Snelle verzending en vriendelijke mensen.

Geweldige zaak

Snelle levering van fijne spullen, blij mee !

Vlotte correcte levering.

Hele snelle levering

Hele snelle levering

Goed op de hoogte gehouden tijdens de levering en op op tijd

Snelle en correcte levering.

Zoals steeds een geweldige service.

jammer dat de beloofde tegoedbon niet binnenkwam in mijn mail. Maar de bestelling werd vlot afgewerkt en ter compensatie kreeg ik een patronenboek voor mijn jarige dochter!

Snel en netjes geleverd.

Niets toe te voegen aan bovenstaande.

Goede communicatie en levering

Zeer snel en vriendelijk.

Ze zijn zeer vriendelijk. En snelle verzending met altijd een persoonlijke groet.

Veel keus, trage verzending

Al twee keer had ik mijn bestelling na ruim een week nog niet binnen. En steeds als ik er over mailde, was het er de volgende dag. Dus was het ergens niet goed gegaan. Verder ook al twee keer gehad dat het bestelde er niet was. Maar wel veel keus in sokkenwol. Dat is fijn.

goede service

Na de bestelling geplaatst te hebben, was de levering al vrij snel. Compleet en met een persoonlijke note.

In goede staat geleverd

Verschillende malen iets bestelt en altijd keurig geleverd

De service is uitstekend

Ik was op zoek naar haren met een bepaald verfbad en ben uitstekend geholpen!

Ruim assortiment

Veel keuze en snel geleverd

Snelle service en kadootje bij de bestelling

Geweldige service. En snel.

Geweldige service

Altijd een perfecte levering.

Heel tevredenover alles, zowel garen uitleg patroon,als de communicatie via wathsapp. Grtjes M-Jeanne

Gewoon top, snelle levering. Enig minpunt: hoge verzendkosten voor 2 bolletjes wol

Gewoon snelle en correcte levering

Helemaal prima en zeer snel

Voor ieder aan te bevelen

Goede ervaring. Ik heb al eerder borduurgaren besteld en nu een bol breigaren voor een familielid

Breed assortiment, grote verscheidenheid van wol, garens en andere benodigdheden voor alles met naalden, breien, haken, quilten, naaien, borduren . Het personeel is zeer vriendelijk, behulpzaam en deskundig. Je kunt advies krijgen, maar niets word je opgedrongen. Ook de website is zeer toegankelijk. Bestellingen worden snel en punctueel afgeleverd.

Klantvriendelijk en behulpzaam!

Fijne winkel om mooie wol te kopen en hulp te krijgen bij een volgend haak- of breiproject.

ging prima

Vlotte levering

Boek besteld, netjes en vlot geleverd

Molendijk 40

3161 KN Rhoon

Over CR Couture

Ook zo gek op fournituren, breien, haken of borduren? Surf dan snel naar crcouture.nl, crcouture.nl voor uw gemak alle handwerkspullen onder één dak!