Netjes verpakt en snel geleverd

Snelle service en metjes verpakt

Zonder meer geweldig

De service en de zeer vlotte bezorging is erg fijn.

Heel erg tevreden

Verzending

Was vertraagd door DHL. Maar heel persoonlijk een briefje ontvangen bij de bestelling. Je wordt als klant erg persoonlijk behandeld. Veel lof voor jullie onderneming.

Alles goed gegaan

Mooie materialen, maar late ontvangst.

Goede spullen, maar lang moeten wachten op de materialen.

Hele goede en vriendelijke service

Een groot en gevarieerd aanbod. Zeer vriendelijk en klantgericht, kortom een aanrader!

Het bestellen ging gemakkelijk en ik had de wol snel.

Het was een goede kennismaking en ik houd de website in de gaten.

Mijn bestelling is super snel geleverd en netjes verpakt. Heel blij mee want wilde gelijk beginnen aan mijn borduurproject!

alles correct verlopen en snelle levering

correcte leveringen

Snel binnen

Wordt altijd snel geregeld

Teleurgesteld

Na mijn bestelling geplaatst te hebben en er stond bij voorradig bleek dat ze die toch niet meer hadden. Stelden andere kleuren voor maar niet wat ik wou. Wel correct mijn geld terug gekregen en ook vlot.

GEWELDIG

Mooie producten, snelle levering zodat ik altijd snel aan de slag kan met een nieuw project, en goed contact, wanneer er onverhoopt iets anders gaat met jou bestelling… koop hier graag

kwaliteit voor goede prijs

Mooi kwaliteit materiaal, goede prijs, vlotte bezorging. Aardig personeel

Correcte levering

Alles keurig verpakt. En volgende dag al in huis

Vlotte levering

Veel keuze en prima service

Heel goed!

Heerlijk en snel bezorgd en dat ik weer gauw kan borduren voor de kerst!

Mooie borduurpakket, veilig en stevig verzonden. Bericht gekregen dat er iets niet is,met een ander boekje. Heel fijn

Heel goede service

Ik bestelde borduurmateriaal en had een vraag over een bepaalde borduurstof. Die werd snel en duidelijk beantwoord. De bestelling had ik de volgende dag in huis, heel fijn!

Dit borduurwerk is moeilijk mee te werken. Zie hieronder

Is niet met de borduur naald te werken. Was na een half uur al krom. Ik borduur veel dus ik had gelukkig nog een betere kwaliteit naald. Borduurwerk is te stijf. Kan de naald niet netten van het ene naar het andere kruisje meteen steken. Werkt helemaal niet lekker. De hoofdlijn is in het Engels en is maar een zeer beknopte vertaling in het Nederlands. De strengen zitten zo goed vast in de houder dat ik problemen heb om de draden er uit te halen. Ik hoop dat jullie wat aan mijn versla hebben.

Snelle levering en n persoonlijk berichtje erbij

Ik vind het en goede site

De ervaring met jullie is erg goed er zijn alleen wat kleine puntjes waar ik over struikel.

Snelle levering. Van het bestelde.

Online bestellen gaat moeizaam. Beeld valt steeds weg.

Alles naar wens !!!!!!

Heel tevreden van de vlugge levering. Alles was naar wens

Pakketje dag na bestelling al in huis. Snelle levering, keurig verpakt.

Molendijk 40

3161 KN Rhoon

Over CR Couture

Ook zo gek op fournituren, breien, haken of borduren? Surf dan snel naar crcouture.nl, crcouture.nl voor uw gemak alle handwerkspullen onder één dak!