Bestelling is goed aangekomen

Mijn bestelling is goed aangekomen, ofschoon later dan gehoopt. Er was een vertraging bij DHL.

Snelle correcte afhandeling. Ik had een andere kleur besteld en was benieuwd of dit ook juist verwerkt zou worden maar het was prima in orde.

Uitstekend!

Snelle levering en mooi verpakt! Superblij met de wol én de prima service! Thx!

snelle en vlotte levering

grote keus uit garen wol en alle andere dingen en altijd op tijd geleverd

Efficient service and good quality.

Happy with the delivery and quality of product.

perfect

perfect

Snel en persoonlijk contact

Altijd goed contact over levering. Prima en breed assortiment. Zeer up to date voor nieuwe patronen en materialen.

Ik heb erg lang moeten wachten.

Mijn bestelling heb is op 13 maart gedaan. Na een week heb ik geinformeerd waar het garen bleef, bij de bestelling zou dat binnen 3 - 5 dagen zijn. Het bleek niet voorradig. dus het was wel overmacht, denk ik. Het werd op 9 april bezorgd. Groetjes H.Hanssen.

Goede communicatie en mooi breipakket met werkbeschrijving.

Ik ben goed geholpen en kom zeker terug!

De website is niet up to date.

Tot 2 keer toe een nieuwe keuze door moeten geven, dit vertraagd het sturen van de bestelling.

Het pakket wordt steeds geleverd op de aangegeven dag.

De borduurpakketten zijn met zorg verpakt en waren nog nooit beschadigd.

Altijd snelle levering. Producten top kwaliteit.

Helemaal goed!

Prijzen zijn goed en de bestelling was de volgende dag al in huis, perfect!

De bestelling op de site ging goed, product goed ontvangen. Enige minpuntje is dat in tegenstelling tot wat er op de site staat de bestelling er niet was de volgende dag. Het heeft van vrijdag tot dinsdag geduurd voor ik de wol had. Vond ik jammer maar overkomelijk.

Snelle en nette levering

Veel keuze en kijkplezier

snelle levering van mooie wol

Al de volgende dag in huis en het paste nog door de brievenbus ook. Deze kleur wol had ik gezocht en hier gevonden - goede kwaliteit en met een korting helemaal fijn.

Netjes geleverd

producten zijn goed en met twee dagen geleverd. Minpuntje dat producten erg duur zijn, elders veel goedkoper (scheelde 35 euro) maar dan had ik zelf beter moeten kijken

Ruim aanbod, veel niet op voorraad

De keuze uit producten is geweldig. Helaas moet de wol vaak worden besteld en duurt het even voordat het product bij de klant is. Hierover wordt na bestelling wel goed gecommuniceerd. Soms is de door jou gekozen kleur garen uitverkocht. Ook hierover wordt na bestelling goed gecommuniceerd.

Betrouwbaar

Ik had rondbreinaalden set besteld zwart ze belden op dat ze die niet op voorraad hadden maar de beige kleur verpakking wel. Wat ik wilde is wachten op de zwarte of de beige

Zo blij met couture

Altijd netjes verzocht , snelle levering, bijna altijd op voorraad , alleen naar goede ervaringen mee in al die jaren dat ik al bestel bij couture , echt top

Heel fijn die kant en klare pakketten.

Meedenkend, vriendelijk en zeer klantgericht.

Mooie borduurpakketten.

Drie verschillende borduurpakketten besteld met voorbedrukt stramien en inclusief garens. Snel bezorgd na de bestelling. Ik ben nog niet begonnen maar zal er binnenkort aan gaan beginnen.

Molendijk 40

3161 KN Rhoon

Over CR Couture

Ook zo gek op fournituren, breien, haken of borduren? Surf dan snel naar crcouture.nl, crcouture.nl voor uw gemak alle handwerkspullen onder één dak!