmiddels heb ik via de website met ruime keuze, diverse pakketen besteld.

Goede communicatie

Goede communicatie telefonisch en via mail toen er een artikel later leverbaar was. Hierna snelle levering. Goede prijs kwaliteit in vergelijking met andere Handwerk sites.

Over CR Couture

Ook zo gek op fournituren, breien, haken of borduren? Surf dan snel naar crcouture.nl, crcouture.nl voor uw gemak alle handwerkspullen onder één dak!