Laden reviews...
852 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden consequent snelle levering en een goede productkwaliteit over een breed assortiment. De meeste reviews prijzen vriendelijk personeel, duidelijke communicatie en een betrouwbare afhandeling van bestellingen. Een paar opmerkingen gaan over voorraadtekorten of prijsverschillen, maar dit is zeldzaam en bepaalt niet de algehele ervaring. Over het geheel genomen wordt het winkelen als efficiënt en bevredigend ervaren.
Ik belde omdat het nog niet kwam, keurig voor mij uitgezocht, keurig te woord gestaan heel fijn
Ilonka
Zuid-Scharwoude
De kwaliteit is goed, in mijn geval ging het online bestellen wat stroef , ik kon mijn bestelling niet volgen en er was geen informatie, na 5 dagen contact gezocht via WhatsApp dat duurde ook nog bijna 2 dagen voor antwoord, maar toen was het snel geregeld en kreeg ik het hele pakket de volgende dag in huis , 1 tip wil ik meegeven , stuur in elk geval een ontvangstbevestiging zodra er besteld en betaald is , dat geeft een gerust gevoel, dan vind ik het geen probleem als het wat langer duurt
Mieke
Ridderkerk
Het is maar goed dat ik niet vlakbij woon, anders zou ik hier niet weg te slaan zijn!
Anne-Marie
Delft
Kom ook regelmatig in Rhoon, wordt goed geholpen en alles is van goede kwaliteit
Anne-Mieke
Vlaardingen
Ik heb telefonisch en app contact gehad. Er wordt steeds netjes gereageerd op mijn berichten en gestelde vragen.
Wilma
Klaaswaal
Prachtig en snel geleverd is heel mooi.
Dicky
Ede
Petra
Venray
Heb al vele breipaketten besteld : goede werkbeschrijving en mooie, kwaliteitsvolle wol
Marleen
Geel
Een groot assortiment, verstand van zaken, fijne website, goede service
18 June 2026
Bep
Klaaswaal
correct en op tijd volgens afspraak
16 June 2026
Leon
Beveren
Zie boven
16 June 2026
Marlies
Naarden
Dit was mijn eerste aankoop en ik ben heel tevreden. Een product was nog niet op voorraad en dat werd goed gecommuniceerd via de mail. Goede service en mooie producten.
15 June 2026
Wilma
Apeldoorn
Alles is goed en snel verzorgd.
15 June 2026
Toos
APELDOORN
Zeer vlugge levering en heel correct
14 June 2026
Ingrid
Edegem
De klantendienst is gemakkelijk bereikbaar en geen enkele vraag is voor hen te veel.
14 June 2026
Anita
Sint-Niklaas
Graag de beschrijving iets duidelijker afdrukken
13 June 2026
Jose
Veldhoven
Snel en goede service
13 June 2026
Lisette
Hazerswoude-Rijndijk
was even zoeken in de app,maar dat kwam door de enorme hoeveelheid pakketten die er allemaal even mooi uitzagen. De bestelling werd vlot en keurig geleverd. Ben zeer tevreden
11 June 2026
Elly
spijkenisse
Ik had een kleur besteld die niet meer leverbaar was. Kreeg direkt een appje en kon toen een andere kleur uitzoeken. De volgende dag had ik mijn pakket binnen.
10 June 2026
A
St.-Annaparochie
Snel geleverd zoals altijd
Lydia
Spijkenisse
Super service. Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling. Er was een kleur niet voorradig. Er werd gelijk een mail gestuurd of ik een andere kleur zou willen hebben. Os toch wachten. Prima overleg gehad met een hele aardige mevrouw.
Monique
HAVELTERBERG
Mooie producten en snelle levering
Irma
Haren
Zeer snelle levering en mooie kwaliteit
Christine
Betekom
De levering is altijd snel. Ook bereid om vragen meteen te beantwoorden. Heel behulpzaam.
Nettie
Maastricht
Bestelde artikelen snel geleverd.
Silvia
Boskoop
Ook zo gek op fournituren, breien, haken of borduren? Surf dan snel naar crcouture.nl,
crcouture.nl voor uw gemak alle handwerkspullen onder één dak!
Molendijk 40
3161 KN Rhoon